فیزیک نظام قدیم .. حرکت
-
@Mahed تناسب...
گفتم سرعتش تو 15 ثانیه ( از ثانیه 5 تا 20 ) 18 تا تغییر کرده ... توی چند ثانیه 12 تا تغییر میکنه ( به صفر میرسه.. )@negin-78 ممنون.. برین استراحت کنید.
-
@negin-78 همیشه اینطوره که جواب مشتق مکان که همون لحظه سرعت صفرمیشه رواگه تومعادله مکان جایگذاری کنیم... مکان اوج میشه ؟!؛_ romisa ......... @نجف-زاده ......... @Amir-Bernousi
@Mahed در فیزیک نظام قدیم .. حرکت گفته است:
@negin-78 همیشه اینطوره که جواب مشتق مکان که همون لحظه سرعت صفرمیشه رواگه تومعادله مکان جایگذاری کنیم... مکان اوج میشه ؟!؛_ romisa ......... @نجف-زاده ......... @Amir-Bernousi
معمولا سرعت توو نقطه اوج صفر میشه
-
romisa
سلام.. ۴سؤال فیزیک روحلش ک
نید.. توضیح کامل داده بشه... بلدنیستم. ممنون. @Amir-Bernousi ... @negin-78 ....... @نجف-زاده ..... @رتبه-های-انجمن-آلاء ......ً @دانش-آموزان-آلاء -
romisa
نید.. توضیح کامل داده بشه... بلدنیستم. ممنون. @Amir-Bernousi ... @negin-78 ....... @نجف-زاده ..... @رتبه-های-انجمن-آلاء ......ً @دانش-آموزان-آلاء@Mahed در فیزیک نظام قدیم .. حرکت گفته است:
romisa
نید.. توضیح کامل داده بشه... بلدنیستم. ممنون. @Amir-Bernousi ... @negin-78 ....... @نجف-زاده ..... @رتبه-های-انجمن-آلاء ......ً @دانش-آموزان-آلاء@Amir-Bernousi
-
romisa
سلام.. این سؤال روحل کنیدواسم.. کمکم کنیدنمیدونم... ممنون@Amir-Bernousi .... @negin-78 .... @رتبه-های-انجمن-آلاء ..... @نجف-زاده ... @Amir-Bernousi
-
Brilliant همشون..
سلام من اگه براتون جواب بنویسم درسته شما خوشحال ممکنه بشید ولی دارم بهتون بدی میکنم
شما بنویسید
و من هر سوالی رو که متوجه نشدید تا حد توان علمی و زمانی خودم کمکتون میکنم -
Brilliant همشون..
سلام من اگه براتون جواب بنویسم درسته شما خوشحال ممکنه بشید ولی دارم بهتون بدی میکنم
شما بنویسید
و من هر سوالی رو که متوجه نشدید تا حد توان علمی و زمانی خودم کمکتون میکنم@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
-
@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
طرز فکرتون اشتباهه به نظر من
ببخشید من نمیتونم کمک کنم