هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l ریاضی تموم شد؟؟ 
 حالا نوبت کمدیه..
 ضدخواب:// دینی 2 درس اخر.... نه نه ریاضی نخوندم... جاشو دادم به شیمی. شیمی خیلی کار داشت. شیمی مشاور میگفت ازمونای استو رو حل کن فیزیک ریاضی مونده dan-l اگه میخواین واسه شیمی وقت بزارین حتما کتاب فار رو حل کنین خیلی سطح سوالاش بالا هه... 
- 
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l ریاضی تموم شد؟؟ 
 حالا نوبت کمدیه..
 ضدخواب:// دینی 2 درس اخر.... نه نه ریاضی نخوندم... جاشو دادم به شیمی. شیمی خیلی کار داشت. شیمی مشاور میگفت ازمونای استو رو حل کن فیزیک ریاضی مونده 
- 
najafiali78 
 میفرمودین استاد 
- 
dan-l اگه میخواین واسه شیمی وقت بزارین حتما کتاب فار رو حل کنین خیلی سطح سوالاش بالا هه... 
- 
najafiali78 
 میفرمودین استاد @رخ-دیوانه من فقط لایک کردنو بلدم 
- 
najafiali78 
 میفرمودین استاد @رخ-دیوانه     
- 
dan-l اگه میخواین واسه شیمی وقت بزارین حتما کتاب فار رو حل کنین خیلی سطح سوالاش بالا هه... @m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l اگه میخواین واسه شیمی وقت بزارین حتما کتاب فار رو حل کنین خیلی سطح سوالاش بالا هه... سوال پیش اومد... ازمونای قلمچی سطح سوالاش بالاتره یا فار؟ من دیگه قلمچی یادم نیست چطوری بود 
- 
@رخ-دیوانه من فقط لایک کردنو بلدم najafiali78 هر چه از دوست رسد نیکوست  
- 
بچه ها 
 ینی میشه تا اسفند کل درسارو تموم کرد؟؟؟
 پ.ن: میدونم میدونم  میخواید بگید اگه اینجا چت کنی ن... میخواید بگید اگه اینجا چت کنی ن...
 ولی کلا میشه؟؟؟@Miss-Flower اره میشه 
- 
بچه ها 
 پ.ن: میدونم میدونم  میخواید بگید اگه اینجا چت کنی ن... میخواید بگید اگه اینجا چت کنی ن...
 ولی کلا میشه؟؟؟
- 
- 
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l اگه میخواین واسه شیمی وقت بزارین حتما کتاب فار رو حل کنین خیلی سطح سوالاش بالا هه... سوال پیش اومد... ازمونای قلمچی سطح سوالاش بالاتره یا فار؟ من دیگه قلمچی یادم نیست چطوری بود dan-l فار سوالاش از بعضی سوالا المپیاد مرحله دو ام سخت تره ...    
- 
بچه ها 
 ولی کلا میشه؟؟؟@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها 
 ولی کلا میشه؟؟؟احتمال زیاد بشه اگه نظمی که من و شما نداریم درست بشه. یعنی خواب و اینا نظم پیدا کنه میشه. 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower اگه اینجا چت نکنی آره میشه   
 لامذهب حداقل یادآوری نمیکردی..
- 
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها 
 ولی کلا میشه؟؟؟احتمال زیاد بشه اگه نظمی که من و شما نداریم درست بشه. یعنی خواب و اینا نظم پیدا کنه میشه. dan-l هر درس زیست چن ساعت طول میکشه خوندنش؟ 
- 
dan-l هر درس زیست چن ساعت طول میکشه خوندنش؟ 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower اگه اینجا چت نکنی آره میشه خراب صداقتتم    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️