Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا
آموزش markdown و ارسال پست در انجمن
بهارهب
%(#0000ff)[سلام آلایی های عزیز] تو این تاپیک میخوایم نحوه کار با markdown رو قدم به قدم یادبگیریم و با امکانات ادیتور انجمن بیشتر آشنا بشیم که شما عزیزان بتونید پست هاتون رو زیباتر بنویسید :smile: منبع این آموزش سایت: http://alihossein.ir/ با اندکی تغییر %(#1fc710)[Heading] (عنوان نویسی) برای ایجاد heading (عنوان گذاری) در تگ های h1تا h6 قبل از متن مورد نظرمون از # استفاده می کنیم . مثلا اگر تگ h1 لازم داشته باشیم از یک # قبل از متن استفاده می کنیم , اگر تگ h2 لازم داشتیم از دو تا تگ # استفاده می کنیم و الی آخر …. مثال :[image: 1483101376670-untitled-resized.png] خروجی : The largest heading The second largest heading The smallest headin برای Bold کردن کلمه یا متن باید دو طرف آن از ** یا __ استفاده کنیم . برای Italic کردن کلمه یا متن باید دو طرف آن از * یا _ استفاده کنیم . برای Strikethrough (خط خوردگی روی خط ) باید دو طرف آن از~~ استفاده کنیم . [image: 1483101840703-fdtt-resized.png] %(#26cc0c)[Quoting text](نقل قول کردن) برای ایجاد حالت نقل قول یا باید در ابتدای متن یک علامت > قرار دهید . [image: 1483102073483-gdfhdhfghg-resized.png] %(#26cc0c)[Quoting code] (نقل قول و متمایز کردن کد ها) همانند متن ساده , کدهامونم می توانیم داخل نقل قول بگذاریم تا داخل متن از سایر کلمات متمایز بشوند.برای این کار آنها را باید داخل علامت backtick بگذاریم . [image: 1483102831306-gg-resized.png] خروجی : . Use git status to list all new or modified files that haven't yet been committed اگر بخواهیم چند خط را داخل این نقل قول بگذریم باید از 3 تا backtick استفاده کنیم : [image: 1483103097573-gfghj-resized.png] خروجی : : Some basic Git commands are git status git add git commit ادامه دارد ....:smile:
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
دوست و رقیب
4
یه دوست و رقیب بیاد بخونیمو بحرفیم
بحث آزاد
کپی جزوه ها
Z
سلام دوستان من میخوام جزوه های آلا رو کپی کنم خیلی زیاده کسی جایی رو سراغ داره ؟
بحث آزاد
یلدا
M.anM
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه یلداتون مبارک 💛 ما که امسال تا همین یه خورده پیش شرکت بودیم و درگیر کارای سایت که درست بشه میشه چک کنید ببینید سرعتش چطور شده؟ منظورم alaatv.com هست @دانش-آموزان-آلاء @فارغ‌التحصیل
بحث آزاد
دسته گل💐
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
بحث آزاد
کارزار
A
«۳۰ نفر تا الان " ۲۵ مهر ۱۴۰۴"از درخواست اصلاح آیین‌نامه حمایت کردن، شما نفر ۳۱ باشید👇» 🔗 https://www.karzar.net/258938
بحث آزاد
کارزار
A
📣 بچه‌ها یه کارزار راه انداختیم برای اصلاح بند تک‌ماده و آیین‌نامه‌های ارزشیابی مدارس کشور. موضوعش خیلی مهمه چون مستقیم به نمره و آینده تحصیلی خودمون مربوط میشه 😐 اگه موافقین، لطفاً برین امضا کنین تا صدامون بیشتر شنیده بشه ❤️https://www.karzar.net/258938
بحث آزاد
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین✨ خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم👀 خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست🐤 اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم 😎 هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین🍀 مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹❤️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
روز آخر ❤️
_
سلام به همه رفقای کنکوری اومدم یه تاپیک بزنم برای روز آخر کنکور، اینجا بچه‌هایی که می‌خوان روز آخر رو مفید درس بخونن، بیان برنامه‌هاشونو پارت‌بندی شده بزارن ❤️ و هم اونایی که تصمیم گرفتن دیگه درس نخونن و فقط ریلکس کنن، اینجا کنار هم باشیم ، حرف بزنیم ، استرسارو بریزیم دور، انرژی مثبت بدیم و بگیریم😁 ... اگه برنامه‌ریزی برای روز آخر داری، بیا پارت‌هات رو بزار و تا لحظه آخر تلاش کن ( مثل خودم ایده همینه چون مجبورم ) ... اگه تصمیم گرفتی دیگه فقط استراحت کنی که خیلیم عالی ... اگه دکترای پارسالی هستی و تجربه شب قبل کنکور رو داری، لطفا بیا راهنمایی کن، آرامش و انرژی بده :)) ‌ فقط یه خواهش کوچولو دارم لطفا فضای تاپیک آروم و مثبت نگه داریم چون قرار نیست با کارای دیگه اتفاق خاصی بیفته اما با اینکارا اتفاق خاصی میفته ✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
بحث آزاد
برگ انجیر.... ☘️🍀🌿
______
بِسْم رَبّ النور ☁️ سلام امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... 🎈 برم سراغ حرف اصلی.... در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....❤️☁️ یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل..... البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم..... اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ☁️🎈🍒 [image: 1686940882701-img_-_.jpg] پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:☁️❤️
بحث آزاد
رقیب
م
کسی هس ساعت مطالعه بالایی داشته باشه بخونیم این 20 روزو؟ ترجیحا دختر باشه تنهایی نمیتونم اگ یکی بود خیلی بهتر پیش میرفتم
بحث آزاد
کنکور1405
M
سلام به همه. من بعد از یه مدت دوباره میخوام کنکور 405 رو شرکت کنم. ولی خب کسی رو پیدا نکردم که برای سال405 باشه. و دوستی پیدا نکردم تو این زمینه. هرکی هست بیاد اینجا حرف بزنیم:relieved_face:
بحث آزاد
تروخدا بیاین
م
دیروز اشتبا کردم سلامت نخوندم الان چیکار کنم جزوه ای میدونین یکم جمعو جور باشه کتاب اصلن خونده نمیشه خیلی زیاده
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
م
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
م
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
م
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
J
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد

بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
61 دیدگاه‌ها 10 کاربران 1.6k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • dan-lD dan-l

@marylotfi در بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا گفته است:

dan-l نوشتن ساعت اشتباهه. شاید اون ساعتی که نوشتین حال اون درس خوندن رو نداشته باشین، اون وقت چیکار میکنین؟

منظورتون اینه که این باکس های صبح ظهر عصر رو حذف کنم؟ یا منظورتون این بود که اون ساعت بندی مثلا 5-9 و ... اینا رو حذف کنم؟

marylbM آفلاین
    marylbM آفلاین
    marylb
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

dan-l شما برحسب مقدار مشخص زمان مشخصی میزارید. مثلا فصل دوم زیست دوم رو برمیدارید براساس توانایی های خودتون میگید این فصل رو توی سه ساعت جمع میکنم. یعنی حجم درسی تون مشخصه تایمشم مشخصه ولی اینکه بیاید بگید از ساعت 8تا11 زیست میزارم اشتباهه. شاید توی اون ساعت براتون کاری پیش اومد.
    پیشنهاد من به شما اولویت بندیه. مثلا برای امروزتون مهمه شیمی رو تموم کنید پس اولویت یک رو اختصاص میدید به اون . دینی رو دیروز خوب خوندید میزارید آخرین اولویت.
    اینطوری اولویتهای مهم رو اول انجام میدید و اون اولویت آخریه اگه موند میشه اولویت اول فردای شما.

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • صوفیص صوفی

dan-l
      نیم ساعت بهتره
      البته اگه زود خوابتون نمیبره و زود بیدار نمیشید سرجمع یه ساعت هم بد نی

dan-lD آفلاین
      dan-lD آفلاین
      dan-l

@زمستان در بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا گفته است:

dan-l
      نیم ساعت بهتره
      البته اگه زود خوابتون نمیبره و زود بیدار نمیشید سرجمع یه ساعت هم بد نی

من خیلی طول میکشه تا خوابم ببره
      ممنون بابت ایده تون
      :face_savouring_delicious_food:

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • dan-lD dan-l

این خوابه باید باشه ولی کی و چه مدت؟ ظهر؟

marylbM آفلاین
        marylbM آفلاین
        marylb

dan-l خواب قیلوله. حدود ظهر یه بیست دقیقه تا نیم ساعت. تا بدنتون انرژی شو بدست بیاره. بیشتر از این گیجتون میکنه.

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • marylbM marylb

dan-l خواب قیلوله. حدود ظهر یه بیست دقیقه تا نیم ساعت. تا بدنتون انرژی شو بدست بیاره. بیشتر از این گیجتون میکنه.

