نکته و تست زیست نظام قدیم ۹۸(سعیدی)
-

0_1534771358260_تیپ هفتم(میکس).zip
■□■نکته و تست فصل ۷ زیست دوم تموم شد!
○●○چن روز دیگه نکته و تست کارگاه ژنتیک اینجا هم آپلود میشه♡
◇•◇به مرور سایر فصلارو هم آپلود میکنم،آمادن همشون، فقط باید فرصت کنم بفرستم اینجا
-
توجه
در روز های آتی سایر فصل ها نیز آپلود خواهند شد.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
@ -
توجه
در روز های آتی سایر فصل ها نیز آپلود خواهند شد.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خیرین-کوچک-دریا-دل
@@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
-
@Shayan-Saeedi سلام.. ممنون.. من رفتم توکانال ولی ببخشیدجزوه های فصل اول پیش نیودن... متشکر🙋
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
-
@Mahed سلام 🌷نه پروتئین سازی واسه کنکور ۹۸ جزوه نداره فقط نکته و تست و ویسای اموزش مطالبه چون اعتقاد زیادی ب جزوه ندارم واسه این فصل
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
-
@Shayan-Saeedi ببخشید.. من ویس های فصل گونه زایی رودانلودکردم والان می رم توی حافظه دستگاه گوشیم میگه که آهنگ درخواستی شما پخش نمیشه... چیکا رکنم چون میخام توکامپیوتربریزم... راحت ترم.
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید -
@Mahed توی کامپیوتر فک کنم باز کنه واستون اگه نشد با برنامه
Mx player امتحان کنید@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi نه مشکل اینجاست من ازگوشی یکی دیگه دان می کنم واونجا توتلگرام خونده میشه ولی توی حافظه دستگاه نیستش که واسه خودم ازطریق شیرت بفرستم.. کمک کن ... 😓😓😪
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
-
@Mahed توی پوشه تلگرامشه اگه اونجام نتونستید پیدا کنید سه نقطه بغل هر فایل صوتیو تو تلگرام بزنید و بعد گزینه دانلودشو انتخاب کنید ک از پوشه دانلود ها یا موزیک برش دارین
@Shayan-Saeedi تلگرامم طلایی ه
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
-
@Mahed فرقی نداره پوشه همونه تو همه نسخه ها
@Shayan-Saeedi ممنون. بالااومد.. ببخشیدویس داره فصل ۳زیست پیش...؟؟
-
@Mahed 🌷،نه فصل ۴ پیش ویس داره
-
@Shayan-Saeedi ببخشید..من کنکوری مظام قدیمم ازچه ماهی توکانال شروع میشه کل مباحث زیست نظام قدیم.. کمک کن
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
-
@Shayan-Saeedi لطفا واسم بگین که توکانال ازچه ماهی کل مباحث زیست پوشش داده شده نظام قدیم هستم.. لطفا پاسخگوباشین. متشکر🌼
@Mahed از اول مهر دنبال کنید خانه ی زیستو
-
@Shayan-Saeedi یعنی ازقبل ازمهرنگتهشون نکنم.ممنون
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
-
@Shayan-Saeedi من خیلی اززیست می ترسم.. واقعا دارم ازاسترس نمی فهمم چیکارکنم..😎😎
-
@Shayan-Saeedi ببخشیدمن زیستم خیلی ضعیفم ودرکنکورم ببخشیدفقط۳درصدزدم . به نظرتون اینا اکتفا می کنه.. ممنون.. من ازبابت زیستم خیلی نگرانم😖😖😔😔😓😓😪
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید -
@Mahed اگه استفاده کنید از دوره صفر تا صد خیلی پیشرفت میکنید چون هم تدریس کردیم هم تست حل کردیم ولی در کنارش لازمه کتابتونو بخونید و تستای کنکورم کامل تحلیل کنید
اینجوری تا ۶۰ درصد میتونید بزنید@Shayan-Saeedi ممنون.. یعنی فقط تست های کنکور بزنوم وتالبفی رونزنم نظرتون چیه؟؟! هم چنین میشه بگین آبانفرات برترکنکورهم ازاین کانال استفاده کردن یانع؟؟! مثال بزنین