هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@miss-besharati سلام چطوری؟ 
- 
@miss-besharati  یلدات مبارک یلدات مبارک
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati یه انسان نازنین 
 این انسان نازنین کیه؟     
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati یه انسان نازنین 
 این انسان نازنین کیه؟     
- 
@miss-besharati خودم به عینه ندیدمش ولی میگن خیلی ادم خوبیه 
 خدا حفظش کنه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati خودم به عینه ندیدمش ولی میگن خیلی ادم خوبیه 
 آهااا..پس به عینه ندیدینش.
- 
@miss-besharati خودم به عینه ندیدمش ولی میگن خیلی ادم خوبیه 
 خدا حفظش کنه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati خودم به عینه ندیدمش ولی میگن خیلی ادم خوبیه 
 خدا حفظش کنه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به هر حال من فردا شب نیستم .تولدش مبارک    
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati خودم به عینه ندیدمش ولی میگن خیلی ادم خوبیه 
 خدا حفظش کنه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به هر حال من فردا شب نیستم .تولدش مبارک    
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati تولد شما هم مبارک  ببین خودتون لو دادین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
 خجالت داره خدایی      
 یه نگاه به عناوین تاپیک بندازید بعد پست بدید 
 این همه اسپم رو گزارش کردن 
- 
 خجالت داره خدایی      
 این همه اسپم رو گزارش کردن mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  خجالت داره خدایی      
 این همه اسپم رو گزارش کردن شما به بزرگی خودتون ببخشیدشون  
- 
 خجالت داره خدایی      
 این همه اسپم رو گزارش کردن 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati تولد شما هم مبارک  
 تا تولد من یه قرن مونده هنوز.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  خجالت داره خدایی      
 این همه اسپم رو گزارش کردن شما به بزرگی خودتون ببخشیدشون  @miss-besharati بحث بخشیدن نیست متاسفانه 
 صاحب تاپیک داد میزنه میگه بسه اسپم ندید انگار نه انگار :|
- 
سلااااااااااااااام خوبین همه؟ 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️