صوفیص آفلاین
          صوفیص آفلاین
          صوفی

@marylotfi من شنیدم یه ساعتو نیمو نباس رد کنه
          من پشت میز میخوابم:/

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • marylbM marylb

dan-l شما برحسب مقدار مشخص زمان مشخصی میزارید. مثلا فصل دوم زیست دوم رو برمیدارید براساس توانایی های خودتون میگید این فصل رو توی سه ساعت جمع میکنم. یعنی حجم درسی تون مشخصه تایمشم مشخصه ولی اینکه بیاید بگید از ساعت 8تا11 زیست میزارم اشتباهه. شاید توی اون ساعت براتون کاری پیش اومد.
            پیشنهاد من به شما اولویت بندیه. مثلا برای امروزتون مهمه شیمی رو تموم کنید پس اولویت یک رو اختصاص میدید به اون . دینی رو دیروز خوب خوندید میزارید آخرین اولویت.
            اینطوری اولویتهای مهم رو اول انجام میدید و اون اولویت آخریه اگه موند میشه اولویت اول فردای شما.

dan-lD آفلاین
            dan-lD آفلاین
            dan-l

کامل کامل متوجه نشدم. من اولویت بندی میکنم. ولی در کنارش زمان بندی هم میکردم . خب اون برنامه که نوشتم چطوره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • dan-lD dan-l

@M-an @Amir-Bernousi دوستان من برای فردا اینطوری برنامه ریزی کردم:

سه باکس کلی:
              صبح ظهر عصر
              صبح شیمی و زیست تا ساعت 11

دینی ادبیات عربی تا ساعت 14

ریاضی و فیزیک تا ساعت 21

این خوبه؟

یعنی بدون فشردگی زیاد که مثلا بیام تایم تعیین کنم و اینا.

مهم اینه که امتحان کنم پیشرفت کنم تو این بحث. خواستم نظر شما رو بدونم. دکتر جان -خانم مدیر نظرتون چیه؟ اگه تغییرات لازمه بگین اعمال کنم

dan-lD آفلاین
              dan-lD آفلاین
              dan-l

dan-l در بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا گفته است:

سه باکس کلی:
              صبح ظهر عصر

ریاضی و فیزیک تا ساعت 21

این خوبه؟

مهم اینه که امتحان کنم پیشرفت کنم تو این بحث. خواستم نظر شما رو بدونم. دکتر جان -خانم مدیر نظرتون چیه؟ اگه تغییرات لازمه بگین اعمال کنم

@marylotfi این چطوره

marylbM 2 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • صوفیص صوفی

@marylotfi من شنیدم یه ساعتو نیمو نباس رد کنه
                من پشت میز میخوابم:/

marylbM آفلاین
                marylbM آفلاین
                marylb

@زمستان اگه پشت میز بخوابی وقت درس خوندن پشت میز خوابت میگیره و نمیتونی درس بخونی

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • dan-lD dan-l

سه باکس کلی:
                  صبح ظهر عصر

ریاضی و فیزیک تا ساعت 21

این خوبه؟

@marylotfi این چطوره

marylbM آفلاین
                  marylbM آفلاین
                  marylb

dan-l چقدر شیمی، چقدر زیست؟

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • marylbM marylb

dan-lD آفلاین
                    dan-lD آفلاین
                    dan-l

زمان بندی نه.

تقریبی بخوابم بگم تقریبا 3 و خورده ای زیست بقیه اش شیمی از حدود5-6 ساعت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • marylbM marylb

@زمستان اگه پشت میز بخوابی وقت درس خوندن پشت میز خوابت میگیره و نمیتونی درس بخونی

صوفیص آفلاین
                      صوفیص آفلاین
                      صوفی

@marylotfi آخه عوضش زود بیدار میشم

1
                      • dan-lD dan-l

سه باکس کلی:
                        صبح ظهر عصر

ریاضی و فیزیک تا ساعت 21

این خوبه؟

@marylotfi این چطوره

marylbM آفلاین
                        marylbM آفلاین
                        marylb

dan-l مثال میزنم
                        شیمی فصل2 دوم ص1تا14- یک ساعت و نیم- کتاب درسی+ 25 تست
                        زیست فصل 2 دوم ص 30 تا 50- سه ساعت- کتاب درسی روخوانی، درسنامه الگو، 20 تست
                        ادبیات درس2 سوم- روخوانی ، الگو تست 30 تا- یک ساعت
                        تا آخر مشخص میکنید بعد میاید برحسب توانایی خودتون توی اون درس اولویت بندی میکنید.
                        اولویت یک زیست/ دوم شیمی/سوم فیزیک/ چهارم ادبیات
                        برحسب اولویت شروع به خوندن میکنید توی همون تایمی که مشخص کردید.

