هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Yas1999 شیوه نمیخاد کافیه خر درونت بیدار بشه و عقلتو ازت بگیره ....البته عشق زمینی منظورمه :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: :expressionless_face:
-
@Yas1999 ای بابا برو سر ی درس دیه ...یا تاپیک بزن ....عصابتو خورد نکن:face_without_mouth:
-
فااطمه ای جانم:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بسوزه پدر عاشقی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شلام ....خوبین ....؟؟؟؟؟@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ای جانم:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شلام ....خوبین ....؟؟؟؟؟یعنی پدر خودم بسوزه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام عزیزم خوبم فدات
تو چطوری
خوبی خوشی روبه راهی رو به رشتی 😁 -
@ASMA-MORADI وای اصصلن نمیتونم درس بخونم درحال حاضر
راس میگی... تاپیک بزنم..
اصن من ب این تاپیک لنتی عادت کردم.😑😂 -
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شلام ....خوبین ....؟؟؟؟؟یعنی پدر خودم بسوزه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سلام عزیزم خوبم فدات
تو چطوری
خوبی خوشی روبه راهی رو به رشتی 😁 -
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه با خودت که نمیتونی چت کنی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مگه عاشقی به چت کردنه 😐
پس یادم باشه از این بعد به خودم پیام بدم شاید فرجی شد 😂😂😂😂 -
@Yas1999 تو اون سایت نیس
-
فااطمه ن ب جان خودم منظورم شخصیت نبود ....تشخیص بود ....خدادنکنه من غلط بکتم همچین چیزی بگم
خوبم شکرررر ....میگذره ....:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :rose: :rose:@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ن ب جان خودم منظورم شخصیت نبود ....تشخیص بود ....خدادنکنه من غلط بکتم همچین چیزی بگم
خوبم شکرررر ....میگذره ....:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :rose: :rose:بابا این چه حرفیه شوخی کردم این همه عذرخواهی چرا دتر
همیشه خوب باشی 😇😍😍 -
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوبم شکرررر ....میگذره ....:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :rose: :rose:بابا این چه حرفیه شوخی کردم این همه عذرخواهی چرا دتر
همیشه خوب باشی 😇😍😍 -
فااطمه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زمونه اس دیگ ...عوض شده ....