هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها اگه کسی هست اینجا که یکی از بستگانش پزشک باشه بهم پی ام بده لطفا
ممنونمیتونم بپرسم چرا؟
دوس داشتی ج ندهاطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنون -
اطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنونصوفی شرمنده..کسی روکه ازآشناها نمیشناسم..
انشاءالله خوب شن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
صوفی شرمنده..کسی روکه ازآشناها نمیشناسم..
انشاءالله خوب شن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
-
اطلس دوستم یه مشکل جسمی داره و چون از شهر دوره واسش مقدور نیست دوباره نوبت ویزیت دکتر بگیره. الان یه مشکلی تو استفاده از داروها واسش پیش اومده. من احتمالا در غیابش نتونم به دکتر مشکلش رو توضیح بدم . یه سوال کوچیک دارم در این خصوص.
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنونصوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنوناگ مشکل بخاطر مصرف داروعه زنگ بزنین یه داروخونه از دکتر اونجا بپرسین جواب میدن
-
خیلی کامل توضیح دادم دیگه:/ لطفا اگه کسی رو میشناسید بهم اطلاع بدید وگرنه باس برم مطب دکتر. ممنوناگ مشکل بخاطر مصرف داروعه زنگ بزنین یه داروخونه از دکتر اونجا بپرسین جواب میدن
-
چرا قهوه رو همه اثر داره الا من:/
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من یادمه یبار قهوه خوردم چندتا فنجون جای اینکه بیدار نگهم داره هر شب ک 12 میخوابیدم اون شب 9ونیم بیهوش شدم
-
من یادمه یبار قهوه خوردم چندتا فنجون جای اینکه بیدار نگهم داره هر شب ک 12 میخوابیدم اون شب 9ونیم بیهوش شدم
فااطمه واییی
واسه منم اصلا انگار نه انگار
نمیدونم چرا یهوو تغییر فاز دادم جدیدا:/۱۱ نشده بیهوشم -
فااطمه واییی
واسه منم اصلا انگار نه انگار
نمیدونم چرا یهوو تغییر فاز دادم جدیدا:/۱۱ نشده بیهوشمآسمان ِ آبی
من آخرای برنامه درسای سنگین میذارم تا ذهنم نتونه فعالیتش یکنواخت شه :|
البته امروز اخرای برنامه سردرد شدیدی گرفتم -
آسمان ِ آبی
من آخرای برنامه درسای سنگین میذارم تا ذهنم نتونه فعالیتش یکنواخت شه :|
البته امروز اخرای برنامه سردرد شدیدی گرفتم@Amir-Bernousi الان خیلی بخواد بکشه در حد یه تاریخ ادبیاته:/
اختصاصی که عمرا:/ -
@Amir-Bernousi الان خیلی بخواد بکشه در حد یه تاریخ ادبیاته:/
اختصاصی که عمرا:/آسمان ِ آبی
این دست خود ادمه، جدیدا عمومیا زدن رو دست اختصاصیا :| -
زیر ۱۰۰ های کشوری واقعن مخن:/
همزمان دو رشته بخونی معدلتم بشه ۱۹ و خورده ای:/
تو دانشگاه هم مگه کسی ۱۹ میگیره:/
خجالت اوره -
خجالت اورهآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خجالت اورهرتبه خوب اوردن مخ نمیخواد خدایی، استقامت و صبر زیادی میخواد
مثلا خود من تو استو، دوتا کسر گردن کلفت میبینم اول یه عنایتی به طراح میکنم بعدم با نق و غر به زور حل میکنم
اونا خیلی تمرین میکنن -
مثلا خود من تو استو، دوتا کسر گردن کلفت میبینم اول یه عنایتی به طراح میکنم بعدم با نق و غر به زور حل میکنم
اونا خیلی تمرین میکنن -
@Amir-Bernousi زمان چی؟ زمان کافی نمیخواد؟
زمان تست یا بازه زمانی تا کنکور؟
-
@Amir-Bernousi زمان چی؟ زمان کافی نمیخواد؟
زمان تست یا بازه زمانی تا کنکور؟
-
اونا خیلی تمرین میکنن@Amir-Bernousi خرخونی که اره:/ولی انصافا زیر ۱۰۰ قضیش فرق داره ...