هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
حالا این وسط هی میگید علاقه و استعداد و فلان و بهمان یه چیزی هم من بگم در گوشتون بچکونید
اینکه مبنای کار رو استعداد بذارید نه علاقه چون استعداد ثابته ولی علاقه متغیر .. احتمالا برا همه پیش اومده که به یه درس علاقه ندارید اما با عوض شدن معلم و محیط میشه درس مورد علاقه و نقطه قوت درسیتون ( آیا استعداد تغییر کرد؟)
مسلما نه
پس سعی کنیم توانایی و استعداد رو پیدا کنیم نه علاقه@نوشابه این بیماری بسیار نادر است و ممکن است در افرادی که مشکلات مغزی دارند به وجود آید. این بیماری کل مغز را ارتقا می دهد و باعث می شود یک بیمار مغزی به نابغه ای جهانی تبدیل شود. دانشمندان که هنوز علت به وجود آمدن این بیماری را نمی دانند حدس می زنند یک بخش مغز کاملا خوابیده و بخش دیگر دو برابر کار می کند. جمعیت افرادی که با این بیماری روی زمین زندگی می کنند، به عدد 5 نمی رسد. این بیماری شاید فرد را تبدیل به یک نابغه کند اما در هر حال او یک بیمار با مشکلات مغذی و عقب ماندگی های جسمی است.
استعداد تغییر پذیر .... (:
-
من همیشه دوست داشتم
هیچوقت خوابم نگیره
و
همچین حالتی داشته باشم :** هایپر تمیسیا
یکی از بیماری های بسیار نادر است که افراد کمی را تا به حال در طول تاریخ مبتلا کرده است. این بیماری باعث می شود تا بخش هایی از مغز که به حافظه و به خاطر سپردن مربوط هستند بیش از گذشته کار کرده و دیگر هیچ چیز فراموش نشوند. این بیماری باعث می شود تا حتی بی ارزش ترین اتفاقات که از جلوی چشم های شما عبور کرده اند نیز برای همیشه در یادتان بماند. البته به خاطر سپردن هر چیزی هم خوب نیست چرا که این بیماری باعث می شود کنترل حافظه از دست شما گرفته شده و دیگر اختیار آن را نداشته باشید.
-
من همیشه دوست داشتم
هیچوقت خوابم نگیره
و
همچین حالتی داشته باشم :** هایپر تمیسیا
یکی از بیماری های بسیار نادر است که افراد کمی را تا به حال در طول تاریخ مبتلا کرده است. این بیماری باعث می شود تا بخش هایی از مغز که به حافظه و به خاطر سپردن مربوط هستند بیش از گذشته کار کرده و دیگر هیچ چیز فراموش نشوند. این بیماری باعث می شود تا حتی بی ارزش ترین اتفاقات که از جلوی چشم های شما عبور کرده اند نیز برای همیشه در یادتان بماند. البته به خاطر سپردن هر چیزی هم خوب نیست چرا که این بیماری باعث می شود کنترل حافظه از دست شما گرفته شده و دیگر اختیار آن را نداشته باشید.
-
صوفی ن دیگه واقعا دارم میرم
25 زقیقه پیش گقتم دیگه واقعا شب بخیر
واقعا شب بخیر ... -
صوفی ن دیگه واقعا دارم میرم
25 زقیقه پیش گقتم دیگه واقعا شب بخیر
واقعا شب بخیر ... -
@نوشابه این بیماری بسیار نادر است و ممکن است در افرادی که مشکلات مغزی دارند به وجود آید. این بیماری کل مغز را ارتقا می دهد و باعث می شود یک بیمار مغزی به نابغه ای جهانی تبدیل شود. دانشمندان که هنوز علت به وجود آمدن این بیماری را نمی دانند حدس می زنند یک بخش مغز کاملا خوابیده و بخش دیگر دو برابر کار می کند. جمعیت افرادی که با این بیماری روی زمین زندگی می کنند، به عدد 5 نمی رسد. این بیماری شاید فرد را تبدیل به یک نابغه کند اما در هر حال او یک بیمار با مشکلات مغذی و عقب ماندگی های جسمی است.
