هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
به این حالت میگن محبوب قلبها 
 با اینکه خودم نبودم
 عضو های تازه همه شیفته دیدار بودن

وای!!!
 تو این سرما باید بلرزم!!
 سقف ریخت دیگه
- 
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 خوبین؟ 
 کدوم وزیر استعفا زده؟وزیر بهداشت نهههههههههههههههههههههههههههههههه          
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 مشتاق دیدار   اشتیاقت به سر رسید 
 گفتم ببینمش مگر درد اشتیاق ارام بگیرد
 دیدم و مشتاق تر شدم...
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 بزن تو گوشم که بفهمم خاب نیستم.. 
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. 
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 خوبین؟ 
 کدوم وزیر استعفا زده؟وزیر بهداشت نهههههههههههههههههههههههههههههههه          رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 خوبین؟ 
 کدوم وزیر استعفا زده؟وزیر بهداشت نهههههههههههههههههههههههههههههههه          واقعا هم 
- 
به این حالت میگن محبوب قلبها 
 با اینکه خودم نبودم
 عضو های تازه همه شیفته دیدار بودن

وای!!!
 تو این سرما باید بلرزم!!
 سقف ریخت دیگه
- 
@javadm328 حالتی از محبوبیت هست که جلوی خودت سنگتو به سینه بزنن  
 راست میگی از این تجربه ها رو کن 
 رهگذر در جریانه @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 حالتی از محبوبیت هست که جلوی خودت سنگتو به سینه بزنن  
 راستت میگی از این تجربه ها رو کن 
 رهگذر در جریانه            منم محرم راز منم محرم راز   
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 حالتی از محبوبیت هست که جلوی خودت سنگتو به سینه بزنن  
 راستت میگی از این تجربه ها رو کن 
 رهگذر در جریانه            منم محرم راز منم محرم راز   
- 
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. نه حاجی این رخ دیوانه داره دعوا راه میندازه من منظورم این بود که چطوری؟خوبی؟ 
- 
@javadm328 انتظار نداشتم  باید میموند باید میموند
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: رهگذر پرده برافتاد  پردش چه رنگی بود کجا بر افتاد؟ 
 پرده اتاقم رنگشو دوست ندارم برم بردارمش 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. نه حاجی این رخ دیوانه داره دعوا راه میندازه من منظورم این بود که چطوری؟خوبی؟ 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 مشتاق دیدار   اشتیاقت به سر رسید 
 دیدم و مشتاق تر شدم...@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 مشتاق دیدار   اشتیاقت به سر رسید 
 دیدم و مشتاق تر شدم...شبه سردیست،بنظرم اجازه بدید اون سقف امشبه رو پیشتون باشه 
- 
rose77 
 در حیرت کیفیت این عکسم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
سلام 
 مرررسي ازتون كه جواب دادين ،من تجربي هستم نظام قديم، پشت كنكور، با جزوه هاي معلمم بخونم ، يا درسنامه هاي گاج ، يا فيلم هاي اموزشي الا رو ببينم
 شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟zahra_n در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 مرررسي ازتون كه جواب دادين ،من تجربي هستم نظام قديم، پشت كنكور، با جزوه هاي معلمم بخونم ، يا درسنامه هاي گاج ، يا فيلم هاي اموزشي الا رو ببينم
 شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟برای هر درسی با اونی که راحت ترین و بهتر یاد میگیرین و باهاش میتونید به تستای اموزشی راحت تر جواب بدین 
 بهترین منبع برای یادگیری اونیه که شما انتخابش می کنید و برای هر شخص متفاوته
 بهترین منبع برای تست هم همون تستای کنکورای سالای قبل هستش
- 
rose77 چه بابای خفنی کلاه یوری میپوشه  
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. نه حاجی این رخ دیوانه داره دعوا راه میندازه من منظورم این بود که چطوری؟خوبی؟ @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام هم آرزوی دیدن جواد انجمنو داشت  
 کجایی رفیق؟ سلام  
 @milad91 چقدر گفتم جواد گم گشته باز آید به آلا غم مخور..چطوری ؟ ایهام با ایهام روا نیست.. نه حاجی این رخ دیوانه داره دعوا راه میندازه من منظورم این بود که چطوری؟خوبی؟ رخ فداکاراست..رخ ها نجیب هستند.. 
 مرسی شما خوبی؟ 
- 
zahra_n در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟برای هر درسی با اونی که راحت ترین و بهتر یاد میگیرین و باهاش میتونید به تستای اموزشی راحت تر جواب بدین 
 بهترین منبع برای یادگیری اونیه که شما انتخابش می کنید و برای هر شخص متفاوته
 بهترین منبع برای تست هم همون تستای کنکورای سالای قبل هستشromisa سلاااااااااااااام  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️