هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی
تفسیر اینا خارج از متن خیلی سخته
ولی اینکه منظورش از من روحشه که توی جسمش جا گرفته با یه واسطه به اسم ذهن و مغز .. بالاخره اینکه روح به مغز میگه مغز به تن ( روال عادی)
اما نویسنده فکر میکنه شاید روح و جسم مستقیم در ارتباطن و ذهن فقط یه بازیچه ست .. شاید@نوشابه ممنون
این دو جمله رو ولی اصلا متوجه نمیشم:
شاید من و بدنم ، برای ذهنم توطئه ای چیده باشیم. میدانید که ذهن شیفته ی کوچه پس کوچه ها و روزن هاست.
البته الان که با تعمق بیشتری پستتو خوندم فهمیدم این بخش رو هم تو توضیحاتت گنجوندی -
@نوشابه ممنون
این دو جمله رو ولی اصلا متوجه نمیشم:
شاید من و بدنم ، برای ذهنم توطئه ای چیده باشیم. میدانید که ذهن شیفته ی کوچه پس کوچه ها و روزن هاست.
البته الان که با تعمق بیشتری پستتو خوندم فهمیدم این بخش رو هم تو توضیحاتت گنجوندی -
اکالیپتوس چقد عمیق شم تو خط اول پستت؟خخخ
کاملا در جریان ارتباط بخش اول پستت با سوال من هستی که سوالمو در مورد ایرادی که تو پستت به نظرم میاد عنوان کنم؟ -
اکالیپتوس اون که یه توضیح کلی درباره ی وجود ذهنی بود منو از چی میترسونی؟
من ارتباطش به سوالم برام جای سول داشت فک کردی با پاک کردنش میتونی ناک اوتم کنی؟ -
mohammadhassan انشالله
سلام بچه ها من یه تازه واردم اومدم اینجا گیج شدم حتی نمیدونم کجا باید تایپ کنم خلاصه یجا پیداکردم حرفمو بزنم اونم اینجا بود منشش ساله ازدرس دور بودم حالا تصمیم گرفتم بخونم کی بلده فیزیک بهم یاد بده مبحث آیینه ها
@tajrobi-nil یادم رفته کمک کنید لطفا
-
سلام بچه ها من یه تازه واردم اومدم اینجا گیج شدم حتی نمیدونم کجا باید تایپ کنم خلاصه یجا پیداکردم حرفمو بزنم اونم اینجا بود منشش ساله ازدرس دور بودم حالا تصمیم گرفتم بخونم کی بلده فیزیک بهم یاد بده مبحث آیینه ها
-
-
fffffj خیلیا اینجا نور بلدن ولی نمیتونن یادت بدن که دوست من
بهتره این مبحثو فیلم ببینی
با فیلمای آلا آشنا هستی؟ -
fffffj که هستی ای فیک اون نیلوفرو برا چه تگ کردی وسط جمله
از فیلمای الا نگاه کن استاد کازرانیان و طلوعی فیلماشون هس