هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Saram
خواهش می کنم :)
رمز عبور بازیابی میشهمیخوام با اکانت قبلی بیام منم نمیشه،میشه پیشفرض خودنون ی عدد بهش بدید بتونم وارد شم؟!
glad در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Saram
رمز عبور بازیابی میشهمیخوام با اکانت قبلی بیام منم نمیشه،میشه پیشفرض خودنون ی عدد بهش بدید بتونم وارد شم؟!
شما هم هرزنامه ها رو نگاه کنید
-
glad من تا اونجایی خوندم ک داشتی با زدتو حرف میزدی
بقیه رو نخوندم مهمون داشتیم😂و درگیر ورود به انجمن بودم
اماااااااا
ماهوری:/ -
@M-an من 2ساعتی میشه هی بازیابی میزنم اونو.در کنار اینا:/
ولی چیزی نیومده
احتمالا تو همون باکسِ بود -
glad در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Saram
شما هم هرزنامه ها رو نگاه کنید
-
Saram
اصلا من مشکوکم به تو هم،کیمیگخ اونی؟!نشانه بده😐شاید گرگی در لباس میش :thinking_face: 😂 -
Saram
اصلا من مشکوکم به تو هم،کیمیگخ اونی؟!نشانه بده😐شاید گرگی در لباس میش :thinking_face: 😂 -
اکالیپتوس سلام. تو نبودی لایک نمیکردن بچه های بد:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
@marylotfi :face_with_tears_of_joy: سلام خوبی؟:smiling_face_with_heart-eyes: اومدم راهنماییم کنن برا زبان فارسی کسی یاریم نکرد:face_with_tears_of_joy: حداقل کار خیر کنیم
glad ضایع ترین فیک بودید با همون پست اول شناختم :neutral_face: به فاطمه تقلبم رسوندم اخرش گفت کی هستید:face_with_tears_of_joy: -
glad من ک گفتم
ولی فقط ماهور میرفت تو تاپیک مشاعرانه:(
فقط ماهور تگ میکرد:(
تازه فالو انفالو کردم یه بار ک بفهمی منم،چون این بین منو ماهور یه رمزه:/ نگووو ک ماهور نیستی :| -
Saram
بله
یعنی من باید دلیل فالو آنفالو کردن رو هم خودم بفهمم :face_with_tears_of_joy:
چون دیر میدیدم میرفتم پروفت چیزی نمیدیدم@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Saram
بله
یعنی من باید دلیل فالو آنفالو کردن رو هم خودم بفهمم :face_with_tears_of_joy:
چون دیر میدیدم میرفتم پروفت چیزی نمیدیدمخب هیچ کاری نمیتونستم بکنم
یه پست نوشته بودم میخواستم بفرستم
بعد گفتم یه سیصد باری فالوش کنم ببینم چی میشه :| -
@marylotfi :face_with_tears_of_joy: سلام خوبی؟:smiling_face_with_heart-eyes: اومدم راهنماییم کنن برا زبان فارسی کسی یاریم نکرد:face_with_tears_of_joy: حداقل کار خیر کنیم
glad ضایع ترین فیک بودید با همون پست اول شناختم :neutral_face: به فاطمه تقلبم رسوندم اخرش گفت کی هستید:face_with_tears_of_joy: -
glad چرا میرین که یهویی بیاین، بعد مجبور به اثبات بشین؟ تو روحیه تون تاثیر داره هاااا. از من گفتن از شما....
-
سلام:)
کمک!:neutral_face:
زبان فارسی هنوز شروع نکردم :face_with_head-bandage: از کجا شروع کنم یا ترتیبش چجوری باشه؟:neutral_face:
ممنون از راهنمایی هاتون ❤اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام:)
کمک!:neutral_face:
زبان فارسی هنوز شروع نکردم :face_with_head-bandage: از کجا شروع کنم یا ترتیبش چجوری باشه؟:neutral_face:
ممنون از راهنمایی هاتون ❤
@MARYLOTFI همیشه خوب باشی:) پستم این بود:backhand_index_pointing_up_medium-light_skin_tone:
glad نه منظورم اینه با پستتون فهمیدم جناب پدرید :face_with_tears_of_joy: -
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
glad چرا میرین که یهویی بیاین، بعد مجبور به اثبات بشین؟ تو روحیه تون تاثیر داره هاااا. از من گفتن از شما....
میریم درس میخونیم،دلمونم تنگ بشه میایم،سوال بعدی😐😂
-
glad
الان مشکل از تاییده یا پسورد ؟مشکل اینه رمز و ایمیلم یادم نی،و اصلا فک کنم تاییدم نشده😐