0
                        • صوفیص صوفی

@marylotfi آخه عوضش زود بیدار میشم

marylbM آفلاین
                          marylbM آفلاین
                          marylb

@زمستان از نظر روانشناسی نباید جایی که درس میخونی بخوابی. مغزت شرطی میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • marylbM marylb

dan-l مثال میزنم
                            شیمی فصل2 دوم ص1تا14- یک ساعت و نیم- کتاب درسی+ 25 تست
                            زیست فصل 2 دوم ص 30 تا 50- سه ساعت- کتاب درسی روخوانی، درسنامه الگو، 20 تست
                            ادبیات درس2 سوم- روخوانی ، الگو تست 30 تا- یک ساعت
                            تا آخر مشخص میکنید بعد میاید برحسب توانایی خودتون توی اون درس اولویت بندی میکنید.
                            اولویت یک زیست/ دوم شیمی/سوم فیزیک/ چهارم ادبیات
                            برحسب اولویت شروع به خوندن میکنید توی همون تایمی که مشخص کردید.

marylbM آفلاین
                            marylbM آفلاین
                            marylb
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده

@marylotfi توی این مرحله سه اتفاق می افته. یک توی همون تایم مشخص شده تموم میکنی که شناختت از درس موردنظر و خودت خوبه. دو زمان بیشتری نیاز پیدا میکنی که میفهمی باید توی برنامه بعدی به این درس بیشتر زمان بدی. سه کمتر از زمان موردنظر وقت گذاشتی یعنی وضعت توی این مبحث خوبه دفعات بعدی کمتر زمان بزار .
                            سعی کن مغزت رو عادت بدی به اینکه باید توی همون تایمی که برای اون مبحث مشخص کردی درس رو تموم کنی نه بیشتر.

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • marylbM marylb

@marylotfi توی این مرحله سه اتفاق می افته. یک توی همون تایم مشخص شده تموم میکنی که شناختت از درس موردنظر و خودت خوبه. دو زمان بیشتری نیاز پیدا میکنی که میفهمی باید توی برنامه بعدی به این درس بیشتر زمان بدی. سه کمتر از زمان موردنظر وقت گذاشتی یعنی وضعت توی این مبحث خوبه دفعات بعدی کمتر زمان بزار .
                              سعی کن مغزت رو عادت بدی به اینکه باید توی همون تایمی که برای اون مبحث مشخص کردی درس رو تموم کنی نه بیشتر.

dan-lD آفلاین
                              dan-lD آفلاین
                              dan-l

من برنامه ام راستش تقریبا مثل همونی بود که بالا گفتید. فکر کنم باید یه کار کنم.
                              وقتی مثلا برای یه درسی وقت خاصی رو درنظر میگیرم بهتره یه تایم کمی و مشخصی رو بهش اضافه کنم برای امتحان کردن ببینم چطوره.
                              مثلا شیمی حدود نیم ساعت وقت اضافه کنم بهش و.... ممنون این راه رو هم امتحان کنم خبر میدم: خواب ظهر-اضافه کردن یه تایم کوچیک به تایم دروس اختصاصی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • M.anM آفلاین
                                M.anM آفلاین
                                M.an
                                مدیر

پیشنهاد می کنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید
                                https://forum.alaatv.com/topic/7543/حال-ندارم-درس-بخونم-چیکار-کنم

تو پست قبلی هم گفتم خواب طول روز باید قبل از ظهر باشه

یکی از بچه ها گفت بعد هر اختصاصی عمومی بخونید
                                یه روش هست که اسمش سنجاق کردن هست یعنی بیایم یه درس عمومی رو به یه درس اختصاصی سنجاق کنیم هر موقع یه درس اختصاصی می خونیم بعدش درس عمومی سنجاق شده بهش رو بخونیم

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

dan-lD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • M.anM M.an

یه روش هست که اسمش سنجاق کردن هست یعنی بیایم یه درس عمومی رو به یه درس اختصاصی سنجاق کنیم هر موقع یه درس اختصاصی می خونیم بعدش درس عمومی سنجاق شده بهش رو بخونیم

dan-lD آفلاین
                                  dan-lD آفلاین
                                  dan-l

@M-an در بحث اجرای برنامه و مشکلات اجرا گفته است:

خانم مدیر

یعنی وقتی من 5 دقیقه برم پشت تست دیگه 2 ساعت و 55 دقیقه بعدیش اوکیه
                                  چون رو روال میافتم و دستم گرم میشه مگه اینکه خستگی جسمی داشته باشم

خانم مدیر راستش مشکل همینجاست. چون مدت زیادی میشه که من استراحت کافی نداشتم یه جورایی هم خستگی ذهنی هم خستگی جسمی دارم. یعنی همه چی یکنواخت شده... چند سال ! فقط کنکوره رو نمیگم. یعنی قبل از اون هم به صورت فشرده درس میخوندم و بدون استراحت و یکسره رفتم سراغ کنکور... تا رسیده به الان.

واقعا نمیشه کاری کرد؟ اممم خودم فکر نکنم بشه کاری کرد. تنها چیزی ک میتونه ارامم کنه (به جز مورد بالا که گفتم البته :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_savouring_delicious_food: :face_palm: ) اینه که یه مدت طولانی بدون دغدغه درس و کنکور باشم. تا اومدم مثلا استراحت کنم باید نهایی سوم میدادم و بعد از اون دقیقا رفتم سراغ پیش دانشگاهی و بعدش کنکور و پشت کنکوری... یعنی چند سال:face_with_head-bandage:

چرا. وقتی مثلا بیرون میرم تفریح میکنم و کارای غیر معمول (یعنی هر چی به جز کنکور و درس که برام تازگی داشته باشه) انجام بدم حالم رو بهتر میکنه. ولی بحث اینجاست که زمان نیست و اگه انجام بدم تمرکز به کل از رو کنکور برداشته میشه.
                                  خیلی وقت میشه وضعیت تکراریه و عملا کاریش نمیشه کرد. من انگیزه ام درونیه از بیرون انگیزه نمیگیرم. مثلا بگم بقیه چی میگن و من عصبانی بشم و نمیدونم بهو بهترین بشم نه این واقعا خنده داره . چون بعده یه مدتی که هیچ کسی نباشه عصبیت کنه کلا نابود میشی چون منبع انگیزه رو از دست دادی. خواستم اینو بگم انگیزه همیشه هست و همیشه به فکرش هستم ولی مغز و بدن و.... هیچ نمیکشه ... راه حل خاصی وجود داره؟ به جز قرص بازی :face_savouring_delicious_food:

marylbM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • dan-lD dan-l

خانم مدیر

خانم مدیر راستش مشکل همینجاست. چون مدت زیادی میشه که من استراحت کافی نداشتم یه جورایی هم خستگی ذهنی هم خستگی جسمی دارم. یعنی همه چی یکنواخت شده... چند سال ! فقط کنکوره رو نمیگم. یعنی قبل از اون هم به صورت فشرده درس میخوندم و بدون استراحت و یکسره رفتم سراغ کنکور... تا رسیده به الان.

واقعا نمیشه کاری کرد؟ اممم خودم فکر نکنم بشه کاری کرد. تنها چیزی ک میتونه ارامم کنه (به جز مورد بالا که گفتم البته :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_savouring_delicious_food: :face_palm: ) اینه که یه مدت طولانی بدون دغدغه درس و کنکور باشم. تا اومدم مثلا استراحت کنم باید نهایی سوم میدادم و بعد از اون دقیقا رفتم سراغ پیش دانشگاهی و بعدش کنکور و پشت کنکوری... یعنی چند سال:face_with_head-bandage:

چرا. وقتی مثلا بیرون میرم تفریح میکنم و کارای غیر معمول (یعنی هر چی به جز کنکور و درس که برام تازگی داشته باشه) انجام بدم حالم رو بهتر میکنه. ولی بحث اینجاست که زمان نیست و اگه انجام بدم تمرکز به کل از رو کنکور برداشته میشه.
                                    خیلی وقت میشه وضعیت تکراریه و عملا کاریش نمیشه کرد. من انگیزه ام درونیه از بیرون انگیزه نمیگیرم. مثلا بگم بقیه چی میگن و من عصبانی بشم و نمیدونم بهو بهترین بشم نه این واقعا خنده داره . چون بعده یه مدتی که هیچ کسی نباشه عصبیت کنه کلا نابود میشی چون منبع انگیزه رو از دست دادی. خواستم اینو بگم انگیزه همیشه هست و همیشه به فکرش هستم ولی مغز و بدن و.... هیچ نمیکشه ... راه حل خاصی وجود داره؟ به جز قرص بازی :face_savouring_delicious_food:

