چجوری درس میخونید ؟؟؟؟؟؟
-
آقا دو سوال
برا اینکه وسط درس خوندن فکرتون جایی نره و قشنگ تمرکز کنید چی کار می کنید ؟
چجوری خودتونو ترغیب میکنید درس بخونید ؟ -
به اینده ای که میخوام بسازم فکر میکنم
-
@saraa-66
من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونم -
@saraa-66
من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونم@abbas-a-hi من به درسم علاقه دارم خودمو به درس خوندن وادار میکنم
-
به این فکر کن که در جامعه ای زندگی میکنی که در سراشیبی قهقرا داره میره و تو باید مثه اسب درس بخونی و بِکَنی بری وگرنه توی همین کشتی جامعه نابود خواهی شد. پس درس بخون و بِکَن و برو
-
هر چیزی که هواسمو پرت کنه میندازم دور
شش دانگ هواسم میره رو درسی که میخونم
گاهی هم اهنگ ملایم باز میکنم تمرکزم بیشتر میشه -
@saraa-66
من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونم -
آقا دو سوال
برا اینکه وسط درس خوندن فکرتون جایی نره و قشنگ تمرکز کنید چی کار می کنید ؟
چجوری خودتونو ترغیب میکنید درس بخونید ؟@abbas-a-hi
سلام
سوال اولتون: یه کاغذ بذارید کنار دستتون بعد وسط درس یهو یاد دوستتون میوفتین (مثلا نیما :| سبحان الله :)) ) بعد روی کاغذ بنویسین به نیما زنگ بزنم :|
من کاغذ امروزم مثلا اینارو روش نوشتم : به سعیده زنگ بزنم تولدشو تبریک بگم/تستای دینی دوم1-5 رو نزدم باید مرور کنم/در اتاق رو روغن جلا بزنم :| / چرا اینه انقد کثیفه :|
اینا همه سوالاییه که سر خوندن زیست به ذهنم اومد:))))
بعد اینکه درستون تموم شد به کاغذ نگا کنید میبینید70% فکرایی که حین درس خوندن مزاحمتون میشه بی خوده :|سوال دومتون: آقا هددددف ! آخ که غوغا میکنه این هدف...باور کنید!یبار دیگه توی انجمن واسه یه دوستی این مثال رو زدم.
شما تصور کنید میرید استخر...هیچیم شنا بلد نیستید...دوستاتون شوخی شوخی پرتتون میکنن توی 4 متری!
شما چیکار میکنید؟
دستو پا میزنید...
هیچی بجز نفس کشیدن واستون مهم نیست..
میخوایین بیایین بیرون نفس بکشید فقط!
هدف هم همینه
هدفتون رو به اندازه ی نفس کشیدن بخوایید...
براش دستو پا بزنید...تقلا کنید... -
@saraa-66
من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونم@abbas-a-hi در چجوری درس میخونید ؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@saraa-66
من به این فکر میکنم دوباره غرق فکر میشم از درسم جا میمونمخودتون رو توی دانشگاه مورد علاقتون پشت صندلی ردیف وسط یا اخر کلاس تصور میکنید...
درحالی که شدید شاخ دانشگاه و کل فامیل به حالتون غبطه میخورن و همه با انگشت نشون میدن شما رو و میگن وااااااووووو چه ادم موفقی کاااش ماهم مث اون بشیم و اینا دیگه نه؟چشماتون رو ببندین.
عکس همه ی اینا رو تصور کنید:)
اینو به خاطر بیارید که تایمی که شما برا غرق شدن توی رویای موفقیتتون دارین هدر میدین آرزوی خیلیاس!!!که بیان و ازش استفاده کنن! : ) تست بزنن...بیشتر بخونن...
تصور نکنید!
واقعیتشو بسازید و توی واقعیت موفق بشید و توی واقعیت موفق زندگی کنید:)پس از خیالبافی دست بکشید:)
بسم الله بگید و شروع کنید