شیمی دوم قدیمیا
-
-
romisa چطورتونستی کارنامه کنکورتو درآلا بفرستی وچطوربه شما اعمادکردن که واقعاشما این جوررتبع ای اوردین
-
@Mahed
میتونید این بی دقتی ها رو یه جا یادداشت کنید و بعد هی مرور کنید و تکرار نکنید یا به خودتون جریمه بدین -
@Mahed در شیمی دوم قدیمیا گفته است:
Brilliant منظورم این هستش مثلا اگه یه عنصری یه الکترون با اسپین بالاداشته باشه ودوالکترون بااسپین پایین داشته باشه آیااینها همدیگرروخنثی می کنند... وام ال هم همبن طورمنظورمه ..
خب نه دیگه ببیند ما تعداد الکترون ها ی پایین ضرب در منفی یک دوم میکنیم تعداد الکترون های بالا رو در مثبت یک دوم
حالا اگه عدد حاصله از هر دو شون برابر شه خب جمع جبریشون میشه صفر
درمورد اسپین اگه تعداد الکترون ها با اسپین مثبت ومنفی برابر باشن جمع جبریشون صفره
درمورد ام ال به سوال مر بوط میشه تعداد الکترون ها هر ام ال ضرب در اون می کنید ودر اخر حاصل ضرب ها روجمع جبری می کنید
مثلا Be
زیر لایه یک اس
یه ام اس منفی داره یه مثبت
ودوتا الکترون با ام ال صفر
زیر لایه دو اس
یه دونه الکترون داره با ام اس مثبت وام ال صفره
الان چون ام ال ها مون صفره جمع همش صفر میشه
در کل دوتا الکترون با ام اس مثبت داریم یه دونه منفی
پس جمع ام اس ها میشه مثبت یک دوم -
romisa خب .. ببخشیدخستتون کردم. میخام برم درس بخونم... درس شیمی ۳، تست های بازده بزن دارم مرور میکنم ودوباره تمام درساروازاول شروع مکردم به خوندن ومرور
-
@Mahed
به نظرمن فقط یه تایم مشخص هر شب بیاین و همه سوالا رو یه جا بپرسید و یه روز بعد چک کنید
البته فقط نظره شما هر طور که خودتون میدونید :) -
@Mahed
به نظرمن فقط یه تایم مشخص هر شب بیاین و همه سوالا رو یه جا بپرسید و یه روز بعد چک کنید
البته فقط نظره شما هر طور که خودتون میدونید :) -
romisa منظورتون اینه که مثلا آخرشب عرسؤالی دلشتم بپرسم ودیگه جواباشوفردا چک کنم واین روندتکرارشه
-
@Mahed
آره اینطوری تایم کمتری تلف میشه و مفیدتره و اینکه برنامه ریزی شخصی بیشتر اجرا میشه
نظرتون چیه ؟ -
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون🌹🌹...نه نظرشما مطمئنا برای بنده مثبت ودرسته..
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون🌹🌹...نه نظرشما مطمئنا برای بنده مثبت ودرسته..
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین :) -
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین :) -
سلام
-
من خودم با تمرین زیاد این جور تیپا رو حل کردم ولی خب مثلا یه عنصری که تمام اوربیتالاش پر باشن ام اسش صفره و همچنین یه عنصری که زیر لایش نیم پر باشه یا پر ام الش میشه صفر