فیزیک نظام قدیم .. حرکت
-
@Mahed در فیزیک نظام قدیم .. حرکت گفته است:
Brilliant همشون..
سلام من اگه براتون جواب بنویسم درسته شما خوشحال ممکنه بشید ولی دارم بهتون بدی میکنم
شما بنویسید
و من هر سوالی رو که متوجه نشدید تا حد توان علمی و زمانی خودم کمکتون میکنم -
Brilliant همشون..
سلام من اگه براتون جواب بنویسم درسته شما خوشحال ممکنه بشید ولی دارم بهتون بدی میکنم
شما بنویسید
و من هر سوالی رو که متوجه نشدید تا حد توان علمی و زمانی خودم کمکتون میکنم@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
-
@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
@نجف-زاده من هیچ کودمش بلدنیستم.. میخام شما کمک کنیدکه یادبگیرید.... دبران مدرسه ما همیشه سؤالاتی که بلدنبودیم واسمون حل میکردندولی الان مگه چی میشه شما کمک یه کس بکنید
طرز فکرتون اشتباهه به نظر من
ببخشید من نمیتونم کمک کنم -
ببخشید من نمیتونم کمک کنم@نجف-زاده چرامگه بلدنیستین..
-
ببخشید من نمیتونم کمک کنم@نجف-زاده ببخشید... ولی من قصدخاصی نداشتم.. شما پشت کنکوری هستین یا دبیرین یا دانشجو؟؟!
-
داداشم/خواهرم
اگه بخواهی خودتو تنبل بار بیاری چیزی یاد نمیگیری
ولی اگه بنویسی ولی بلد نباشی هر جاشو کمکت میکنم تا جایی که بتونم@نجف-زاده ممنون. آلایی عزیزبنده هم اگه درعکس ها نگاه کنین جواب سؤال ها رونوشتم.. خب اگه امکانش هسته اگه جایی اشتباهه کمک کنید ... ولی بعضی ازسؤالا روکه سفیدگذاشتم بلدنیستم
-
از 165 شروع کنیم؟
راه حلی که به ذهنتون میرسه یا حداقلش فرمولای این مبحثو برام بنویسید بفرستید در کاغذ@نجف-زاده چشم... ممنون.. ببخشیدالان بایددیگه برم درسم بخونم .. وقت استراحتم تموم شد. انشاءالله فردا...
-
@نجف-زاده چشم... ممنون.. ببخشیدالان بایددیگه برم درسم بخونم .. وقت استراحتم تموم شد. انشاءالله فردا...
@نجف-زاده چشم... ممنون.. ببخشیدالان بایددیگه برم درسم بخونم .. وقت استراحتم تموم شد. انشاءالله فردا...
هر موقع باشی این کارو بکن(کاری که گفتم) تا تموم کنیم این صفحه رو
اگه خودتون فکر کنید تنبلید پس به فکر چاره باشید اگر هم نه پس مشکلی نیست دیگه! -
@نجف-زاده ببخشید... ولی من قصدخاصی نداشتم.. شما پشت کنکوری هستین یا دبیرین یا دانشجو؟؟!
من دانشجو هستم
-
هر موقع باشی این کارو بکن(کاری که گفتم) تا تموم کنیم این صفحه رو
اگه خودتون فکر کنید تنبلید پس به فکر چاره باشید اگر هم نه پس مشکلی نیست دیگه!@نجف-زاده ممنون.. شما دبیرین