هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
به نظر من ادمایی موفق هستن که متواضح ترن غرور برا چی برا کی کجای دنیا تحقیر کردن دیگران برای اینکه ثابت کنی بهتری کاره خوبیه پزشکی که اینقدر غرور داره ی سلام نمیکنه بنظرم ی ادم عقده ای معذرت میخوام که اینو میگم
منم خب مغرور بودم و هنوز به نسبت سنم مثل بقیه همسنام تا حدودی مغرور هستم این اقتضای سنمونه. ولی چیزی که هست یه بار یکی گفت به چیت مغروری ؟ من گفتم فلان فلان. گفت خب من فامیل هام مثلا فوق دکترا میخونن و فلان فلان. یا مثلا بازم فلان فلان.
کلی فکر کردم دیدم راست میگه به چی مغرورم؟ همه مساوی هستیم. یعنی مقصد خاکه
برای چیش باید مغرور بود -
اطلس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه زود جواب بدین؟
واس اون تاپیک نزدم...چون خیلی طول میشکهعذر میخوام من هنوز سینماتیک نخوندم برای همین ج ندادم
-
وقتی ی جایی زندگی کنی همه خانوادتو بشناسن همینه دیگه مجبوری سکوت کنی ی دختر عمو دارم خودش 7 سال پیش هوشبری قبول شده ی جوری با غرور رفتار میکنه دانشجوهای پزشکی مونم که اصلا سلام نمیکنن فک میکنن خیلی باهوشن و کسی که پشت کنکور مونده خنگه و این چیزا من سکوتتتتتتتت میکنم واقعا دوره ی ما کنکورش با اونا فرق داره
وقتی ی جایی زندگی کنی همه خانوادتو بشناسن همینه دیگه مجبوری سکوت کنی ی دختر عمو دارم خودش 7 سال پیش هوشبری قبول شده ی جوری با غرور رفتار میکنه دانشجوهای پزشکی مونم که اصلا سلام نمیکنن فک میکنن خیلی باهوشن و کسی که پشت کنکور مونده خنگه و این چیزا من سکوتتتتتتتت میکنم واقعا دوره ی ما کنکورش با اونا فرق داره
سکوت کن وو با موفقیتت بهشون نشون بده
-
@ice-girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l تحت تاثیر قرار گرفتم چن لحظه سکوت واقعا
خیلی خوب گفت اونو انصافا
-
@ASMA-MORADI عه ببین کی اینجاس چطوری جیگول من
-
سکوت کن وو با موفقیتت بهشون نشون بده