انگلیسی
-
سلام من اطلاعی ندارم ولی مثل همیشه
دوستان دیگه رو منشن میکنم اونا حتما پاسخ میدن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان انگلیسی من خیلی ضعیفه لغات انگلیسی رو دارم حفظ میکنم به نظرتون کدام دبیر برا من خوبه
@Mrhosein چاره زبان انگلیسی تست زیاده
بنظر من از کتاب شهاب اناری استفاده کن و زیاد تست بزن...چاره یادگیری زبان تست زیاده
موفق باشی -
دوستان ۱۲سوال اول ماله لغات و گرامره؟؟؟
بعد من فقط میخوام اونارو جواب بدم نیازه که برا یادگیری لغات ریدینگارو بخونم؟؟ -
استاد فراهانی یا استاد عزتی برای نظام قدیم خوب تدریس می کردن اما در کنار فیلم حتما تست زیادی ازش حل کنید
کتاب مبتکران شهاب اناری هم خوبه و همه گزینه ها رو معنی کرده -
atefeh y
در زبان خيلي تست بزن نظر منم بخواي بيشتر لغت مهم تر تا گرامه من كه نظام جديد هستم از كتاب هاي خيلي سبز استفاده ميكنم در قلم چي ٦٧٠٠ هست زبانم .
اگر روش مطالعه خواستيد تا بگم. -
-
atefeh y
براي مطالعه لغات كتاب كه سخت هستن يا مهم خط بكشيد و ترجمه بلد باشيد اگرم استادتون منرادفي و متضاد گفته باشه خيلي خوبه بعد فيلم هاي سايتم زياد وقت ميگيره از فيلم ها براي مباحثي استفاده كنيد كه واقعا نمي تونيد خودتون بخونيد . اگرم خونديد درسنامه كتاب تست نفهميديد وارد تست ها بشيد با پاسخنامه تست تست هارو تجزيه تحليل كنيد .(خودتون كار كنيد دنبال جواب بريد درصد خيلي بالا ميرود)
موفق باشيد -
atefeh y
براي مطالعه لغات كتاب كه سخت هستن يا مهم خط بكشيد و ترجمه بلد باشيد اگرم استادتون منرادفي و متضاد گفته باشه خيلي خوبه بعد فيلم هاي سايتم زياد وقت ميگيره از فيلم ها براي مباحثي استفاده كنيد كه واقعا نمي تونيد خودتون بخونيد . اگرم خونديد درسنامه كتاب تست نفهميديد وارد تست ها بشيد با پاسخنامه تست تست هارو تجزيه تحليل كنيد .(خودتون كار كنيد دنبال جواب بريد درصد خيلي بالا ميرود)
موفق باشيد -
سلام دوستان انگلیسی من خیلی ضعیفه لغات انگلیسی رو دارم حفظ میکنم به نظرتون کدام دبیر برا من خوبه
@Mrhosein
پیشنهادم زبان محمودی حرف اخر -
این پست پاک شده!