هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
حیف تو موضع قدرت نیستم
سزاوار اخراجن
خیلیم اشنان دارن به ریش ما میخندن
فک کردن فیکن هر جور میشه رفتار کرد
البته ببخشید تقصیر خودتونه
-
-
اکالیپتوس آقا کمرم بشکنه اگه فیک باشم خوبه قطع نخاع بشم ایشالا بخوابم صب جنازمو بردارن اگه فیک باشم اه اه اه
-
اکالیپتوس آقا کمرم بشکنه اگه فیک باشم خوبه قطع نخاع بشم ایشالا بخوابم صب جنازمو بردارن اگه فیک باشم اه اه اه
-
fffffj در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس آقا کمرم بشکنه اگه فیک باشن خوبه قطع نخاع بشم ایشالا بخوابم صب جنازمو بردارن اگه فیک باشم اه اه اه
آقااااا بیخیال اصن
من خودم فیکم بابا
باش هرکی هستی
اصن بشو آنکه هستی -
fffffj یه داستانی بود توی کارگاه ترجمه عربی
که میگفت یه راهزنی خودشو به عنوان در راه مانده نشون میده و سوار اسب یه رهگدری میشه. بین راه صاحب اسبو مبنداره پایین و اسبشو میدزده.
صاحب اسب میگه اسب منو که بردی ولی لطفا ازین قصیه به کسی چیزی نگو چون جوانمردی ازبین میره و دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه
بیخیال
نمیدونم چرا اینو گفتم دقیقا -
-
که میگفت یه راهزنی خودشو به عنوان در راه مانده نشون میده و سوار اسب یه رهگدری میشه. بین راه صاحب اسبو مبنداره پایین و اسبشو میدزده.
صاحب اسب میگه اسب منو که بردی ولی لطفا ازین قصیه به کسی چیزی نگو چون جوانمردی ازبین میره و دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه
بیخیال
نمیدونم چرا اینو گفتم دقیقا -
بیخیال
نمیدونم چرا اینو گفتم دقیقا