تاثیرسهمیه ایثارگران
-
پزشکی عمومی تهران سال ۹۵ اخرین تراز قبولی ایثارگران ۸۵۰۰خرده ای بوده خب دیگ پرستاری جای خود داره
-
سلام من سهیمه ۲۵درصدایثارگران دارم درصدموردنیازبرای قبولی پرستاری باتوجه به سهمیه ای که دارم چقدره یعنی عمومی هارومیانگین چندواختصاصیومیانگین چندبزنم حداکثرشوبگین که باهاش قطعی قبول میشم ممنون
-
@Mojtaba230478 سلام تو ک سهمیه ب این خوبی داری پرستاری چرا مزاح میفرمایین
واس پزشکی بخون درصد زیادی هم نمیخوادoooooooo آخه به طرزعجیبی به پزشکی علاقه ندارم بعدم تحصیلش خیلی طول میکشه
-
oooooooo آخه به طرزعجیبی به پزشکی علاقه ندارم بعدم تحصیلش خیلی طول میکشه
@Mojtaba230478 ب طرز عجیبی اشتباه میکنی
-
oooooooo آخه به طرزعجیبی به پزشکی علاقه ندارم بعدم تحصیلش خیلی طول میکشه
-
@Mojtaba230478 دندان بخونید عالیه محشره فوقالعاده اس ......علاقه حرف اول و اخر میزنه ب نظرم
@ASMA-MORADI حرف شما متین
-
@Mojtaba230478 دندان بخونید عالیه محشره فوقالعاده اس ......علاقه حرف اول و اخر میزنه ب نظرم
@ASMA-MORADI دندونم میگن فارغ التحصیلاش بیکارن
-
@Lovely خخخخ اینم حرفیه
-
@ASMA-MORADI دندونم میگن فارغ التحصیلاش بیکارن
-
@ASMA-MORADI آره بدجورم بیکارداره پزشکی عمومیم بیکارش زیادن
-
-
@Mojtaba230478 چرت گفتن البته شهر های بزرگ (مرکز استانا) دندون پزشک زیادی دارن اکثرا بیکارن اما شهر های دیگه اینطوریا نیس
-
@Mojtaba230478 چرت گفتن البته شهر های بزرگ (مرکز استانا) دندون پزشک زیادی دارن اکثرا بیکارن اما شهر های دیگه اینطوریا نیس
-
@Mojtaba230478 نوچ ....اینطور نیس ....میدونین الان ی دوندونو چقد پر میکنن .......اگ اینطور باشه پرستار از همه بیکار تره ک .....
@ASMA-MORADI @Mojtaba230478 بحت سره چیه فعلا بشینید بخونید بعد بببیند خدا چی قسمت میکنه
-
@Lovely منک نشنیدم دندان پزشک بیکار باشه .....همسایه مون دندان پزشکه ماشالا هر بار با ی ماشین میاد و میره ....
@ASMA-MORADI چن ساله کار میکنه ؟؟
-
@ASMA-MORADI
از بس تفاهم داریم
-
@Mojtaba230478 ب نظر من هر چی در توانا دارید ببزارید و بخونید ...هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس ...رشته های تاپ و دانشگاهای تاپ هیچ وقت بیکار نمیشن مطمئن باشید ....من خودم علاقه شدیدی ب روانشناسی دارم و فقط میخام بهش برسم کاری ندارم ک کار داره یا ن .....و اینو بودنید ک هیچ تلاشی بی پاسخ نمیمونه ...اونایی ک بیکارن خودشون خاستن ...والسلام ....