هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صنم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اطلس
جدی استغفرالله بگو
دیگه یه ساعت بی
روسری دارم باهات چت
میکنم!صنما حیا کن..
اطلسی رو رهاکن -
اطلس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صنم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اطلس
اوه چهاعتماد به نفسی هم داره
اقااااا
خداحافظ متواری شو نبینمت
-
@Ata-1381 کل 31 ترکشو شنیدم
دیگه نمیدونم تو کدومشو فوروارد کرده بودی
پ.ن :
https://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/assassin-s-creed-rogue-original-game-soundtrack
اسم یکی از ترکاش جالبه
a boy becomes a man:/// -
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها اگه کسی هست اینجا که یکی از بستگانش پزشک باشه بهم پی ام بده لطفا
ممنونمیتونم بپرسم چرا؟
دوس داشتی ج ندهاطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنون -
اطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنونصوفی شرمنده..کسی روکه ازآشناها نمیشناسم..
انشاءالله خوب شن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
صوفی شرمنده..کسی روکه ازآشناها نمیشناسم..
انشاءالله خوب شن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
اطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنونصوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنوناگ مشکل بخاطر مصرف داروعه زنگ بزنین یه داروخونه از دکتر اونجا بپرسین جواب میدن
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنوناگ مشکل بخاطر مصرف داروعه زنگ بزنین یه داروخونه از دکتر اونجا بپرسین جواب میدن