گپ خونه کنکوری ها
-
نه باشه ...
بيخيال ... -
@sina3656355;7011 said:
نمیشه
قلمچی میایی؟نه بيخيال ...
-
@sina3656355;7008 said:
2500 تا تراز اوانس بده،من هستم :))
ولی دینی روتو کم میکنم.پشیمون شدم آقا. بزار درسمون رو بخونیم بهتره :)))
-
یارو زنده ـست چرا الکی شایعه پراکنی میکنید؟!
-
1234;6847 said:
ooops
biokinesis - psiwiki
:43_002:آره من بلدم!الان یه هفته ست خواهرم رو به خاطر اینکه ساندویچ منو خورده معلق نگه داشتم!!!!!!بنده خدا هنوز داره التماس میکنه!
-
بکس من امیدوموازدست دادم یکم امیدبدیدلطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:torn:
-
@sabajojoo;7108 said:
بکس من امیدوموازدست دادم یکم امیدبدیدلطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:torn:
اولا نا امیدیت بی خوده برو خوش باش سال سومی هنوز .
یارو با معدل نهایی یازده شش ماه به کنکور میگه میخوام رتبه زیر 20 بشم . -
@**مهدی**;7112 said:
یارو با معدل نهایی یازده شش ماه به کنکور میگه میخوام رتبه زیر 20 بشم .کی همچین حرفی زده؟ :دی پسره حتما؟
جدی میگه یارو و ازموناشو خوب میده یا رو هواس حرفش؟ -
@khatere.mohammadi;7118 said:
کی همچین حرفی زده؟ :دی پسره حتما؟
جدی میگه یارو و ازموناشو خوب میده یا رو هواس حرفش؟داره پیشرفت میکنه هر روز بهتر از دیروز هر آزمون بهتر از آزمون قبلی ترازش از 4500اومده 5700 .
خدا با شماس اگه تلاشتون رو بکنید . -
@**مهدی**;7112 said:
یارو با معدل نهایی یازده شش ماه به کنکور میگه میخوام رتبه زیر 20 بشم .چه ربطی داره 50درصدتاثیرمعدله این حرف شماروبایدتوروزنامه هاوحرف مشاوره های20سال پیش پیداکرد
الان معدلت پایین باشه بدبختی:20: -
@sabajojoo;7126 said:
چه ربطی داره 50درصدتاثیرمعدله این حرف شماروبایدتوروزنامه هاوحرف مشاوره های20سال پیش پیداکرد
الان معدلت پایین باشه بدبختی:20:اصلا هم این طور نیست...په خبره بابا مگه؟25درصد اونم نه کل معدل....بلکه درس به درس اعمال میشه..... حالا کو تا نهااااااایی؟!!!
خود اقای حاجی تو یکی از تدریساشون گفتن که سالی که برای نهایی اعلام کردن 7000نفر یهو معدلاشون 20شد بنابراین همه چی معدل نیست...
زیاد اهمیت نده بیشتر درس بخون که برای کنکور حسرت این روزا رو نخوری... -
@sabajojoo;7126 said:
چه ربطی داره 50درصدتاثیرمعدله این حرف شماروبایدتوروزنامه هاوحرف مشاوره های20سال پیش پیداکرد
الان معدلت پایین باشه بدبختی:20:کی گفته کدوم روزنامه تنها منبع در این مورد سایت سازمان سنجشه
در ضمن تاثیر معدل سال به سال اعلام می شه مثلا پارسال 25 درصد بود دوباره امسال شد 25 درصد و افزایش پیدا نکرد و اگه قرار باشه سال دیگه زیاد شه طبق قانون فقط می تونند 10 درصد زیاد کنند که می شه 35 درصد اونم فقط نمره کتبی نهایی درس به درص مثلا زیست یکی بشه 10 و ریاضی 20 / نمره 10 فقط رو زیست تاثیر داره و اصلا رو سایر درسا تاثیر نمی زاره -
@**مهدی**;7119 said:
داره پیشرفت میکنه هر روز بهتر از دیروز هر آزمون بهتر از آزمون قبلی ترازش از 4500اومده 5700 .
خدا با شماس اگه تلاشتون رو بکنید .ایشالا مام میریم بالا
-
:applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse:
:applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse:
http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/uploaded/662_01420651534.jpg -
دوستان،نظریه اعداد کدوم کلاس رو میپسندین من هنوز ندیدم، این خوشخوان به نظرم خیلی قدیمیه تست هاش.
-
1234;7218 said:
:applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse::applouse:http://sanatisharif.ir/sanatisharif-forum-ala/uploaded/662_01420651534.jpg
این عکس را خودت از فیلم گرفتی ؟ دمت گرم چه صحنه ای شکار کردی ها ؟؟بچه ها عکس های قشنگ از فیلم ها گرفتید بدید بزارم تو اینستاگرام نام کاربری ما sanatisharif هست.@sina3656355;7219 said:
دوستان،نظریه اعداد کدوم کلاس رو میپسندین من هنوز ندیدم، این خوشخوان به نظرم خیلی قدیمیه تست هاش.
سینا جان توصیه می کنم همین خوشخوان را ببینی، نهایتا جلسات حل تمرین گاج اونم نه همه بلکه اگر وقت کردی و تست گاج هم زدی و اشکال داشتی برو فیلم اون را نگاه کن.
-
sohrab;7263 said:
این عکس را خودت از فیلم گرفتی ؟ دمت گرم چه صحنه ای شکار کردی ها ؟؟بچه ها عکس های قشنگ از فیلم ها گرفتید بدید بزارم تو اینستاگرام نام کاربری ما sanatisharif هست.
نه اینو یکی دیگه شکار کرد
توی صفحه فیسبوکتون اینو دیدم:4: