سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
@sabajojoo;5780 said:
گزینه 2سال وقلمچی پیش نتیجه نداده
گاج وسازمان سنجش فقط همیناعالین خودمم ازترم دوم گاج میرمآزمون های گاج هم مناسب هست
-
سلاممن چهارم ریاضیم روزی شش ساعتم بعد از مدرسه مطالعه دارم ولی با اینکه سه ماه از مدرسه گذشته هنوز نمیتونم تست بزنم درسا ی پایه رو اصلن وقت نمیکنم بخونم تو ازمونی که میدم هم خیلی بی دقتی میکنم لطفا کمکم کنید چکار کنم تا هم بتونم درسای الان رو بخونم وهم پایه
-
سلام خسته نباشید,من هروز به طور میانگین 12 ساعت مطالعه میکردم و این دوهفته ی اخر کاملا افت داشتم به طوری که میانگین 6 ساعت مطالعه دارم چطوری زمان مطالعه رو افزایش بدم و در همون مقدار زمان مورد نظرم ثبات داشته باشم؟
-
fateme.17;5873 said:
سلاممن چهارم ریاضیم روزی شش ساعتم بعد از مدرسه مطالعه دارم ولی با اینکه سه ماه از مدرسه گذشته هنوز نمیتونم تست بزنم درسا ی پایه رو اصلن وقت نمیکنم بخونم تو ازمونی که میدم هم خیلی بی دقتی میکنم لطفا کمکم کنید چکار کنم تا هم بتونم درسای الان رو بخونم وهم پایه
سلام شما ابتدا درس ها تون رو با دقت کافی مطالعه کنید با یک برنامه ریزی دقیق
سپس تست های استاندارد و متناسب با زمان فعلی تون ( مثلا ترکیبی نباشه )را حل کنید -
Sky;5920 said:
سلام خسته نباشید,من هروز به طور میانگین 12 ساعت مطالعه میکردم و این دوهفته ی اخر کاملا افت داشتم به طوری که میانگین 6 ساعت مطالعه دارم چطوری زمان مطالعه رو افزایش بدم و در همون مقدار زمان مورد نظرم ثبات داشته باشم؟
سلام شما ساعات مطالعه ت رو باید تدریجی افزایش بدی نه یکدفعه.
-
سلام آقای سلیمانی.
من دانش آموز سال چهارم پیش دانشگاهی هستم راستش من از سال اول دبیرستان و حتی قبل تر علاقه خیلی زیادی به رشته فلسفه داشته و دارم اما متاسفانه به علت اصرار مشاور و خانواده و اطرافیان مجبور شدم تجربی بخونم بدون هیچ انگیزه و علاقه ای .تا اینکه چند روز پیش که داشتم زیرگروه های رشته تجربی رو تو ویکی پدیا نگاه میکردم دیدم نوشته زیرگروه پنج رشته فلسفه!!!!!!!میخواستم بدونم یعنی میشه با کنکور تجربی دانشگاه فلسفه خوند؟و برای قبول شدن در رشته فلسفه دانشگاه تهران حدود چه رتبه ای لازمه؟
با تشکر -
سلام خسته نباشید
ببخشیدمن سوم تجربی هستم والانم امتحاناتمونو شروع کردیم
چهارشنبه ترم تاریخ داشتیم که خوب دادم بااینکه سخت بود
شنبه زبان فارسی داریم ولی من بلاتکلیف موندم ازهردرس 50درصدشو بلدم ولی امتحانامونوسخت میدن ونمیدونم چیکارکنم لطفاکمکم کنید -
سلام
من یه کمک میخوام ممنون میشم لطف کنید جواب منم بدین
اول یه شرح حال از خودم بگم
من فارغ التحصیل کاردانی هستم ولی به رشته ام علاقه ای ندارم و نمیخوام ادامه اش بدم میخوام امثال کنکور تجربی بدم .بنا به دلایلی تا الان نتونستم شروع کنم ولی از الان به بعد مشکلی ندارم و میتونم بخونم میدونم الان برا شروع شاید خیلی دیر باشه ولی صفر صفر نیستم و پایه فیزیک و ریاضیم نسبتا خوبه(کاردانیم برقه) زبان و ادبیات رو هم خوب میزنم با دو تا عمومی دیگه هم زیاد مشکلی ندارم ولی سوالم اینه که کسی که تا حالا زیست نخونده میتونه به کنکور امسال امیدی داشته باشه یا باید قید امسال رو بزنم؟ میتونم تو این زمان باقی مونده خودم رو برسونم ؟ -
با سلام من دانش آموز دوم دبيرستان هستم و دلم ميخواد شريف قبول بشم، ولي كم درس ميخونم و أصلا نميدونم چجوري بايد درس بخونم تا رتبم زير ٨٠٠ بشه!
