هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اطلس
اره بابا کاری نداره ک
فقط تلاش میخواد تلاش و تمرینینی خارج ازکتاب مطلب میخونن؟
ینی میشه منم باهمین منابعی ک گفتم 80بزنم؟؟:////اطلس کدوم منبع؟؟! من خودم نشرالگودارم به نظرم خوبه.. ویکی ازدوستانمهم نشرالگوداشت راضی بودوالان پزشکی داره می خونه؟؟؛ بعنی همهچی بیتگی به خوددشخص داره
-
اطلس کدوم منبع؟؟! من خودم نشرالگودارم به نظرم خوبه.. ویکی ازدوستانمهم نشرالگوداشت راضی بودوالان پزشکی داره می خونه؟؟؛ بعنی همهچی بیتگی به خوددشخص داره
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
اطلس کدوم منبع؟؟! من خودم نشرالگودارم به نظرم خوبه.. ویکی ازدوستانمهم نشرالگوداشت راضی بودوالان پزشکی داره می خونه؟؟؛ بعنی همهچی بیتگی به خوددشخص داره
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed آره ازفامیلای خودمونم بانشرالگو زیستشو 80زد..
رتبه 500 کنکور96 -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این خوابی که الان هست شب بود همه چی درست میشد
درس ترش فیزیک رو باید الان بخونم
-
EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اطلس
اره بابا کاری نداره ک
فقط تلاش میخواد تلاش و تمرینینی خارج ازکتاب مطلب میخونن؟
ینی میشه منم باهمین منابعی ک گفتم 80بزنم؟؟://// -
EHSAN75
وای ببخشید
اخه خیلی هم نمیتونم دست بالات بگیرم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
اطلس نه.. فکربدنکنین..همش به خودتون شما به نظرم اوج منفی میدین.. اصلااینجور نیستش.. منظورم اینه که خیلی ازآدم هم منبع خوب دارن ولی رتبهشون بدمیشه... روزوسرجلسه کنمورمعمه آلایی عزیز... موفق باشی.. ناراحت نباش ..شما زیستوبخون کارخودتوبکن وببرجلو. هرجای کع بلدنبودین ازدوستان آلایی بپرسین.. خداخودش بزرگه.. ارحم الراحمین واکبرهستش.. پس آخرش روبه خدابسپار
-
اطلس
چرا خارج از کتاب
من خودم ک مثلا دینی رو ۹۴ یا ۱۰۰ زدم مگ خارج کتاب خوندم ؟ نه
فقط ب کتاب مسلط شدم با تمرین زیاد -
EHSAN75
از دست این زبونت ...!!!!:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
اطلس نه.. فکربدنکنین..همش به خودتون شما به نظرم اوج منفی میدین.. اصلااینجور نیستش.. منظورم اینه که خیلی ازآدم هم منبع خوب دارن ولی رتبهشون بدمیشه... روزوسرجلسه کنمورمعمه آلایی عزیز... موفق باشی.. ناراحت نباش ..شما زیستوبخون کارخودتوبکن وببرجلو. هرجای کع بلدنبودین ازدوستان آلایی بپرسین.. خداخودش بزرگه.. ارحم الراحمین واکبرهستش.. پس آخرش روبه خدابسپار
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed ممنون ازت آلایی عزیز
مرسی از راهنماییت.. توهم موفق باشی. بسلامت -
اطلس آره.. واقعا ون هم دینیم توی آزمون های آزمایشی ۵۰به بالامیزنم تا۱۰۰ درصوولی زیستو متاسفانه.. نه....
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اطلس منبع استرسی
بخدا خودمم دارم ازاین اخلاق گندم عذاب میکشم..
همش فکرمیکنم فردا کنکوره...:// نمیتونم باتمرکز بخونم -
اطلس خواهش.. اگه سؤال درسی داشتی من روتگ کن .. مخصوصاواسه شیمی .. چون شیمیم به نظرخودم خوبه نه عالی.. من درکل درخدمتم..
-
اکالیپتوس کجایییی؟؟؟
-
سلام بچه ها بحث چی چیه؟؟؟