شیمی دوم قدیمیا
-
romisa خب .. ببخشیدخستتون کردم. میخام برم درس بخونم... درس شیمی ۳، تست های بازده بزن دارم مرور میکنم ودوباره تمام درساروازاول شروع مکردم به خوندن ومرور
-
@Mahed
به نظرمن فقط یه تایم مشخص هر شب بیاین و همه سوالا رو یه جا بپرسید و یه روز بعد چک کنید
البته فقط نظره شما هر طور که خودتون میدونید :) -
@Mahed
به نظرمن فقط یه تایم مشخص هر شب بیاین و همه سوالا رو یه جا بپرسید و یه روز بعد چک کنید
البته فقط نظره شما هر طور که خودتون میدونید :) -
romisa منظورتون اینه که مثلا آخرشب عرسؤالی دلشتم بپرسم ودیگه جواباشوفردا چک کنم واین روندتکرارشه
-
@Mahed
آره اینطوری تایم کمتری تلف میشه و مفیدتره و اینکه برنامه ریزی شخصی بیشتر اجرا میشه
نظرتون چیه ؟ -
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون🌹🌹...نه نظرشما مطمئنا برای بنده مثبت ودرسته..
@Mahed در شیمی دوم قدیمیا گفته است:
romisa چشم.. حتما.. نظرشما مثبته وعالی .. باشه ازفردااینجورکاری میکنم.. نظرخوبی دادین.. ممنون🌹🌹...نه نظرشما مطمئنا برای بنده مثبت ودرسته..
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین :) -
مطمئنا نظر من همیشه درست نیست
شما بهتر از همه شرایطتونو میدونید
هرکاری که فک می کنید بهتره رو انجام بدین :) -
سلام
-
من خودم با تمرین زیاد این جور تیپا رو حل کردم ولی خب مثلا یه عنصری که تمام اوربیتالاش پر باشن ام اسش صفره و همچنین یه عنصری که زیر لایش نیم پر باشه یا پر ام الش میشه صفر
-
من خودم با تمرین زیاد این جور تیپا رو حل کردم ولی خب مثلا یه عنصری که تمام اوربیتالاش پر باشن ام اسش صفره و همچنین یه عنصری که زیر لایش نیم پر باشه یا پر ام الش میشه صفر
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال وام اسش صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
-
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال وام اسش صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
@Amir-Bernousi اینجاشو نفهمیدم که گفتین یه عنصری که زیرلایش نیم پریاپرباشه ام ال صفرمیشه.. میشه مثال بزنین..ممنون
-
@Amir-Bernousi مثلا نیکل دوبارمثبت زیرلایه دیش نیم پره ولی ام الش صفرنمیشه..؟😞
-
@Mahed
نه زیرلایش نیم پر نیست -
@Mahed
نه زیرلایش نیم پر نیست@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
-
@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
درسته، ولی زیر لایه ی d وقتی که 5 الکترون داشته باشه نیم پر هست
-
@Amir-Bernousi مگه زیرلایه دیش هشت تاالکترون نداره مگه؟؟
درسته، ولی زیر لایه ی d وقتی که 5 الکترون داشته باشه نیم پر هست
@Amir-Bernousi بله درسته.. حالا میشه بگین که نیکل دوبارمثبت جمع جبری ام الش چنده؟!