من واقعا دارم نا اميد ميشم و خيلي ناراحتم ميشه كمكم كنين!!؟؟ -
سلام خدمت شما
من دانش آموز سال چهارمم رشته ی تجربی
با این که امسال خوب خوندم ولی چون سال های قبل من الوجوه نخوندم یکم مشکلات پایه ای دارم
خودم میخوام داروسازی بخونم (پزشکی و دندان بلند پروازی میشه واسم)
خواستم ببینم کدوم درسا رو از پایه بخونم که بیشترین بازده رو داشته باشه؟
چهارم مشکلی ندارم غیر از ریاضیش که یکم به خاطر پایه لنگ میزنم -
@alimajdi;7061 said:
سلام خدمت شما
من دانش آموز سال چهارمم رشته ی تجربی
با این که امسال خوب خوندم ولی چون سال های قبل من الوجوه نخوندم یکم مشکلات پایه ای دارم
خودم میخوام داروسازی بخونم (پزشکی و دندان بلند پروازی میشه واسم)
خواستم ببینم کدوم درسا رو از پایه بخونم که بیشترین بازده رو داشته باشه؟
چهارم مشکلی ندارم غیر از ریاضیش که یکم به خاطر پایه لنگ میزنمفيلم هاي چهارم دبيرستان (٢) براي شما مناسب است، زيرا فرض مي شود كه هيچي از دروس پايه ياد شما نيست
بقيه سوالات شما را جناب آقاي سليماني مي دهند، ايشان متخصص هستند،
يا علي(ع)
-
یه سوالی داشتم!اینکه بیشتر تست بزنیم بهتره یا اینکه بیشتر خوده درسو بخونیم!من جزوه ی دبیرا و منابع رو اول 3 4 دور تا نخونم نمیرم سر تست
-
sohrab;7063 said:
فيلم هاي چهارم دبيرستان (٢) براي شما مناسب است، زيرا فرض مي شود كه هيچي از دروس پايه ياد شما نيست بقيه سوالات شما را جناب آقاي سليماني مي دهند، ايشان متخصص هستند، يا علي(ع)
خیلی ممنون از راهنماییتون البته همزمان امسال پایه هم خوندم یکم زیست و شیمی رو با عمومیا تا یه حدی بلدم
-
@alimajdi;7069 said:
خیلی ممنون از راهنماییتون البته همزمان امسال پایه هم خوندم یکم زیست و شیمی رو با عمومیا تا یه حدی بلدم
کلا اونی سهراب معرفی کرد پایه تره فقط فیزیکش کمی سطح بالاتره اگه فیزیکت خیلی بده از کلاس آقای رفیعی استفاده کن
شمی هم آقای سلیمانی حتما ببین -
@alitak;7079 said:
کلا اونی سهراب معرفی کرد پایه تره
این جمله رو نفهمیدم منظورتونو:rolleyes-new:
-
@alimajdi;7095 said:
این جمله رو نفهمیدم منظورتونو:rolleyes-new:
فرقی نداهر ببین با کدوم دبیر ها راحت تری
-
سلام برای کم کردن بی دقتی چی کار باید کرد؟
-
با سلام و احترام
من27سالمه و 10ساله از ریاضی و...دور بودم چون بچه دار شدم.حالا میخوام به حول و قوه خدا برای تجربی شرکت کنم(دیپلمم ریاضیه و عشق دیفرانسیل بودم)الان توی دی تازه تصمیمم قطعی شده.میشه راهنماییم کنید و یه برنامه بهم بدید که به کنکور 94برسم؟
باتشکر -
سلام .من چهارم تجربیم تاحالا اون طور که باید میخوندم نخوندم اما الان میخوام شروع کنم اما دچار سردرگمی شدم چون کانونیم توپروژه جدید درسای سوم هست ومن درسای دوم نخوندم حالا موندم کلا دوم بزار کنار وباکانون پیش برم واگه این کاروانجام بدم میتونم نتیجه خوبی بگیرم یا نه ؟لطفا راهنماییم کنید.:dejection: