خداحافظ کنکور؟؟؟؟؟
-
hassan tireh من اصن سال چهارم فقط درسایی خوندم ک نهایی بود گفتم پنج درصد تاثیر داره بقیش فقط امتحان دادم پاس بشه حالا چغلطی کنه ادم خدا میدونه
_maryam_ بابا منم درگیر کار بودم نتونستم امتحان نهاییامو خوب بدم نه سوم نه پیش حالا باید چیکار کنم؟
-
@saraa-66 اره داریم اونم میدونی چقد هزینه باید بدی فک کنم هر امتحانی 18 تومن من اگه کلشو بخوام امتحان بدم باید هر چی دارم بدم ترمیم معدل که :face_with_tears_of_joy:
hassan tireh یعنی همش خراب شده؟
-
hassan tireh یعنی همش خراب شده؟
@saraa-66 همه بجز دروس عمومیم و شیمی
-
_maryam_ ای بابا .....اخه میدونی چن نفر معدل بیست داریم ک اینو میگی .....چنین چیزی بدونه فکره
@ASMA-MORADI اگه بخواد اینجوری بشه اصلا عادلانه نیست
-
_maryam_ ای بابا .....اخه میدونی چن نفر معدل بیست داریم ک اینو میگی .....چنین چیزی بدونه فکره
-
_maryam_ اینجوری که میگفتن شما میتون در اضای دادن مبلغی درسی رو که نمرش خوب نشده دوباره امتحان بدی
@saraa-66 اتفاقا سه روز پیش دوستمو دیدم از بیرون میومد گفتم کجا بودی گفت رفتم ترمیم معدل بیشعور به منم چیزی نگفته بود:expressionless_face:
-
@saraa-66 کسی که توی یه شهر کوچیک زندگی میکنه و امکانات کم معدلش میشه 19 و کسی که توشهر بزرگ با همه امکاناتیه میشه 20
-
@ASMA-MORADI خب کدوم کارشون رو فکر هس ک این باشه
همین ما نظام قدیما حتی اگر کنکور هم بدیم معلوم نیس چطور میخان ب سنجنمون با نظام جدید -
@saraa-66 کسی که توی یه شهر کوچیک زندگی میکنه و امکانات کم معدلش میشه 19 و کسی که توشهر بزرگ با همه امکاناتیه میشه 20
@saraa-66 یعنی عملا کسی که پول نداره بره بمیره
-
@saraa-66 یعنی عملا کسی که پول نداره بره بمیره
hassan tireh اگه اینجوری باشه که درس نخوندن بهتره
-
-
_maryam_ تنها وظیفه ای ک تو داری درس خودن این شیش ماهه بقیه شو بسپار ب خدا ....اینام حواشیه
@ASMA-MORADI اره شما ادامه بدین
-
_maryam_ تنها وظیفه ای ک تو داری درس خودن این شیش ماهه بقیه شو بسپار ب خدا ....اینام حواشیه
-
@saraa-66 اصن از کجا معلوم اون معدلی ک داره واقعا بیست باشه هزااار جور تقلبی میشه توی امتحانا
همین هماهنگ خودمون ک سوالا لو رفته بود -
hassan tireh اگه اینجوری باشه که درس نخوندن بهتره
@saraa-66 همون دیگ تکلیف ادمه روشن کنن از همون اول ادم بره یه رشته فنی چیزی که به صرف تره