هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی 
 خودت برنامه میریزی!من
 نمیدنم برای ازمون بعد چطوری برنامه
 بریزمصنم اره دیگه اگه بعد این همه سال نتونم برنامه بریزم که..  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
آزمون سنجش امسال معتبره 
- 
چیکارکنم  
- 
کسی خبر نداره 
- 
چیکارکنم  mahhhhhsaa بی خیالش شو 
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: صنم ریاضی ک خوبه اره همیشه خوب بود !امروز با من سر ناسازگاری 
 داشت حالمو گرفت
- 
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: صنم ریاضی ک خوبه اره همیشه خوب بود !امروز با من سر ناسازگاری 
 داشت حالمو گرفت
- 
maryamii جامعاش خوبه 
- 
mahhhhhsaa بی خیالش شو @فاطمه23 نمیشه میخوام عکس برناممو بفرستم بچه ها راهنماییم کنن  
- 
چیکارکنم  mahhhhhsaa من هرجوری میشد گفتمت 
- 
@فاطمه23 نمیشه میخوام عکس برناممو بفرستم بچه ها راهنماییم کنن  mahhhhhsaa  با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟ با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟
- 
mahhhhhsaa  با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟ با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟far away یعنی بیام اینجا ک متن مینویسم از اخر بزنم سومی خب هرچی میزنم نمیشه 
- 
mahhhhhsaa  با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟ با گوشی میایی؟؟؟؟؟؟؟@فاطمه23 اره 
- 
far away یعنی بیام اینجا ک متن مینویسم از اخر بزنم سومی خب هرچی میزنم نمیشه mahhhhhsaa خب چجوری؟چیزی مینویسه؟ 
- 
صنم اره دیگه اگه بعد این همه سال نتونم برنامه بریزم که..  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:آسمان ِ آبی 
 بعد این همه سال مگه چند
 سال پشت کنکوری؟من پارسال
 مشاور داشتم اون برام میریخت ولی
 حالا خوردم به مشکل!اگه اشکال نداره
 میتونم بپرسم ترازت چنده؟
- 
@فاطمه23 اره mahhhhhsaa منم بلد نیسم چطور با گوشی بفرسم با سیستم بلدم فککنم با گوشی باید اپلودش کنی 
- 
maryamii جامعاش خوبه آسمان ِ آبی مرحله اش چرا خوب نیس 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️