-
دوستان میشه توضیح بدید شیمی رو چطوری با کلاس استاد اقاجانی پیش بریم مثلا من که فیلم ها رو با جزه ای که گذاشتن تو سایت چک کردم یکی نبود و فیلم ها خیلی فرق میکرد....ینی باید خودمون جزوه فیلم ها رو بنویسیم؟
-
استاد بعد از سینتیک چه مبحثی رو کار می کنید؟
-
reza.satea در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید بچه ها یه سوال خیلی مهم
این تست های دوپینگ تالیف خود آقای آقاجانی هستند ؟؟؟
اخه معلم ما یه برگه تست داده بهمون همش همین تست های دوپینگه :| یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟ترتیبش هم همین طوریه؟من سه سطحی شیمی و تکمیلی مبتکران رو دارم مشابه خیلی زیاده اما تا حالا دقت نکردم عین همن یا نه
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه معلم ما یه برگه تست داده بهمون همش همین تست های دوپینگه :| یعنی معلممون از اینجا کپی کرده تستارو ؟ترتیبش هم همین طوریه؟من سه سطحی شیمی و تکمیلی مبتکران رو دارم مشابه خیلی زیاده اما تا حالا دقت نکردم عین همن یا نه
ن ترتیبش فرق داره :|
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza.satea در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نمیدونم همشون تالیفی استادن یا نه ولی ممکنه از منابع دانشگاهی ساده یا المپیادا باشن البته استاد تستای المپیاد رو زیرشون نوشته المپیاد
-
يه خبر خوب
فيلم برداري كلاس آقاي آقاجاني كه قرار نبود امروز برگزار بشه، برگزار شد و تا قبل از آخر هفته روي سايت قرار ميگيره...نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
يه خبر خوب
فيلم برداري كلاس آقاي آقاجاني كه قرار نبود امروز برگزار بشه، برگزار شد و تا قبل از آخر هفته روي سايت قرار ميگيره...◇◇◇ ضبط کتاب خوانی شیمی پیش دانشگاهی به روش استاد آقاجانی (مبحث نظریه های سینتیک شیمیایی) امروز در 3 جلسه در استودیوی آلاء انجام شد. ◇◇◇
@shimiaghajani96
فیلم ها بمرور برروی سایت صنعتی شریف دات آی آر قرار خواهد گرفت.
www.sanatisharif.ir -
دوستان کسی خلاصه فصل2 شیمی 2 رو داره؟؟؟ضروریه
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اگه کسی گزینه دو میره اینجا سوال بیست جدول قانون سرعت جوابش یک میشه یا ن؟ -
فصل 2 شیمی 2 هنوز تدرس نشده
-
مرسیییییییییی که انقدر خوب درس میدید
عالی
واقعا مممنومم -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط zahra1303 انجام شده
shivam میتونید از این تاپیک هم استفاده کنید http://forum.alaatv.com/topic/2382/جزوه-تدریس-مهندس-آقاجانی-95-96/15
-
سلام،بچهها کدام استاد ریاضی تجربی رو بهتر درس میده،لطفا کمک کنید...؟؟؟
-
عبداله در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام،بچهها کدام استاد ریاضی تجربی رو بهتر درس میده،لطفا کمک کنید...؟؟؟
هر سوال رو یه بار سر جاش بپرس!
اینجا تاپیک شیمیه نه ریاضی تجربی.
-
کتابشون واسه سال چهارم رو چجوری میشه تهیه کرد ؟
-
سلام
اولا به رسم ادب و احترام جا داره از استاد آقاجانی بابت تدرس کامل و خوب درس شیمی تشکر کنم. دوما میشه بگین جلسات شیمی به کجا ختم میشه؟؟؟ یعنی در کل چند جلسه شیمی خواهیم داشت؟؟؟ -
دوستان میشه توضیح بدید شیمی رو چطوری با کلاس استاد اقاجانی پیش بریم مثلا من که فیلم ها رو با جزه ای که گذاشتن تو سایت چک کردم یکی نبود و فیلم ها خیلی فرق میکرد....ینی باید خودمون جزوه فیلم ها رو بنویسیم؟
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad7798 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/2382/جزوه-تدریس-مهندس-آقاجانی-95-96/15
کدوم جزوه رو دیدین؟جزوه ی پارسال رو با فیلمای امسال؟ این لینک رو ببینین یکی از دوستامون زحمتش رو کشیده
-
سلام
اولا به رسم ادب و احترام جا داره از استاد آقاجانی بابت تدرس کامل و خوب درس شیمی تشکر کنم. دوما میشه بگین جلسات شیمی به کجا ختم میشه؟؟؟ یعنی در کل چند جلسه شیمی خواهیم داشت؟؟؟خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شدهfazel در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اولا به رسم ادب و احترام جا داره از استاد آقاجانی بابت تدرس کامل و خوب درس شیمی تشکر کنم. دوما میشه بگین جلسات شیمی به کجا ختم میشه؟؟؟ یعنی در کل چند جلسه شیمی خواهیم داشت؟؟؟سلام
با توجه به فیلم های پارسال و مقایسه اشون با فیلم های امسال و اینکه فیلم های امسال مدت زمانشون کوتاه تره و تیپ تست ها هم تو فیلم های امسال کار شده من فکر میکنم که فیلم های امسال استاد تقریبا 121 الی 134 جلسه باشه.
البته این حدس منه هاااا -
zahra1303 ممنون