هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نصفه مشکلاتی که تو زندگی داریم به خاطر بی هدفیه
و نصف ناراحتیامونم به خاطره اینه که اونقدر وقت ازاد برا خودمون ایجاد میکنیم که ناخوداگاه افکار منفی و بد میاد تو ذهن آدم -
صوفی
از ادمایی که درکم نمیکنن ............
از خیلی چیزا ......
از سرنوشت که نمیدونم میخواد چی کار کنه
.............................................................................................
خوابمم نمیاد راحت شم
......
امشب فقط دلم میخواد سرمو بذارم زمین و بمیرم
.....
دلم میخواد یه جایی برم هیچ ادمی نباشه اونجا
..... -
خدا مشکل همه رو حل کنه هر طوری که میتونه واقعا ی جاهایی از دست خودمونم خارجه خدایا ما منتظریم ی معجزه بشه تو این زندگی های روتین و یکنواختمون مثلا ی خنده ی عمیق از ته دل بدون دلشوره از اتفاقای بعدش بدون ترس از اینده ای که شاید نباشه مرگ زودتر از اوون بیاد
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدا مشکل همه رو حل کنه هر طوری که میتونه واقعا ی جاهایی از دست خودمونم خارجه خدایا ما منتظریم ی معجزه بشه تو این زندگی های روتین و یکنواختمون مثلا ی خنده ی عمیق از ته دل بدون دلشوره از اتفاقای بعدش بدون ترس از اینده ای که شاید نباشه مرگ زودتر از اوون بیاد
خدا از پشت صحنه گفت بهش بگو خودش تلاش کنه تا ما بهش برکت بدیم مفتی نیست
یه قدم کوچیک بردار . سفرت شروع میشه. اونوقت فقط پیش برو -
-
و نصف ناراحتیامونم به خاطره اینه که اونقدر وقت ازاد برا خودمون ایجاد میکنیم که ناخوداگاه افکار منفی و بد میاد تو ذهن آدم@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
و نصف ناراحتیامونم به خاطره اینه که اونقدر وقت ازاد برا خودمون ایجاد میکنیم که ناخوداگاه افکار منفی و بد میاد تو ذهن آدمبا منه
-
صوفی
از خیلی چیزا ......
.............................................................................................
خوابمم نمیاد راحت شم
......
.....
..... -
صوفی
از خیلی چیزا ......
خوابمم نمیاد راحت شم
......
.....
.....romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی
از خیلی چیزا ......
خوابمم نمیاد راحت شم
......
.....
.....فاطمه درست میگه بنویس تمام حساتو. الان تو ذهنت انباشته شده. یکی یکی بیارشون رو کاغذ. هر چی که اذیتت میکنه. هر چی که میترسوندت. هرچی
-
صوفی
از خیلی چیزا ......
خوابمم نمیاد راحت شم
......
.....
.....romisa
وقتی اینقد ناراحتم و دلم مبخواد ک بمیرم
از خودم میپرسم اگ بمیرم از خودم ناراحت نمیشم چرا ب خاطر موضوعی که حتی از سر نیاوردم و ب این بی ارزشی حق زندگی کرردنو از خودمگرفتم؟
سعی کن کتاب بخونی ،فیلم، حرف زدن با ی دوستی که باعث میشه ب دردت فکر نکنی
نه که راجب مشکلی که داری با دوستت حرف بزنی
این روشا ک برا من موثره (:
راستی،هیچکس جز خودت نمیتونه درکت کنه چون کسی شرایط و مشکل تو رو نداره -
صوفی
از خیلی چیزا ......
خوابمم نمیاد راحت شم
......
.....
..... -
اطلس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa خدانکنه.. عه:///
قرآن بخون..آروم میشینمیتونم تووو این وضعیت
اصلا جلوی اونا نمیشه -
چرا نا امیدین واقعا
من واسه المپیاد میخونم در حالی که احتمالی که خودم میدم که مدال بگیرم نهایتا 1 درصده
میدونمم اگه اون 1 درصد جواب نده حداقل باید 2 سال پشت کنکور بمونم تا بتونم به ارزوم برسم ولی امید دارم
البته امید الکی نیومده شاید یه هفته شبا تا صبح با خودم حرف زدمو خودمو قانع کردم شما هم همین کارو کنین -
اطلس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa خدانکنه.. عه:///
قرآن بخون..آروم میشینمیتونم تووو این وضعیت
اصلا جلوی اونا نمیشهromisa ببین تو فقط داری به پیچیدگی شرایط دامن میزنی. مثلا من همیشه اینجا علاف بودم امشب انقد همه چی رو به هم ربط میدی که علافی منم میاد رو مخت
وی توسط خودش با خاک یکسان شد
رومیسا یه تغییر فاز یهویی بده اول. واسه ده دیقه م شده موزیک شاد گوش کن . یه کلیپ فان ببین . به زور لباتو بکش مث جوکر انگار داری میخندی
یه تغییر فاز به زور اعمال کن. بعد برگرد از اول به این فک کن که چته -
چرا نا امیدین واقعا
من واسه المپیاد میخونم در حالی که احتمالی که خودم میدم که مدال بگیرم نهایتا 1 درصده
میدونمم اگه اون 1 درصد جواب نده حداقل باید 2 سال پشت کنکور بمونم تا بتونم به ارزوم برسم ولی امید دارم
البته امید الکی نیومده شاید یه هفته شبا تا صبح با خودم حرف زدمو خودمو قانع کردم شما هم همین کارو کنین -
من هر وقت نوشتم هرجا که شده اروم شدم تو دفتر که خیلی بهتر جواب میده یسری هاشو که بعد مدت ها میخونم باعث خندم میشه
-
@m__sadra__b دوست عزیز برا هرچیزی ک تلاش میکنی به نتیجه ای میرسی ک بهش فکر میکنی
اگه میگی یک درصد احتمال داره قبول شی پس چطور توقع داری قبول شی ؟
اعتماد به نفستو زیاد کن تا نگرشت درست شهsobhawn 1 درصد منطقی نه یک درصد باور قلبی من ...