مشکل بسیار جدی با درس ریاضی
-
سلام. دبیر ریاضی ما تو مدرسه کلا به گنگ ترین حالت ممکن درس میده و دو دقیقه توضیح میده و چارتا مثال رو تخته مینویسه که اونارم معمولا میگه شاگرد های کلاس خصوصیش حل کنن. هفته دیگه شنبه امتحان ریاضی داریم و فصل اتحاد ها و معادلات نا معادلات اولاش رو کلا نمیدونم. امتحان رو هم بشدت سخت میاره حتی از کتاب هایی مثل میکرو دقیقا سوال رو کپی میکنه میاره. حالا با این که سلامت روانی نداره کاری ندارم. با این کار دارم که تا شنبه من چیکار کنم؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-آزمون-ها -
فیلم های آلا رو که مربوط به این بخش هست رو ببین تا یادبگیری
و بعد مثال های کتاب و معلم تون رو حل کن و بعد از روی کتابکاری ک داری هر چند تا سوال رو ک میدونی انتخاب کن و حل کن
بعدشم هر چ شد ،شد -
و بعد مثال های کتاب و معلم تون رو حل کن و بعد از روی کتابکاری ک داری هر چند تا سوال رو ک میدونی انتخاب کن و حل کن
بعدشم هر چ شد ،شد@fateme_mlh کدوم رشته هستی؟؟!
-
بعدشم هر چ شد ،شد@fateme_mlh تجربی یاریاضی؟؟!
-
سلام. دبیر ریاضی ما تو مدرسه کلا به گنگ ترین حالت ممکن درس میده و دو دقیقه توضیح میده و چارتا مثال رو تخته مینویسه که اونارم معمولا میگه شاگرد های کلاس خصوصیش حل کنن. هفته دیگه شنبه امتحان ریاضی داریم و فصل اتحاد ها و معادلات نا معادلات اولاش رو کلا نمیدونم. امتحان رو هم بشدت سخت میاره حتی از کتاب هایی مثل میکرو دقیقا سوال رو کپی میکنه میاره. حالا با این که سلامت روانی نداره کاری ندارم. با این کار دارم که تا شنبه من چیکار کنم؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-آزمون-ها@شنبه نرو مدرسه اگه واقعا هیچی بلد نیستی ولی بعدش برای خودت معلم خصوصی بگیر Laynad
ak
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @حامیان-آلاء-آزمون-ها -
دبیر ما هم همینطره
خوشبحالمون که از شر این امتحان راحت شدیم امروز
ولی انصافا اسون بود امتحانش ....
من به امید تک رفتم سر جلسه(: ولی 16 رو میارم حتما (:
نمیدونم من تستای سیر تا پیاز رو زدم (همش رو نه میدونینم که سطحشم نسبتا پایینه)
اگه مشکلی داشتین یا مطلبی براتون جا نیفتاده بگین شــــــــــــــــاید بتونم کمکتون کنم ...(: -
@Mahed البته ریاضی دهم تجربی و ریاضیش یکیه ...
-
@Mahed
دانشجو ام -
@Mahed
دانشجو ام@fateme_mlh تبریک میگم.... خب چه رشته ای به تحصیل هستین؟؟