استعداد تغییر پذیر .... (:
-
@m__sadra__b
این جمعی که تا الان بیداره بدون شک جزو بیمارای خاص و صعب العلاج بلکه هم لاعلاج هستن شایدم جزو اون ۵ تا -
@نوشابه
مفسران این متون همیشه تقلب میکنند. گرچه این موضوع حتما غیرعمدیست ولی نه تنها نمیتوانند از چارچوب زمان خود پا فراتر بگذارند بلکه حتی از چارچوب زندگینامه ی خود هم خارج نمیشوند.
اون قسمت بولد شده ینی چی؟
البته همین الان چیزی به ذهنم رسید! نظرتو بگو تو -
یه مورد دیگه رو هم میگم شاید کسی در این خصوص نظری داشته باشه:
روح همچون یک جوهر منفرد عمل نمیکند. بخش هایی از ذهن ما به طور مستقل کار میکند. شاید من و بدنم ، برای ذهنم توطئه ای چیده باشیم. میدانید که ذهن شیفته ی کوچه پس کوچه ها و روزن هاست.صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روح همچون یک جوهر منفرد عمل نمیکند. بخش هایی از ذهن ما به طور مستقل کار میکند. شاید من و بدنم ، برای ذهنم توطئه ای چیده باشیم. میدانید که ذهن شیفته ی کوچه پس کوچه ها و روزن هاست.@نوشابه
بالاییو فهمیدم گمونم اینو اگه حال داری بگو -
@نوشابه
مفسران این متون همیشه تقلب میکنند. گرچه این موضوع حتما غیرعمدیست ولی نه تنها نمیتوانند از چارچوب زمان خود پا فراتر بگذارند بلکه حتی از چارچوب زندگینامه ی خود هم خارج نمیشوند.
البته همین الان چیزی به ذهنم رسید! نظرتو بگو توصوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
البته همین الان چیزی به ذهنم رسید! نظرتو بگو تواول اینکه باید منظور از این متون مشخص باشه .
اما چیزی که به ذهنم میاد
چارچوب زندگینامه اون چیزی روال و معمولیه که برای هر کسی پیش میاد و زندگیش رو تشکیل میده اما این زندگی نامه یه مدت داره مثلا ۶۰ سال .. اما وقتی پا رو از زمان فرا بزاری این ۶۰ سال رو توی ۲۰ سال طی کنی از چارچوب زندگینامه ت خارج میشی .. -
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
البته همین الان چیزی به ذهنم رسید! نظرتو بگو تواول اینکه باید منظور از این متون مشخص باشه .
اما چیزی که به ذهنم میاد
چارچوب زندگینامه اون چیزی روال و معمولیه که برای هر کسی پیش میاد و زندگیش رو تشکیل میده اما این زندگی نامه یه مدت داره مثلا ۶۰ سال .. اما وقتی پا رو از زمان فرا بزاری این ۶۰ سال رو توی ۲۰ سال طی کنی از چارچوب زندگینامه ت خارج میشی .. -
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
روح همچون یک جوهر منفرد عمل نمیکند. بخش هایی از ذهن ما به طور مستقل کار میکند. شاید من و بدنم ، برای ذهنم توطئه ای چیده باشیم. میدانید که ذهن شیفته ی کوچه پس کوچه ها و روزن هاست.@نوشابه
بالاییو فهمیدم گمونم اینو اگه حال داری بگوصوفی
تفسیر اینا خارج از متن خیلی سخته
ولی اینکه منظورش از من روحشه که توی جسمش جا گرفته با یه واسطه به اسم ذهن و مغز .. بالاخره اینکه روح به مغز میگه مغز به تن ( روال عادی)
اما نویسنده فکر میکنه شاید روح و جسم مستقیم در ارتباطن و ذهن فقط یه بازیچه ست .. شاید