هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی چه عکس پروف ترسناکی :neutral_face: عصبی یا ناراحت هستین از چیزی ؟اصلا بهتون نمیاد :confused_face: ایموجی خنده فراموش نشه همراه حرفا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
صوفی
یادم رفت خودتون فهمیدید دیگ :face_with_tears_of_joy: الان فقط شما اینجایید :face_with_tears_of_joy: چرا جمع بستین:neutral_face:اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی
یادم رفت خودتون فهمیدید دیگ :face_with_tears_of_joy: الان فقط شما اینجایی :face_with_tears_of_joy: چرا جمع بستین:neutral_face:
نقل قولا کارشو کرد :face_with_tears_of_joy:اگه یه نفرم پس تو عم فعلاتو جمع نبند:face_with_tears_of_joy:
هنوز دوره درمانت تموم نشده ادامه میدم به نقل قول:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی
یادم رفت خودتون فهمیدید دیگ :face_with_tears_of_joy: الان فقط شما اینجایی :face_with_tears_of_joy: چرا جمع بستین:neutral_face:
نقل قولا کارشو کرد :face_with_tears_of_joy:اگه یه نفرم پس تو عم فعلاتو جمع نبند:face_with_tears_of_joy:
هنوز دوره درمانت تموم نشده ادامه میدم به نقل قول:face_with_tears_of_joy: -
صوفی اون جمع با اون جمع فرق داره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره میخواستم بگم درست شدم دیگ دیدم نه :neutral_face: پشیمون شدم ویرایش زدم:face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی اون جمع با اون جمع فرق داره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره میخواستم بگم درست شدم دیگ دیدم نه :neutral_face: پشیمون شدم ویرایش زدم:face_with_tears_of_joy:
درستت میکنم اون با من:face_with_tears_of_joy:
-
-
دارم با مامانم تلفنی صوبت میکنم میگم به بابا بگو امروز پولو بریزه تو حساب . بگو مثلا عجله داره
یهو بابام میگه مثلا عجله داری؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مادرم هماهنگ کن بعد بذار گوشیو رو گوش پدر:face_with_tears_of_joy:
زوجی اینگونه متحد در منزل ما زیست میکنند:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
https://www.languageties.com/sites/default/files/audio/Hotel-California_0.mp3
:clapping_hands: :clapping_hands:
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
https://www.languageties.com/sites/default/files/audio/Hotel-California_0.mp3
:clapping_hands: :clapping_hands: