هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ابرو دار الا شما جواب بده:face_with_tears_of_joy: من میگم فیک اگه نبود حاظرم از انجمن برم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
fffffj :neutral_face: سوالی نپرس که جواب نمیدی:face_with_tears_of_joy: من چنین جسارتی نمی کنم حدس بزنم :face_with_tears_of_joy:فقط مطمئنم دختری:face_with_tears_of_joy:
-
fffffj :neutral_face: سوالی نپرس که جواب نمیدی:face_with_tears_of_joy: من چنین جسارتی نمی کنم حدس بزنم :face_with_tears_of_joy:فقط مطمئنم دختری:face_with_tears_of_joy:
-
صوفی صوفی تبریک تو از منم ساده تری به خودم امیدوار شدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ضایع بود:neutral_face: کاراگاه بازی تموم شد چقدر خندیدیم پایان هر غم شادیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قسم دروغ نخورد قسم خورد الان عضو شدم اینو میدونستیمم نخورد که فیک نیس:expressionless_face:
-
صوفی صوفی تبریک تو از منم ساده تری به خودم امیدوار شدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ضایع بود:neutral_face: کاراگاه بازی تموم شد چقدر خندیدیم پایان هر غم شادیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قسم دروغ نخورد قسم خورد الان عضو شدم اینو میدونستیمم نخورد که فیک نیس:expressionless_face:
-
اکالیپتوس ما که دین و ایمون درست و درمونی نداریم
شنیده بودیم بعضی الفاظ قداست داره تو اسلام://
میگن که راستشم کراهت داره قسم خوردن چه رسد به دروغ:// -
اکالیپتوس ما که دین و ایمون درست و درمونی نداریم
شنیده بودیم بعضی الفاظ قداست داره تو اسلام://
میگن که راستشم کراهت داره قسم خوردن چه رسد به دروغ:// -
صوفی دیگه چیکار کنیم اومدیم کمک بگیریم گیر داده مسخره میکنه مشکوک شده خندیده خدا میبخشه قسم دروغ نخوردم