هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواستن داریم تا خواستن
(مخاطب_خاص_خودم) -
dan-l ;hv o,f, j, ld;kd
af o,aنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l ;hv o,f, j, ld;kd
af o,aولی درستش اینه گوگل دامنه لخخلمث رو هم بخره
-
@m__sadra__b صدرا حواست باشه من یکی به تو خیلی نزدیکم اراده کنم بغل ریشتم درحال پیچوندن گوشت
طلسمم شکوندددددی دیگه بدتر -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l ;hv o,f, j, ld;kd
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l ;hv o,f, j, ld;kd
-
@m__sadra__b صدرا حواست باشه من یکی به تو خیلی نزدیکم اراده کنم بغل ریشتم درحال پیچوندن گوشت
طلسمم شکوندددددی دیگه بدترنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام اره ولی نفهمیدم چی گفتی
-
طلسمم شکوندددددی دیگه بدتر -
ایهام کسی که خرما میخوره به بقیه نمیگه خرما نخور:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام کسی که خرما میخوره به بقیه نمیگه خرما نخور:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بنده الان از فرط سردرد خوابم نیست
موزیکمم گوش داذم
تازه تستای باقی مونده شیمیم تحلیل زدم
برای کاره دیگه ای اومدم که دیدم به به
اینم بگم بعد از خیلللی وقت اومدم تودلی -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@marylotfi ینی به حدی ضعیف النفس شدم که رفتم یه خرما خوردم برگشتم
اسمم نبرید لطفا موضوع فقط عکس نیست -
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
موزیکمم گوش داذم
اینم بگم بعد از خیلللی وقت اومدم تودلینوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام منم دارم جغرافیای استان زیباتون ): رو میخونم
-
@marylotfi ینی به حدی ضعیف النفس شدم که رفتم یه خرما خوردم برگشتم
اسمم نبرید لطفا موضوع فقط عکس نیستنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رخ-دیوانه تو چرا هر چی میگی من نمفمم؟
-
موزیکمم گوش داذم
اینم بگم بعد از خیلللی وقت اومدم تودلی -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@رخ-دیوانه تو چرا هر چی میگی من نمفمم؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b فک کردی چرا رو قبول نشدنت شرط میبندم
-
طلسمم شکوندددددی دیگه بدترنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام الان از کدوم تیکش ناراحت شدین؟
!
-
@marylotfi ینی به حدی ضعیف النفس شدم که رفتم یه خرما خوردم برگشتم
اسمم نبرید لطفا موضوع فقط عکس نیستنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رخ-دیوانه شما؟! نمیفهمم چی میگید؟
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@رخ-دیوانه فک کردی چرا رو موفقیتت شرط میبندم
"همه اونایی ک خیلی خوبن خیلی خنگن" -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایهام آفرین
منم میخوام برای یه نفر که سوال داره زنجیره درس معرفی کنم که دیدم به بهبه به
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi
@رخ-دیوانه
دیدی فقط من نیستم -
ایهام الان از کدوم تیکش ناراحت شدین؟
!
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
!
وخیز برو دی
-
!
وخیز برو دی
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایهام چطو شده ؟!