هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با خندیدن چه چیزی را بدست می آورید؟
خنده فشار خون را کم می کند.
خنده تعداد ضربان قلب را تنظیم می کند.
خنده قدرت یادگیری را افزایش می دهد.
خنده از بیماریهای زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کند.
خنده در پیشگیری از سکتۀ قلبی و سکتۀ مغزی بسیار مؤثر است.
خنده بهترین دارو برای درمان افسردگی است.
خنده با بازدم انجام می شود و این کار باعث خارج شدن 2 coاز خون می شود .
خنده نوعی تخلیۀ روانی بوده و تنشها و احساسات سرکوب شده را رها می کند. -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
با خندیدن چه چیزی را بدست می آورید؟
خنده فشار خون را کم می کند.
خنده تعداد ضربان قلب را تنظیم می کند.
خنده قدرت یادگیری را افزایش می دهد.
خنده از بیماریهای زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کند.
خنده در پیشگیری از سکتۀ قلبی و سکتۀ مغزی بسیار مؤثر است.
خنده بهترین دارو برای درمان افسردگی است.
خنده با بازدم انجام می شود و این کار باعث خارج شدن 2 coاز خون می شود .
خنده نوعی تخلیۀ روانی بوده و تنشها و احساسات سرکوب شده را رها می کند.نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ASMA-MORADI تناقض شدید بین امضا و متن
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
متن شی؟
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی..حالا جدا از تراز های پایینم و فشاری که هر ساعت و هر لحظه رومه برای کنکور، از اینکه کنکور هست واقعا خوشحالم.
چون توی این دوره کوتاه خیلی چیزایه بدرد بخور و مفید یاد گرفتم...یاد گرفتم مدیریت زمان یه مهارته..یاد گرفتم انگیزه داشتن بدون انظباط شخصی حین کار و مطالعه بی مصرفه..
ممکنه امسال به اون چیزی که دوست دارم نرسم، ولی درسایی که از کنکور گرفتم رو مطئنم از هیچ تجربه دیگه ای نمیتونستم کسب کنم. -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ASMA-MORADI متن در مورد تاثیرات مثبت خنده امضاتون در مورد دوست داشتن بخش غمگین وجودتون
-
ولی..حالا جدا از تراز های پایینم و فشاری که هر ساعت و هر لحظه رومه برای کنکور، از اینکه کنکور هست واقعا خوشحالم.
چون توی این دوره کوتاه خیلی چیزایه بدرد بخور و مفید یاد گرفتم...یاد گرفتم مدیریت زمان یه مهارته..یاد گرفتم انگیزه داشتن بدون انظباط شخصی حین کار و مطالعه بی مصرفه..
ممکنه امسال به اون چیزی که دوست دارم نرسم، ولی درسایی که از کنکور گرفتم رو مطئنم از هیچ تجربه دیگه ای نمیتونستم کسب کنم. -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner میزارم بقیه فیض ببرن
...خیلی وقته متن مثبت اثری درم نداره
-
-
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an یاد نقاشی های یه نقاش افتادم اسمش یادم رفته ولی ارژانتینی بود یه زمان دنبالش میکردم
نقاشی های مفهومی با مفهوم کاملا مبهم بود و اعتقاد داشت بعضی چیزا رو نمیشه توضیح داد -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ملت
چرااین مهمونی تموم نمیشه؟ -
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an یاد نقاشی های یه نقاش ارژانتینی اعتقاد داشت بعضی چیزا رو نمیشه توضیح داد بعد نقاشی های مفهومی و مبهم میکشید که با افراد مختلف که در میون مزاشتی همه یه چیز متفاوت میگفتن انگار اونجا هم نقاش میترسیده پیامش خدشه دار بشه
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ASMA-MORADI متن مثبت همون شعاره و شعار رو هیشکی تاثیر نداره
-
بعضی چیزا رو نمیشه نوشت نه که نشه نوشت... اون حس نابی که فقط خودت تو وجودت حس کردی! نه به خط و نه به نوشته قابل درک نیست... باید بذاری توی قلب خودت بمونه!شیرینیش رو فقط خودت! میفهمی و بس...
هر کی هم دید در جواب توضیحی که ازت میخوان فقط یه لبخند بزنی...
لبخند...:))))))) و هیچی نگی! -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner خوب یا بد، شرایط اینجور رقم زده که باید باهاش رو به رو بشیم!
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی سلام گرم مراپذیرا نبود؟؟
پ.ن: دختردائیم کلاس 7سالشه.. کلیک کرده میگه کلاس چندمی؟
چی بگم این ولم کنه؟؟ :// -
کسی سلام گرم مراپذیرا نبود؟؟
پ.ن: دختردائیم کلاس 7سالشه.. کلیک کرده میگه کلاس چندمی؟
چی بگم این ولم کنه؟؟ ://