marylbM آفلاین
                                    marylbM آفلاین
                                    marylb

dan-l ما انسانیم نه یه ربات. قرار نیست همیشه شاد باشیم یا همیشه غمگین. قرار نیست همیشه برنده باشیم یا همیشه بازنده. قرار نیست همیشه اوضاع بر وفق مرادمون باشه و هزاران قرار نیست دیگه. چون ما فقط یک بعد از این دنیای چند بعدی هستیم با همه ی محدودیتهایی که داریم.
                                    اگر هدفی داشته باشیم بدون اینکه در طی راه انجامش خودمون رو تقویت کنیم و به قول یکی از اساتید اره ی خودمون رو تیز کنیم، دچار استهلاک میشیم.
                                    پروسه ی چندین ساله ی کنکور و مشخص نبودن نتیجه ی اون برای ما به حد کافی ملال آور هست و عدم مدیریت این وضعیت توسط اطرافیان و بیشتر خودمون اون رو ملال آورتر میکنه.
                                    بقیه مشخص کردن اهداف رو بهترین راهکار میدونن و حرفی هم نیست در اون ولی هدف و مشخص کردن اون نیاز به آموزش داره که متاسفانه از مدیر یک دقیقه ای شو و برنده باش توی یک دقیقه و ... که جامعه امون رو فراگرفته انتظار این روشنفکری نمیره.
                                    نتیجه این میشه که جوانان ما گرفتار زندگی میشن که من میگم سیزیف وار . سیزیف به مجازاتی بی‌حاصل و بی‌پایان محکوم شد که در اون باید سنگ بزرگی را تا نزدیک قله‌ای ببرد و قبل از رسیدن به پایان مسیر، شاهد بازغلتیدن آن به اول مسیر باشد؛ و این چرخه تا ابد برای او ادامه داشت.
                                    مسئله این هست که همه ی کنکوریا فکر میکنن این سد کنکور هست که اینگونه هست ولی اگر نگاهی به اطرافمون بندازی میبینی سیزیفهای زیادی شب رو صبح و صبح رو شب میکنن حتی بدون کنکور.
                                    تنها راه حل مسئله به نظر من تغییر نگرشی است که باید به زندگیمون اضافه کنیم. لذتهایی که از رنج ها میبریم. امیدی که بعد از هر شکست پیدا میکنیم. عشقی که بعد از کم خوابی پس از شب بیداری باعث بیدار نگه داشتنمون میشه و مهم تر ازبقیه حس مسئولیت پذیریمون. اینکه نتیجه هر چیزی باشه من خودم مسئولشم.
                                    تفریح های کوچک هرچند به چشم نیان باعث تیز شدن اره ی ما میشن. چای عصرانه ای که با مادر میخوریم، لبخندی که بعد از دیدن خودمون توی آینه به خودمون میزنیم، رفتن به خرید و هزاران هزار بهانه ی کوچولویی که ما نمیبینیم ولی خون تازه به رگهای ما تزریق میکنه.
                                    وقتی با یه آدم مهم قرار میزاری حتی اگه شبش هم نخوابی صبح زود بیدار میشی، هر وقت نسبت به کاری که انجام میدی هم این حس رو داشتی بدون واقعا عاشقشی و مطمئن باش دیر یا زود بدستش میاری ، حتی با زمین خوردن های فراوان.
                                    موفق باشی و پیروز اگر تلاشگری:tulip:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • dan-lD dan-l

خانم مدیر

marylbM آفلاین
                                      marylbM آفلاین
                                      marylb

سیزیف نباشیم
                                      dan-l sisyphus-punishment.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • dan-lD آفلاین
                                        dan-lD آفلاین
                                        dan-l

دوستان ممنون از همه. نمیدونم شاید بهتر بود تایپیک نمیزدم چون احتمالا فقط من خودم خودم رو بتونم درک کنم . همین بود بحث... همینی که اون بالا گفتم. و واقعا دنبال راه چاره بودن الان برام خنده دار میرسه تا واقعا به دنبال راه حل بودن...

ممنون از همگی
                                        بهتره تایپیک بسته بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• 1
                                        • 2
                                        • 3
                                        • 4
                                        • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه