انگلیسی
-
استاد فراهانی یا استاد عزتی برای نظام قدیم خوب تدریس می کردن اما در کنار فیلم حتما تست زیادی ازش حل کنید
کتاب مبتکران شهاب اناری هم خوبه و همه گزینه ها رو معنی کردهنوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
atefeh y
در زبان خيلي تست بزن نظر منم بخواي بيشتر لغت مهم تر تا گرامه من كه نظام جديد هستم از كتاب هاي خيلي سبز استفاده ميكنم در قلم چي ٦٧٠٠ هست زبانم .
اگر روش مطالعه خواستيد تا بگم. -
نوشتهشده در ۱ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Lila
ندیدم -
نوشتهشده در ۱ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
atefeh y
براي مطالعه لغات كتاب كه سخت هستن يا مهم خط بكشيد و ترجمه بلد باشيد اگرم استادتون منرادفي و متضاد گفته باشه خيلي خوبه بعد فيلم هاي سايتم زياد وقت ميگيره از فيلم ها براي مباحثي استفاده كنيد كه واقعا نمي تونيد خودتون بخونيد . اگرم خونديد درسنامه كتاب تست نفهميديد وارد تست ها بشيد با پاسخنامه تست تست هارو تجزيه تحليل كنيد .(خودتون كار كنيد دنبال جواب بريد درصد خيلي بالا ميرود)
موفق باشيد -
atefeh y
براي مطالعه لغات كتاب كه سخت هستن يا مهم خط بكشيد و ترجمه بلد باشيد اگرم استادتون منرادفي و متضاد گفته باشه خيلي خوبه بعد فيلم هاي سايتم زياد وقت ميگيره از فيلم ها براي مباحثي استفاده كنيد كه واقعا نمي تونيد خودتون بخونيد . اگرم خونديد درسنامه كتاب تست نفهميديد وارد تست ها بشيد با پاسخنامه تست تست هارو تجزيه تحليل كنيد .(خودتون كار كنيد دنبال جواب بريد درصد خيلي بالا ميرود)
موفق باشيد -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کسی سایت انگلیسی نمیشناسه pdf ردینگ بذاره؟؟ -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تستای سراسری تو درس زبان کفایت میکنه بنظرم! خوددانید
-
سلام دوستان انگلیسی من خیلی ضعیفه لغات انگلیسی رو دارم حفظ میکنم به نظرتون کدام دبیر برا من خوبه
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mrhosein
پیشنهادم زبان محمودی حرف اخر -
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!