هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
وقتی یکی با دیدن عکستون میگه اخی چه مظلوم ینی چی:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@ice-girl :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ن عکس خودم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
وقتی یکی با دیدن عکستون میگه اخی چه مظلوم ینی چی:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@ice-girl :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ن عکس خودم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@ASMA-MORADI درست میگن😅😂
-
@ASMA-MORADI به منم همیشه میگن ارومی:/ نمیدونم چرا:/
-
اطلس نه باو کلا زیاد شنیدم ساده و مظلومی راستم میگن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
SenatOr وای دقیقا بعدش یه همچین چیزی گفت البته به اون نمی دادم نظرشو پرسیدم خوبه یا نه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ice.girl نه جنس موافق اینو گفت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی ب من میگن استاد ابلیس😐😐😐خدایش تا این حدم نیستم
-
اطلس بذار دو دقیقه بگذره لااقل:/:face_with_tears_of_joy:
-
اطلس نه باو کلا زیاد شنیدم ساده و مظلومی راستم میگن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
SenatOr وای دقیقا بعدش یه همچین چیزی گفت البته به اون نمی دادم نظرشو پرسیدم خوبه یا نه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ice.girl نه جنس موافق اینو گفت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی آره تو ارومی
-
آسمان ِ آبی آره تو ارومی
-
اطلس بذار دو دقیقه بگذره لااقل:/:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی 😂😂
خب تایم گرفتم 2دیقه شد دققیقا😏
سلام کردم ک یهوسنت شکنی نکرده باشم..😂 -
:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: :slightly_frowning_face: :slightly_frowning_face:

شببخیرز