Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
yasamanbanu قضیه حمار؟
-
صوفی باباژان من..
منظورم ردپای متحرکه...
فکرشو کن!! اگه کلا ازمسیر 2ضلع بالا میرفت چقدر میشد؟؟ میشد 700دیگه؟
ازپایین میرفتم میشد 500...
منظورم ازمحیط ؛ جمع اون 2ضلع بالا و مقایسش با مسافت طی شده ی متحرکه!
خوب توضیح دادم؟؟(اصولا نمیتونم ب کسی چیزی رو توضیح بدم) -
متحرکی بر روی مربعی به ضلع a با سرعت ثابت و بدون توقف در حال حرکت است. اگر متحرک مسافت 3a را بر روی محیط مربع بپیماید به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار ممکن برای جابجایی؟
لازمه جوابو بفرستم اینکارو میکنم. ولی من استراتژی حلشو میخوام بدونم. اینکه چطور تشخیص بدیم کدوم حالت ماکزیممه کدوم حالت مینیمم ؟ -
صوفی 3حالتشو میگم براتون!
پس بیشترین جابجایی حالت اول و کمترینش برای دومی هستش
وهرحالتی ک نبست بگیرین برای a (غیرازحالت دوم که نصف هستن) بردار ابتدا به انتها که همون وتر مثلث باشه بزرگتر ازحالت دومی میشه بنابراین نمیتونیم حالت های دیگه روای بگیریم. -
سلام به دوستای گل...
من یه سوال فیزیک مشکل دارم میخواستم بدونم میتونید کمک کنید؟ البته انتظار زیادیه میدونم چون سوال سختی هست . اقای طلوعی 12 دقیقه طول کشید تا این سوال رو توضیح بدن و بدون توضیح هم یه 5 دقیقه ای فکر کنم زمان ببره.
ببینین میتونین یه جورایی ساده تر این سوال رو برام حلش کنید؟ ممنون میشم
و سوالی هم که داشتم اینه که اگه اینطور سوالا تو کنکور بدن که میدن تکلیف چیه؟ باید ردشون کرد یا باید سعی کرد که حلشون کرد؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @نجف-زاده -
dan-l در غول فیزیک باش گفته است:
سلام به دوستای گل...
من یه سوال فیزیک مشکل دارم میخواستم بدونم میتونید کمک کنید؟ البته انتظار زیادیه میدونم چون سوال سختی هست . اقای طلوعی 12 دقیقه طول کشید تا این سوال رو توضیح بدن و بدون توضیح هم یه 5 دقیقه ای فکر کنم زمان ببره.
و سوالی هم که داشتم اینه که اگه اینطور سوالا تو کنکور بدن که میدن تکلیف چیه؟ باید ردشون کرد یا باید سعی کرد که حلشون کرد؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @نجف-زادهتو دور اول به نظرم اره
تو دور دومم بسته به اولویت داره
این سوال به خاطر دارم اگه عجله ندارید فردا حلش میزارم اگر نت داشتم -
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
سلام به دوستای گل...
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @نجف-زادهتو دور اول به نظرم اره
این سوال به خاطر دارم فردا حلش میزارممرسی هر وقت تونستین و وقت ازاد بود لطف میکنید.
منم فعلا از خیرش بگذرم انگار نه انگار که دیدمش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
سلام به دوستای گل...
این سوال به خاطر دارم فردا حلش میزارممرسی هر وقت تونستین و وقت ازاد بود لطف میکنید.
منم فعلا از خیرش بگذرم انگار نه انگار که دیدمش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ممنون
این خیلی خوبه که پیکیر سوالاتتون باشید یه گوشه یادداشتشون کنید تا هر وقت شد جوابشون پیدا کنید
موفق میشید