هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 خودروی پرنده :|
 ترافیک هوایی در اینده :|
 شبتون خوش ارواح گرامی :|   ما میرسیم به بی ام و و بنز و بوگاتی، اون موقع اینا با ماشین میرن مریخ خونه تابستونیشون :| 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 خودروی پرنده :|
 ترافیک هوایی در اینده :|
 شبتون خوش ارواح گرامی :|   ما میرسیم به بی ام و و بنز و بوگاتی، اون موقع اینا با ماشین میرن مریخ خونه تابستونیشون :| 
- 
romisa نتیجه میگیریم ماشین پرنده نخریم که تو ترافیک نمونیم    
- 
@زمستان الان با من بودی؟!(: @m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @زمستان الان با من بودی؟!(: نه بابا به خودم گفتم 
- 
@Amir-Bernousi اینا نمیرن مریخ، اول ایرانیایی که داوطلب شدنو میفرستن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: @marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi اینا نمیرن مریخ، اول ایرانیایی که داوطلب شدنو میفرستن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: خیلی دوس داشتم منم میرفتم برا اولین بار 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi اینا نمیرن مریخ، اول ایرانیایی که داوطلب شدنو میفرستن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: خیلی دوس داشتم منم میرفتم برا اولین بار 
- 
romisa نتیجه میگیریم ماشین پرنده نخریم که تو ترافیک نمونیم    
- 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi اینا نمیرن مریخ، اول ایرانیایی که داوطلب شدنو میفرستن:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: خیلی دوس داشتم منم میرفتم برا اولین بار 
- 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @زمستان ولی شکل لوله پرتو کاتدی با لوله ی تخلیه الکتریکی فرق داره ها؟؟؟ فرق دارن؟ 
- 
@Amir-Bernousi به این فکر کن نباید کنکور بدی    
- 
اگه بتونن آب رو پیدا بکنن، میتونن زنده بمون، پیداشم بکنن باید یه چیزی داشته باشن که به اکسیژن تبدیلش کنه ولی هیجان انگیزه 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @زمستان ولی شکل لوله پرتو کاتدی با لوله ی تخلیه الکتریکی فرق داره ها؟؟؟ فرق دارن؟ 
- 
اگه بتونن آب رو پیدا بکنن، میتونن زنده بمون، پیداشم بکنن باید یه چیزی داشته باشن که به اکسیژن تبدیلش کنه ولی هیجان انگیزه 
- 
- 
@زمستان ته لوله کاتدی پهن هست ولی لوله تخلیه الکتریکی اینطور نیست. ولی هر دوتاشون منبع با ولتاژ بالا رو میخوان 
- 
@Syner پسنجر رو دیدی؟! (: 
- 
@زمستان چت پلیز (: 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️