خداحافظ کنکور؟؟؟؟؟
-
@saraa-66 اصن از کجا معلوم اون معدلی ک داره واقعا بیست باشه هزااار جور تقلبی میشه توی امتحانا
همین هماهنگ خودمون ک سوالا لو رفته بود -
hassan tireh اگه اینجوری باشه که درس نخوندن بهتره
@saraa-66 همون دیگ تکلیف ادمه روشن کنن از همون اول ادم بره یه رشته فنی چیزی که به صرف تره
-
ولی تا داخل سایت سنجش خودش ندیدین باور نکنین بزارید ببینم نتیجه حلسه ها و اینا چی میشه
سنجش اعلاممیکنه یا ن_maryam_ بابا همین تاثیر مثبت معدل رو هم همین شخص شخیص درست کرد روزی هزار بار دعاش کردن الان که اینجوری باز زد تو برجکمون
-
ولی تا داخل سایت سنجش خودش ندیدین باور نکنین بزارید ببینم نتیجه حلسه ها و اینا چی میشه
سنجش اعلاممیکنه یا ن -
سایت سازمان سنجش هم اعلام کرد
hassan tireh @ASMA-MORADI @saraa-66 -
من واقعا گیج شدم.
الان یعنی چی؟
من واقعا گریم گرفته.
میشه لطف کنید بگید دقیقا منظورشون از 85% رشته ها چیه؟ رشته های پزشکی-دندان-دارو-فیزیوتراپی-بینایی سنجی و ...
جزء این 85% هستن؟ :|
یا جزء اون باقی مونده ها؟ -
من واقعا گیج شدم.
الان یعنی چی؟
من واقعا گریم گرفته.
میشه لطف کنید بگید دقیقا منظورشون از 85% رشته ها چیه؟ رشته های پزشکی-دندان-دارو-فیزیوتراپی-بینایی سنجی و ...
جزء این 85% هستن؟ :|
یا جزء اون باقی مونده ها؟ -
از اونجایی که میانگین قبولی پزشکی ۶۰ درصده و معادل نمره ۱۲ میشه پس هرکی ۱۲ و ۱۲ به بالا گزفته رو بفرستن پزشکی😁😁😁😁دنیا دو روزه😆
-
hassan tireh مگه برای رشته های پرطرفدار مثل تجربی کنکور برگذارنمیشه؟این فکر کنم برای رشته های کم طرفداره مثل ریاضی باشه
@saraa-66 دانشگاه های پر طرفدار از این قاعده مستثنا هستش
-
سایت سازمان سنجش هم اعلام کرد
hassan tireh @ASMA-MORADI @saraa-66 -
از اونجایی که میانگین قبولی پزشکی ۶۰ درصده و معادل نمره ۱۲ میشه پس هرکی ۱۲ و ۱۲ به بالا گزفته رو بفرستن پزشکی😁😁😁😁دنیا دو روزه😆
@Shayan-Saeedi اینطوری که همه میشن پزشک
-
@saraa-66 همین الانشم همه دکترن ماشالا
-
@saraa-66 همین الانشم همه دکترن ماشالا
@Shayan-Saeedi نه دیگه اونطوری سالم نمیمونیم ک
-
@saraa-66 کسی که با معدل 12 به بالا رفته پزشکی