نکته و تست زیست نظام قدیم ۹۸(سعیدی)
-
توجه
در روز های آتی سایر فصل ها نیز آپلود خواهند شد.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
@@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
-
@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
-
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
-
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید -
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
-
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
@Shayan-Saeedi تلگرامم طلایی ه
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
@Shayan-Saeedi ممنون. بالااومد.. ببخشیدویس داره فصل ۳زیست پیش...؟؟
-
@Mahed 🌷،نه فصل ۴ پیش ویس داره
-
@Shayan-Saeedi ببخشید..من کنکوری مظام قدیمم ازچه ماهی توکانال شروع میشه کل مباحث زیست نظام قدیم.. کمک کن
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
@Mahed از اول مهر دنبال کنید خانه ی زیستو
-
@Shayan-Saeedi یعنی ازقبل ازمهرنگتهشون نکنم.ممنون
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi من خیلی اززیست می ترسم.. واقعا دارم ازاسترس نمی فهمم چیکارکنم..😎😎
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید -
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید@Shayan-Saeedi ممنون.. یعنی فقط تست های کنکور بزنوم وتالبفی رونزنم نظرتون چیه؟؟! هم چنین میشه بگین آبانفرات برترکنکورهم ازاین کانال استفاده کردن یانع؟؟! مثال بزنین
-
اولویت همیشه با تستای سراسریه ولی چون شما نیاز به تمرین و مرور بیشتر و ایده های جدید تر برا کنکور جدید دارین یکی از چیزایی که لازمه استفاده کنید تست تالیفیه که اونم باید استاندارد باشه و از منابع درست گزینش بشه که تستای ازمونای چن سال اخیر قلمچی مصداق خوبیه برا اینکار
در مورد کانال هم داخلش اگه برید نظرات و کارنامه بچه هایی که ازش استفاده میکنن هست ولی در کل الایی هایی که استفاده کردن راضی بودن تاحالا نشده کسی شاکی باشه چون من همه هدفم اینه هرچی دارم به بچه ها منتقل کنم و بهترین نتیجه رو بگیرن و منم دعا کنن همین🌷 -
@Shayan-Saeedi ممنون.. یعنی فقط تست های کنکور بزنوم وتالبفی رونزنم نظرتون چیه؟؟! هم چنین میشه بگین آبانفرات برترکنکورهم ازاین کانال استفاده کردن یانع؟؟! مثال بزنین
@Mahed ⬆️