هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@milad.91 و @MILAD91 چه قدر شبیه همید:thinking_face: من اولا همش اشتباه میگرفتم:face_with_tears_of_joy:هم اسم ،هم سن...:face_with_rolling_eyes:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad.91 و @MILAD91 چه قدر شبیه همید:thinking_face: من اولا همش اشتباه میگرفتم:face_with_tears_of_joy:هم اسم ،هم سن...:face_with_rolling_eyes:
هم رشتم هستن:face_with_tears_of_joy:
-
fattme در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یاد پارسال خودم افتادم
ینی یدفه مدیرمون موقع امتحانا بعد از امتحان ک تو حیاط اتیش میسوزوندیم با میکروفون اسم سه تامونو گفت بعد گفت خدااااااااااااحااااااااافظ مدرسه تمووووم شد پاشین برین خونتون دقم دادین:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
دختر یخی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner اسب سواری با دسته صندلی:neutral_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یه لحظه فک کردم اکالیپتوسی😐😂
-
@milad91 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کدوم راز :face_with_tears_of_joy: ؟جملشو به من ربط دادین:face_with_tears_of_joy:
عه خودتون بودید گفتما این حجم شباهت زیاده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اکالیپتوس من فک کردم همین اکانت اکالیپتوسِ اسمشو گذاشتی دختریخی :|
ینی ب بچه ها نگفتی تو اونی؟ :| یا خودشون متوجه نشدن؟:face_with_tears_of_joy: -
SenatOr :face_with_tears_of_joy: منکه دوسش دارم :smiling_face_with_heart-eyes: ❤ هر اسم خوشگل و ادم خوبی من باید باشم:face_with_tears_of_joy:
سلام چطوری خواننده خاموش:face_with_tears_of_joy: -
آسمان ِ آبی
اع راستی یگانه بیا برات آسمان صورتی پیدا کردم😂
@Zohraam

@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
اع راستی یگانه بیا برات آسمان صورتی پیدا کردم😂
@Zohraam

عه اینجا گذاشتیش😂
خیلی قشنگه:) -
@milad91 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کدوم راز :face_with_tears_of_joy: ؟جملشو به من ربط دادین:face_with_tears_of_joy:
عه خودتون بودید گفتما این حجم شباهت زیاده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: