هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@negin-78 توکل برخدا.. انشاءالله خداشفاتون بده. به برنامه آزمون رسیدی واسه جمعه
نه دیگه شفا نمیده نمره چشم که بالا رفت دیگه پایین نمیاد :|
اره رسیدم شما چطور؟ -
@negin-78 به برنامه آزمون سنجش رسیدین؟؟؟!؛ نظرتون چیه که مشکلامون روباهم حل کنیم... مال سؤالات آزمون سنجش
-
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@negin-78 توکل برخدا.. انشاءالله خداشفاتون بده. به برنامه آزمون رسیدی واسه جمعه
نه دیگه شفا نمیده نمره چشم که بالا رفت دیگه پایین نمیاد :|
اره رسیدم شما چطور؟@negin-78 همشون؟؟!!
-
@negin-78 با آقای کارازیان که پیش میری خیلی خوبن!؟؟ ومعمولا فیزیکتون روتوخونه وآرمون سنجش وکنکورچندمیزنییند؟؟!؛ خوب درس میدن..
-
@negin-78 با آقای کارازیان که پیش میری خیلی خوبن!؟؟ ومعمولا فیزیکتون روتوخونه وآرمون سنجش وکنکورچندمیزنییند؟؟!؛ خوب درس میدن..
-
@Mahed دینامیک و سینماتیک با اقای طلوعی و بقیه با ایشون ... بین 40 تا 60 متغیره (بیشتر وقت کم میارم :| )
@negin-78 خوش به حالتون... موفق باشین... من هم متاسفانه اصلا هیچ درسی روبه برنامه آزمون نرسیدم...خداخودش کمک کنه... شما چطورمیخونییند که میریسین؟؟!! کلا ازروزبعدارآزمون تا آزمون بعدی چه جورمیخونییند.. توضیح بدین
-
@negin-78 خوش به حالتون... موفق باشین... من هم متاسفانه اصلا هیچ درسی روبه برنامه آزمون نرسیدم...خداخودش کمک کنه... شما چطورمیخونییند که میریسین؟؟!! کلا ازروزبعدارآزمون تا آزمون بعدی چه جورمیخونییند.. توضیح بدین
-
@Mahed خیلی ممنون همچنین... من هفتگی برنامه میچینم و هر هفته سعی میکنم یه دور برنامه ازمونو مرور کنم و تست بزنم ... زیست و شیمیو هر روز میزارم و فیزیک ریاضی یکی درمیون و حتما برناممو اجرا میکنم.
@negin-78 میشه بگین ترازتون معمولا چنده؟؟!؛
-
@negin-78 نمره کلتون چنده؟؟؟!؛ وتوی کارنامه سنجش منظورازنمره کل همون ترازه؟؛!؟؟؟ وآیا ترازبالاتراز۹۰۰۰ هم داریم...
-
@negin-78 نمره کلتون چنده؟؟؟!؛ وتوی کارنامه سنجش منظورازنمره کل همون ترازه؟؛!؟؟؟ وآیا ترازبالاتراز۹۰۰۰ هم داریم...
-
@negin-78 میشه درصددروس روتک تک بگی
-
@Mahed نمره کل همون ترازه دیگه ... بله تراز زیست من تا 14500 هم رفته دیگه نمیدونم تا چند داره...
@negin-78 چه ؟؟!! توی آزمون های قلمچی نفرات برترترازشون حداکثرنه هزاره؟؟؟!؛ چراپس اینجا بیشترازنه هزارهم هسته... وتوی کنکورم هم فقط تا ۹۰۰۰ داریم ... مثلا واسه پزشکی بایدحداکثر۸۵۰۰ باشه
-
@negin-78 چه ؟؟!! توی آزمون های قلمچی نفرات برترترازشون حداکثرنه هزاره؟؟؟!؛ چراپس اینجا بیشترازنه هزارهم هسته... وتوی کنکورم هم فقط تا ۹۰۰۰ داریم ... مثلا واسه پزشکی بایدحداکثر۸۵۰۰ باشه
-
@Mahed کدوم آزمون؟
میانگین میگم :
ادب 45
عرب 60
دین 70
زبان 40
ریاضی 32
فیزیک 40
زیست 75
شیمی 45@negin-78 میانگین همون درصددیگه
-