هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Miss-Flower سلام
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طرز تهیه مارشمالو در خانه
مارشمالو خانگی
مرحله ۱
ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند و تمام آب را جذب کند
مرحله ۲
داخل یک ظرف مناسب را کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را کمی چرب می کنیم و یا پودر قند می پاشیم و کنار می گذاریم
مرحله ۳
شربت غلیظ یا عسل را با نمک ، باقی آب و شکر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا دمای آن به ۲۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۲۱ درجه سانتیگراد) برسد حدود ۷ دقیقه
مرحله ۴
وقتی دما به ۲۵۰ درجه فارنهایت رسید ژلاتین را اضافه کرده و می گذاریم با دمای مخلوط کاملا حل شود، حدود ۳۰ ثانیه و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم
مرحله ۵
در این فاصله سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب می زنیم تا سفید و سفت شوند. وقتی که مخلوط گرمای خود را از دست داد آن را کم کم به سفیدها اضافه می کنیم در حالی که همزن در حال هم زدن است و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم زیرا سفید و پر حجم شدن مارشمالو زمان نیاز دارد
مرحله ۶
عصاره وانیل را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد
مرحله ۷
بهترین زمان برای متوقف کردن همزدن زمانی است که دمای کاسه همزن کمی گرم تر از دمای اتاق باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که آماده کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف کرده و مخلوط آرد ذرت و پودر قند را روی آن می پاشیم وقتی حرارت خود را از دست داد و خنک شد آن را از قالب جدا کرده و قالب می زنیم یا با چاقو برش می دهیم نوش جان
مواد لازم ۳ قاشق غذاخوری ژلاتین ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر ) آب سرد ۲ فنجان (۴۲۵ گرم ) شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه شربت غلیظ شده یا عسل ( ۱۲۰ میلی لیتر ) ۱/۴ قاشق چای خوری ( ۱ گرم ) نمک عدد۲ سفیده تخم مرغ بزرگ ۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل ۱/۳ فنجان (۴۰ گرم ) پودر قند ۳ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم) نشاسته ذرت
نکته ها : مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا ۱ ماه در یخچال نگهداری کنید.جزییات بیشتر : مارشمالو چیست؟ +طرز تهیه مارشمالو خانگی
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
مارشمالو هم خوشمزست
دلم خواست یه لحظه :| -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@زمستان
بیااینجا مینیم.. -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
برا من مارشمالو هم بگیر#لاکچری
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است .... -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است ....بَه
دمت گرم -
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم حرم میخواد..
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
مارشمالو هم خوشمزست
دلم خواست یه لحظه :|خوبه دستور درست کردنش هم آوردی درست کن بخوریم :face_savouring_delicious_food:
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
مارشمالو هم خوشمزست
دلم خواست یه لحظه :|خوبه دستور درست کردنش هم آوردی درست کن بخوریم :face_savouring_delicious_food:
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
چی / ؟
من / ؟ :| -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است ....بَه
دمت گرمنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زمستان سلام رفیق..
تغییرت مبارک -
دلم حرم میخواد..
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر منم..
-
فاطمه ـ بوشهر منم..
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-Flower
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی اوقات ازخیلی چیزا پشیمونم..
ک دیگه دستم نمیاد..
فقطپشیمونم..
#تودلی -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است ....بَه
دمت گرمنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@زمستان سلام
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Miss-Flower سلام عزیزمم چیطوریی