هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 پرسیدی معروف به چی؟ 
 بگم به فیک یا نگم؟ 
 نگم؟ 
 اوکی حله   خوبه باز قابل پخشه 
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 پرسیدی معروف به چی؟ 
 بگم به فیک یا نگم؟ 
 نگم؟ 
 اوکی حله   نوچ دیونهه جوادی خیلی هم خوبه و محبوبه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI اره ماشالله تا الن فروم ب این شلوغی ندیدم از برکات حضور منه 
- 
فعلا دوستان شب خوش  
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 بر منکرش لعنت  
 ما خودمون از دسته ی جامه دریدگانیم   جامه دردیند و نعره ها سر براوردند 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI اره ماشالله تا الن فروم ب این شلوغی ندیدم از برکات حضور منه 
- 
@javadm328 مغزت نترکید با این همه پست متوالی که تگ شدی؟  
 میرم چن وقت دیگه برمیگردم اینطوری فایده نداره @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @javadm328 مغزت نترکید با این همه پست متوالی که تگ شدی؟  
 میرم چن وقت دیگه برمیگردم اینطوری فایده نداره این جایگاه به هیچکس وفایی نکرده  
- 

- 
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام سلهلاهام 
 خوبی مبهم؟ 
 پ.ن:اگه جواب ندادم یوخ خط رو خط شده.. 
 هوابرفکیه..  دیگه چرا مبهم؟؟  
 تودلی تحریم بودم،دیدم حالمو پرسیدی چتتم که بسته،برات تو شعردانه پست گذاشتم چتتم که بسته،برات تو شعردانه پست گذاشتم 
- 
rose77 سلام بر خدای جذابیت ِ انجمن:) چطورییییایییی؟ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 سلام بر خدای جذابیت ِ انجمن:) چطورییییایییی؟ قربونت خوبممم 
 . فدات شم 
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 بر منکرش لعنت  
 ما خودمون از دسته ی جامه دریدگانیم   جامه دردیند و نعره ها سر براوردند @javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: rose77 بر منکرش لعنت  
 ما خودمون از دسته ی جامه دریدگانیم   جامه دردیند و نعره ها سر براوردند و سر بر دیوار کوفتند  
 پس از آن هرگز آدم سابق نشدند 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 پا قدم اقا جواد است دیگررررررهمه رو از زیر ابی دراورده      افرین 
 خیلی خوب گفتی
 من حاضر بودم یه پیتزا مهمون کنم کسی این حرف رو بزنه
- 
ایهام خخخخ خواستم بگم آرایم مثلا قویه  صنعت هم خانواده صنعت هم خانواده 
 باباچتت واس اون یکی اکانتم بود..اکانت قبلیم    
 واس من پست گذاشنی؟؟؟وااهاای 
 میرم بخونمش   
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 پا قدم اقا جواد است دیگررررررهمه رو از زیر ابی دراورده      افرین 
 خیلی خوب گفتی
 من حاضر بودم یه پیتزا مهمون کنم کسی این حرف رو بزنه
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI اره همه ب شوق امدن بعد به وجد میاند بعدشم پلیس امنیت اخلاقی میاد همه مون رو میگیره  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

د
 د