هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام
آدرس ایمیل درستی وارد کرده باشین ( ایمیلی که باهاش اکانت زدین )
ایمیلی که از طرف انجمن میره یا تو باکس ورودی ها هست یا تو اسپم ها (هرزنامه ها )چند دقیقه قبل چک کردم فرستاده میشه
همین توضیح دیگه ای ندارم :)@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
آدرس ایمیل درستی وارد کرده باشین ( ایمیلی که باهاش اکانت زدین )
ایمیلی که از طرف انجمن میره یا تو باکس ورودی ها هست یا تو اسپم ها (هرزنامه ها )چند دقیقه قبل چک کردم فرستاده میشه
همین توضیح دیگه ای ندارم :)اطلس
.
.
ممنون لطف کردید،دستتون درد نکنه،بازم بخاطر سر شب و گیج بازیام معذرت میخوام
شبتون بخیر -
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
منم رفتم تو هیچا..پس هیچی به هیچی؟هرکس نظری داره دیگه
منم میگم هیچ ک هیچ 😶 -
اطلس
اطلسعبضی ها بهممم نخندید..😡😬😠😂
اززندان ک آزاد شم همتونو میکشممم😡😬😠راستی اینگده توی چت خصوصی پیام ندید نمیتونم بخونمشون چون این پیام لامذهب ایمیل ندارید میاد روش نمیزاره ببینممم😣😣😭 ایهی ایهی...
من میخوام پست بزارم😟اون پیام لامصب ایمیل ندارید،بالاش یه ضربه در داره،اونو بزن میره
بابا یاسی بپر یه ایمیل جدید بساز -
@milad91 یعنی میخواین بگین یک دانه دختر می آید😂
آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم بخاطر تو دختر..بقیش یادم نیس😅😅😅😂😂
-
@milad91 یعنی میخواین بگین یک دانه دختر می آید😂
آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم بخاطر تو دختر..بقیش یادم نیس😅😅😅😂😂
-
یه جاهایی تو زندگی هست ک از بس یه چیزیو یه کاریو خواستی و نشده و باهات مقابله کردن در قبالش ک اگ یه مدت خیلی طولانی ازش بگذره با اینکه تمام دلت میگه برو سمتش اونو انجام بده ولی عقلت فرمانروای مطلق میشه و سدیو جلوراهت قرار میده ک نمیتونی کاری کنی فقط ته دلت میسوزه انگاری ک زغال داغ گذاشتن روش
گاهی وقتها نمیشود ک نمیشود ✌
#تودلی -
یه جاهایی تو زندگی هست ک از بس یه چیزیو یه کاریو خواستی و نشده و باهات مقابله کردن در قبالش ک اگ یه مدت خیلی طولانی ازش بگذره با اینکه تمام دلت میگه برو سمتش اونو انجام بده ولی عقلت فرمانروای مطلق میشه و سدیو جلوراهت قرار میده ک نمیتونی کاری کنی فقط ته دلت میسوزه انگاری ک زغال داغ گذاشتن روش
گاهی وقتها نمیشود ک نمیشود ✌
#تودلی