هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Lovely نه باو به دل نگرفتم گفتم بیشتر بخندیم
-
@m-s-100 خداروشکر ترسیدم
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Lovely سلااام چطوری عزیزم؟خوبی؟
دیگه مریض نشدی؟ -
-
@Lovely نترس باو این داش میلاد از داداشای گله انجمنه .....
-
گاهی آدما هر تفاوتی رو اشکال می بینن!انگار هر چیزی که با اونچه که اونها می شناسن فرق داره ایراد داره یا خیلی عجیبه و باید درست باشه! هیچ کس حق نداره راه درست زندگی کردن رو تعریف کنه! واحد اندازه گیریش میشه لبخند !هر کسی بسته به محیطی که توش بزرگ شده، بسته به عوامل خارجی که تحت تاثیرش قرار گرفته، بسته به آموخته هاش، باورهاش، و افکارش روش خودشو پیدا می کنه! و این روش فقط و فقط مخصوص اون آدمه! کشیدن هر کس دیگه ای در اون راه اشتباه مطلقه! ای کاش بفهمیم هر کسی برای زندگی یه تعریفی داره و یه برنامه! متفاوت از هر کس دیگه! نمی دونم چرا می آدما اصرار داریم همه چیز رو قاطعانه و سیاه و سفید تعریف کنیم! کار یعنی... تفریح یعنی... عشق یعنی... نه... هیچ تعریفی وجود نداره! این تعریف ها عوض می شن از ذهن تا ذهن...اهمیتشون کم و زیاد می شه!هیچ تعریف مطلقی وجود نداره...همه چیز رو نمی شه دسته بندی کرد! ای کاش بپذیریم و حمایت کنیم هم رو...
-
@ASMA-MORADI سلام.
خوبم شما خوبید؟
درس میخوندم دیگه ترکیدم دووم نیاوردم دامنم از دست برفت شیطان گولم زد اومدم سر لبتاب دیدم آخرین بازدید توی گوگل کروم آلا بوده 1آبان. -
ایهام خوبممم
نه نه مرسی لیست تجویز پزشکیتو هنوز دارم
-
@Lovely نترس پاک بانو...
-
@ASMA-MORADI نه بابا ازش نمی ترسم ترسیدم دلخور بشه ... میدونمم پسر خوبیه
-
@m-s-100
-
@miss-besharati
این خنده نیست نمیبینی اشک داره از گوشه چشمام میاد... -
@ASMA-MORADI سلام.
خوبم شما خوبید؟
درس میخوندم دیگه ترکیدم دووم نیاوردم دامنم از دست برفت شیطان گولم زد اومدم سر لبتاب دیدم آخرین بازدید توی گوگل کروم آلا بوده 1آبان.نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-s-100 ایشالا شیرینیه دکتر شدنتون .....
بد نیسم میگذره اما با مرام دل نیس ..... -
ایهام یهو اومد پستولایک کرد و رفت
-
@ASMA-MORADI مرسی خوبی از خودتونه.
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Lovely خب خداروشکر،فقط حواست باشه اون لیست از رازهای بزرگه جایی درز نکنه
-
@ASMA-MORADI سپاسگزارم.
انشالا همه به خواستشون برسند و ازجمله شما.
خوش و خرم باشید. -
ایهام
چشم دکتر شدم لیستتو قاب میگریم میزنم ب دیوار بعنوان جادوی شفا بخش