هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an ترک کجا؟
-
@M-an ترک کجا؟
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an من اول صبح نمیتونم صبحونه بخورم. حالم بهم میخوره. به خوردن مویز و کشمش اکتفا میکنم. طرفای نه صبحونه میخورم.
-
@M-an چی میگین پس؟
-
@M-an هعیــــــــــ
-
@marylotfi به قول فارسا ترکا چی میگن؟!
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b خودت بیدار میشی یا مامانت صدات میکنه؟
-
@M-an هعیــــــــــ
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi خودم که ساعت 7:20 دقیقه شبم بیدار نمشم
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@marylotfi
لطف بزرگی کردی(:
@ASMA-MORADI
شما خودت از آقاعطا چی دیدی؟
پست به پستشون ارزشمند بود
شد همون ماجرای دکترشریعتی و شهیدبهشتی
تاریخ تکرار میشه(: -
@M-an برای تبریز (:
-
@M-an اینو فکر کنم برای کنایه استفاده میکنن. معادل "خدا قوت قهرمان، خسته نباشی دلاور"
-
@marylotfi خودم که ساعت 7:20 دقیقه شبم بیدار نمشم
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b شماره مامانتو داشتم آمارتو میدادم دیر میخوابی. من به شب بیداری به خاطر کارم عادت کردم. دانش آموز جماعت نمیدونم چرا باید بیدار باشه؟
-
@m__sadra__b شماره مامانتو داشتم آمارتو میدادم دیر میخوابی. من به شب بیداری به خاطر کارم عادت کردم. دانش آموز جماعت نمیدونم چرا باید بیدار باشه؟
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده@marylotfi فک میکنی مامانم نمیدونه
؟
-
@m__sadra__b شماره مامانتو داشتم آمارتو میدادم دیر میخوابی. من به شب بیداری به خاطر کارم عادت کردم. دانش آموز جماعت نمیدونم چرا باید بیدار باشه؟
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@marylotfi دانش اموز حماعت باید بیدار باشه در پی کسب علم و دانش
-
@marylotfi فک میکنی مامانم نمیدونه
؟
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b پس "خداقوت قهرمان" به مامانت. هرچند بچه های امروزی هستین دیگه. کاریتون نمیشه کرد
-
@marylotfi دانش اموز حماعت باید بیدار باشه در پی کسب علم و دانش
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b بله، دارم میبینم
-
@marylotfi دانش اموز حماعت باید بیدار باشه در پی کسب علم و دانش
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b خوابت نمیگیره سر کلاس؟