تاثیرسهمیه ایثارگران
-
@Mojtaba230478 دندان بخونید عالیه محشره فوقالعاده اس ......علاقه حرف اول و اخر میزنه ب نظرم
@ASMA-MORADI دندونم میگن فارغ التحصیلاش بیکارن

-
@Lovely خخخخ اینم حرفیه
-
@ASMA-MORADI دندونم میگن فارغ التحصیلاش بیکارن

-
@ASMA-MORADI آره بدجورم بیکارداره پزشکی عمومیم بیکارش زیادن
-
-
@Mojtaba230478 چرت گفتن البته شهر های بزرگ (مرکز استانا) دندون پزشک زیادی دارن اکثرا بیکارن اما شهر های دیگه اینطوریا نیس
-
@Mojtaba230478 چرت گفتن البته شهر های بزرگ (مرکز استانا) دندون پزشک زیادی دارن اکثرا بیکارن اما شهر های دیگه اینطوریا نیس
-
@Mojtaba230478 نوچ ....اینطور نیس ....میدونین الان ی دوندونو چقد پر میکنن .......اگ اینطور باشه پرستار از همه بیکار تره ک .....
@ASMA-MORADI @Mojtaba230478 بحت سره چیه فعلا بشینید بخونید بعد بببیند خدا چی قسمت میکنه
-
@Lovely منک نشنیدم دندان پزشک بیکار باشه .....همسایه مون دندان پزشکه ماشالا هر بار با ی ماشین میاد و میره ....
@ASMA-MORADI چن ساله کار میکنه ؟؟
-
@ASMA-MORADI
از بس تفاهم داریم
-
@Mojtaba230478 ب نظر من هر چی در توانا دارید ببزارید و بخونید ...هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس ...رشته های تاپ و دانشگاهای تاپ هیچ وقت بیکار نمیشن مطمئن باشید ....من خودم علاقه شدیدی ب روانشناسی دارم و فقط میخام بهش برسم کاری ندارم ک کار داره یا ن .....و اینو بودنید ک هیچ تلاشی بی پاسخ نمیمونه ...اونایی ک بیکارن خودشون خاستن ...والسلام ....
-
oooooooo آخه به طرزعجیبی به پزشکی علاقه ندارم بعدم تحصیلش خیلی طول میکشه
@Mojtaba230478 دارو بخووون از پرستاری بهتر فیزیوتراپی
در کل دقت کن هیچ جای این دنیا این رشته هارو مفت ب ادم نمیدن قبول کن دو دستی اومدن تحویل دادن بهتون ب نظرم با این ادله ی 100من ی غاز خودتون این فرصتو از خودتون نگیرین و این فرصته داشته رو ب نحو احسن استفاده کنین چون اگه قرار بود خودت ب دست بیاری با این سوالی ک پرسیدی و این تایپک رو زدی معلومه نمینونستی ب این راحتی ب دستش بیاری بازم خودت میدونی -
@Mojtaba230478 ب نظر من هر چی در توانا دارید ببزارید و بخونید ...هیچ چیزی قابل پیش بینی نیس ...رشته های تاپ و دانشگاهای تاپ هیچ وقت بیکار نمیشن مطمئن باشید ....من خودم علاقه شدیدی ب روانشناسی دارم و فقط میخام بهش برسم کاری ندارم ک کار داره یا ن .....و اینو بودنید ک هیچ تلاشی بی پاسخ نمیمونه ...اونایی ک بیکارن خودشون خاستن ...والسلام ....
-
@ASMA-MORADI خب دوست من الان اینجوریا نیس خیلی دندون پزشک داریم شهرمنوتو کوچیکه سخت نیس اما شهرهای بزرگ فوق العاده سخته
-
@ASMA-MORADI قوربون دهنت گل گفتی
-
@ASMA-MORADI خب دوست من الان اینجوریا نیس خیلی دندون پزشک داریم شهرمنوتو کوچیکه سخت نیس اما شهرهای بزرگ فوق العاده سخته
@Lovely ب شهر خودشون خدمت کنن نمیشه ...
هر چی بیشتر بخونن ک بهتره ...اون موقه حسرت چیزیو نمیخوره ....این حرفا فقط برا اینک مسئولیت خوودتو کم کنی درحالیکه اگ ایشون تموم تلاششو بکنه و رشته تاپ مثلن دندون فیزیو دارو دانشگاهای تاپو بخونه و بیاره هیچ وقت بیکار نمیشه ...البته هیچ چیزیم قابله پیش بینی نیس ....احتمالش کمه ک بیکار بشن .....اینو دیگ خودشون تعین میکنن ک جزو کدوم رشته و دانشگا باشن .....بهترین راحل اینه تموم تلاششونو کنن -
@Lovely ب شهر خودشون خدمت کنن نمیشه ...
هر چی بیشتر بخونن ک بهتره ...اون موقه حسرت چیزیو نمیخوره ....این حرفا فقط برا اینک مسئولیت خوودتو کم کنی درحالیکه اگ ایشون تموم تلاششو بکنه و رشته تاپ مثلن دندون فیزیو دارو دانشگاهای تاپو بخونه و بیاره هیچ وقت بیکار نمیشه ...البته هیچ چیزیم قابله پیش بینی نیس ....احتمالش کمه ک بیکار بشن .....اینو دیگ خودشون تعین میکنن ک جزو کدوم رشته و دانشگا باشن .....بهترین راحل اینه تموم تلاششونو کنن@ASMA-MORADI یس همین طوره
-
@Mojtaba230478 دارو بخووون از پرستاری بهتر فیزیوتراپی
در کل دقت کن هیچ جای این دنیا این رشته هارو مفت ب ادم نمیدن قبول کن دو دستی اومدن تحویل دادن بهتون ب نظرم با این ادله ی 100من ی غاز خودتون این فرصتو از خودتون نگیرین و این فرصته داشته رو ب نحو احسن استفاده کنین چون اگه قرار بود خودت ب دست بیاری با این سوالی ک پرسیدی و این تایپک رو زدی معلومه نمینونستی ب این راحتی ب دستش بیاری بازم خودت میدونیoooooooo اولاچیزیودودستی به کسی تقدیم نمیکنن بدون دلیل ثانیاموضوع یه چیزدیگه بودوسوالم یه چیزدیگه
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی