Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(:
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی

تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(:

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
88 دیدگاه‌ها 21 کاربران 1.7k بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • صوفیص آفلاین
    صوفیص آفلاین
    صوفی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

درود(:
    بنده که معرف حضور هستم😄
    داشتم فکر میکردم احتمالا چند وقت دیگه کسی بخواد ازم یاد کنه میگه همونی که اصن درس نمیخوند، 4دی شروع کرد تا 7ام کج دار و مریز خوند، 8ام و 9ام ترکوند بعد یه نفر رفت رو مخش ول کرد درسو؟😂 از بس غر زدم احتمالا هر 20K کاربر منو به همین میشناسن😑 😂
    اما صبر کنید ببینم... قصه هنوز تموم نشده😏 همون آدم چند روزیه که داره خودتکونی(!) شدید انجام میده. میخوام از فردا قدم های جدی تری بردارم. و الانم اینجام چون کودک درونم ازتون یه خواهش داره👶 😂
    میخوام گزارش کاربنویسم. نمیدونم تا کی شاید برای یه مدت خیلی محدود مثلا یک هفته. اگه موثر بود حتما ادامه میدم. نمیدونم چقد قراره بخونم حواستون باشه حرفی از ترکوندن و این اصطلاحات خنده دار نمیزنم. حتی نمیدونم فقط حجمی قراره کار کنم یا تایم هم میگیرم. سوالی پیش میاد: دقیقا چی میدونم؟🤔 نمیدونم😂
    از اتاق فرمان اشاره میکنن وقت ملتو نگیر :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خب رفقا همونطور که از اسم تاپیک پیداست میخوام از سر مرام و معرفت یه لطفی در حقم بکنید. میخوام پستای گزارش مطالعه م رو لایک کنید.😶 😑 😂 ندایی از درون میگه خجالت بکش😂
    ببینید چیز پیچیده ای نیست. ازتون نمیخوام به خاطر دیدن پست من بیاید فروم. حتی نمیخوام وقتی لاگین کردید اون تاپیکو چک کنید. فقط میگم شماها که خیلیاتون مخفیانه میرید به تاپیکا سرمیزنید. اگه یه موقع حال کردید برید اون تاپیک و چشمتون به پستم خورد لایک کنید. منصفانه س دیگه 😄
    خب خنده تونو کنترل کنید تا توضیح بدم چرا😂 ببینید اینکه بدونم چندنفر لایک کردن معنیش اینه که اون تعدادنفر حواسشون به کاری که انجام میدم هست. بعضا اینکه کی لایکش کرده هم ممکنه برام اهمیت پیدا کنه. اینکار تعهدمو بالا میبره. دیدن پیشرفت دیگران حال آدمای شریفو خوب میکنه. پس یه انگیزه م هم این میشه که به دیگران روحیه بدم.
    یه پرانتز هم باز کنم. بعضیا میگن دیره. چند روز پیش یه نفر داشت باهام دعوا میکرد انگار، که دیر شده! به این بعضیا باس گفت دقیقا واسه چی دیره ها؟ واسه چی دیره؟
    ممکنه بگن واسه قبولیِ ... همینجا باس زد تو دهنشون:/ کی از نتیجه حرف زد؟ من دارم از تلاش حرف میزنم. 😀 واسه تلاش دیره؟ 😏 خب این دقیقا قدرتیه که همیشه در اختیار اوناییه که به مسیر بیشتر از مقصد علاقمندن. اینطوری همیشه آمادگی اینو داریم که همه ی تلاشمونو بکنیم 😎 اگه طرف بیشعورتر از این حرفا باشه (!) میگه این تلاش بی فایده س. اینجور وقتا دیگه حرف زدن فایده نداره همون تودهنی کارسازتره😂 دِ آخه درس نخونیم قراره چه کار کنیم؟ بله اگه یه دوراهی بود که ادامه ندم، برم دانشگاه آزاد مثلا یا یه کسب و کاری رو راه بندازم یا ... اینا یه چیزی. ولی طرف میاد میگه بخونم ؟ میپرسی بخونی یا چی؟ بخونی یا نخونی؟ نخون آقاجان!
    در جریان باشید این طرف میتونه ضمیر ناخودآگاهتون باشه😂 مِن بعد هرکی اومد پرسید میشه یا نمیشه بهش بگید نمیشه حالا بگیر بخواب😑 😂
    خب برگردیم به بحث... قبوله دیگه؟ از فردا پست بذارم اینجا پایه این رفاقتو درحقم تموم کنید؟😂 این لایکا ثواب داره ها😂 به قول رز دارم تاتی تاتی میکنم😑 😂 دستمو میگیرین نیفتم؟(: مهم نیست تا کجا پیش برم. فقط میخوام پیش برم(: سپاس🙃
    خیرین-کوچک-دریا-دل
    دانش-آموزان-آلاء
    فارغ-التحصیلان-آلاء
    رتبه-های-انجمن-آلاء
    @M-an
    yasamanbanu
    @marylotfi
    فااطمه
    @خوشدل
    اکالیپتوس
    najafiali78
    @DAN-I
    @فاطمه23
    @zedtwo
    فاطمه بوشهر
    @Amir-Bernousi
    Brilliant
    Vezra
    @DR-moein
    @Miss-Flower
    Mahsa Ss
    @MM-zahed
    MahDs
    ایهام
    @tajrobi-nil
    اوووووه چقد زیادن رفیقام(: همه تون(:

M.S.P.HM aida79A _Mohammad_reza__ 3 پاسخ آخرین پاسخ
    29
    • 3 آفلاین
      3 آفلاین
      3فاطمه2

1534234655276-2-23.gif

اقا من رفتم مدیر اخراجم کن

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • صوفیص صوفی

درود(:
        بنده که معرف حضور هستم😄
        داشتم فکر میکردم احتمالا چند وقت دیگه کسی بخواد ازم یاد کنه میگه همونی که اصن درس نمیخوند، 4دی شروع کرد تا 7ام کج دار و مریز خوند، 8ام و 9ام ترکوند بعد یه نفر رفت رو مخش ول کرد درسو؟😂 از بس غر زدم احتمالا هر 20K کاربر منو به همین میشناسن😑 😂
        اما صبر کنید ببینم... قصه هنوز تموم نشده😏 همون آدم چند روزیه که داره خودتکونی(!) شدید انجام میده. میخوام از فردا قدم های جدی تری بردارم. و الانم اینجام چون کودک درونم ازتون یه خواهش داره👶 😂
        میخوام گزارش کاربنویسم. نمیدونم تا کی شاید برای یه مدت خیلی محدود مثلا یک هفته. اگه موثر بود حتما ادامه میدم. نمیدونم چقد قراره بخونم حواستون باشه حرفی از ترکوندن و این اصطلاحات خنده دار نمیزنم. حتی نمیدونم فقط حجمی قراره کار کنم یا تایم هم میگیرم. سوالی پیش میاد: دقیقا چی میدونم؟🤔 نمیدونم😂
        از اتاق فرمان اشاره میکنن وقت ملتو نگیر :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خب رفقا همونطور که از اسم تاپیک پیداست میخوام از سر مرام و معرفت یه لطفی در حقم بکنید. میخوام پستای گزارش مطالعه م رو لایک کنید.😶 😑 😂 ندایی از درون میگه خجالت بکش😂
        ببینید چیز پیچیده ای نیست. ازتون نمیخوام به خاطر دیدن پست من بیاید فروم. حتی نمیخوام وقتی لاگین کردید اون تاپیکو چک کنید. فقط میگم شماها که خیلیاتون مخفیانه میرید به تاپیکا سرمیزنید. اگه یه موقع حال کردید برید اون تاپیک و چشمتون به پستم خورد لایک کنید. منصفانه س دیگه 😄
        خب خنده تونو کنترل کنید تا توضیح بدم چرا😂 ببینید اینکه بدونم چندنفر لایک کردن معنیش اینه که اون تعدادنفر حواسشون به کاری که انجام میدم هست. بعضا اینکه کی لایکش کرده هم ممکنه برام اهمیت پیدا کنه. اینکار تعهدمو بالا میبره. دیدن پیشرفت دیگران حال آدمای شریفو خوب میکنه. پس یه انگیزه م هم این میشه که به دیگران روحیه بدم.
        یه پرانتز هم باز کنم. بعضیا میگن دیره. چند روز پیش یه نفر داشت باهام دعوا میکرد انگار، که دیر شده! به این بعضیا باس گفت دقیقا واسه چی دیره ها؟ واسه چی دیره؟
        ممکنه بگن واسه قبولیِ ... همینجا باس زد تو دهنشون:/ کی از نتیجه حرف زد؟ من دارم از تلاش حرف میزنم. 😀 واسه تلاش دیره؟ 😏 خب این دقیقا قدرتیه که همیشه در اختیار اوناییه که به مسیر بیشتر از مقصد علاقمندن. اینطوری همیشه آمادگی اینو داریم که همه ی تلاشمونو بکنیم 😎 اگه طرف بیشعورتر از این حرفا باشه (!) میگه این تلاش بی فایده س. اینجور وقتا دیگه حرف زدن فایده نداره همون تودهنی کارسازتره😂 دِ آخه درس نخونیم قراره چه کار کنیم؟ بله اگه یه دوراهی بود که ادامه ندم، برم دانشگاه آزاد مثلا یا یه کسب و کاری رو راه بندازم یا ... اینا یه چیزی. ولی طرف میاد میگه بخونم ؟ میپرسی بخونی یا چی؟ بخونی یا نخونی؟ نخون آقاجان!
        در جریان باشید این طرف میتونه ضمیر ناخودآگاهتون باشه😂 مِن بعد هرکی اومد پرسید میشه یا نمیشه بهش بگید نمیشه حالا بگیر بخواب😑 😂
        خب برگردیم به بحث... قبوله دیگه؟ از فردا پست بذارم اینجا پایه این رفاقتو درحقم تموم کنید؟😂 این لایکا ثواب داره ها😂 به قول رز دارم تاتی تاتی میکنم😑 😂 دستمو میگیرین نیفتم؟(: مهم نیست تا کجا پیش برم. فقط میخوام پیش برم(: سپاس🙃
        خیرین-کوچک-دریا-دل
        دانش-آموزان-آلاء
        فارغ-التحصیلان-آلاء
        رتبه-های-انجمن-آلاء
        @M-an
        yasamanbanu
        @marylotfi
        فااطمه
        @خوشدل
        اکالیپتوس
        najafiali78
        @DAN-I
        @فاطمه23
        @zedtwo
        فاطمه بوشهر
        @Amir-Bernousi
        Brilliant
        Vezra
        @DR-moein
        @Miss-Flower
        Mahsa Ss
        @MM-zahed
        MahDs
        ایهام
        @tajrobi-nil
        اوووووه چقد زیادن رفیقام(: همه تون(:

M.S.P.HM آفلاین
        M.S.P.HM آفلاین
        M.S.P.H

@زمستان بااینکه منو نمیشناسی شاید
        و تگم نکردی
        و بااینکه خیلی وقته خیلی نمیام...وخیلی نیستم واینا ولی چشم

همه چیز مرتبه...
        ولی چیزی ازم نپرس

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • E آفلاین
          E آفلاین
          ehsankarami
          دانش آموزان آلاء تجربی

@زمستان به قول @mohaddese-p با اینکه منو نمیشناسی (البته تقریبا هیچ کس نمیشناستم) ولی منم لایکت میکنم. با این کار هم به تو کمک می کنم هم به خودم!

1 پاسخ آخرین پاسخ
          7
          • E آفلاین
            E آفلاین
            ehsankarami
            دانش آموزان آلاء تجربی

@فاطمه23 یه لحظه یه نوتیفیکیشن اومد نوشته بود:" فاطمه23 امتیاز مثبت به شما داده" من فکر کردم یه بنده خدایی که اسمش فاطمه ست، 23 تا امتیاز داده بهم! ذوق مرگ شدم بابا اه!!!

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
            8
            • 3 3فاطمه2

1534234655276-2-23.gif

B آفلاین
              B آفلاین
              b.fatemeh
              دانش آموزان آلاء

@فاطمه23 در تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(: گفته است:

1534234655276-2-23.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • E ehsankarami

@فاطمه23 یه لحظه یه نوتیفیکیشن اومد نوشته بود:" فاطمه23 امتیاز مثبت به شما داده" من فکر کردم یه بنده خدایی که اسمش فاطمه ست، 23 تا امتیاز داده بهم! ذوق مرگ شدم بابا اه!!!

صوفیص آفلاین
                صوفیص آفلاین
                صوفی

ehsankarami در تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(: گفته است:

طی حرکتی مرامی 23پست اخیر شما لایک شد
                امضا: زمستان23😂
                پ.ن: کودک درون است دیگر😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • صوفیص آفلاین
                  صوفیص آفلاین
                  صوفی

@mohaddese-p
                  ehsankarami
                  کی گفته نمیشناسمتون؟(:
                  رفیقامین
                  من فقط وقتی کم میخوابم یکم خنگ میشم😂
                  کسایی که تگ نشدن برمن ببخشن
                  چقد خوبید شماها آخه

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • صوفیص صوفی

@mohaddese-p
                    ehsankarami
                    کی گفته نمیشناسمتون؟(:
                    رفیقامین
                    من فقط وقتی کم میخوابم یکم خنگ میشم😂
                    کسایی که تگ نشدن برمن ببخشن
                    چقد خوبید شماها آخه

E آفلاین
                    E آفلاین
                    ehsankarami
                    دانش آموزان آلاء تجربی

@زمستان بازم سلام؛
                    فردا امتحان زیست داریم. یه لحظه رفتم زیست خوندم اومدم دیدم 24 تا نوتیفیکیشن برام تو انجمن اومده!!!! هنوز تو هنگم. نمیتونم باور کنم همچین آدمایی مثل @زمستان توی انجمن باشن! اصلا نمیتونم باور کنم که من ( من حقیر!) دارم با همچین آدمایی توی این کشور زندگی میکنم! @زمستان عزیز، شما که اینقدر توی فضای مجازی خوبی، شما که همون طور که گفتی، "تو عالم رفاقت" همچین کارایی رو توی دنیای مجازی میکنی، توی زندگی واقعی چطوری پس؟!!! ( البته برای بقیه سوء تفاهم نشه ها! من الان از لایک ها (ی انبوهی) که @زمستان عزیز به من اهدا (!) کرده ذوق مرگ نشدما! فقط یه لحظه فکر کنید؛ یه نفر، توی دنیای مجازی، تو موقعی که دانش آموزه، تو موقعی که کنکور داره، تو موقعی که امتحان داره، اومده و وقت گذاشته و این کار رو "تو عالم رفاقت" انجام داده!)
                    @زمستان عزیز، من دهمم و ازت خیلی کوچکتر. اما خوب چون توی مدرسه تیزهوشان (!!!!) که جو رقابتی شدیدددددد و کنکوری داره درس میخونم و همچنین چون پدر و مادرم هر دو دبیرن کاملا از کنکور خبر دارم. نمیخوام وقتتو بگیرم، فقط خواستم بگم که شما انسان بزرگی هستی و روح بزرگ و لطیفی داری (بازم بگم نه به خاطر لایکا!). مطمئنم که ذهن، جسم و توانایی هاتون هم همینقدر بزرگ و زیاده. پس لطفا قدرشون رو بدون. مطمئن باش که به هدفت میرسی! امیدوارم که این طور بشه. ( به قول استاد موقاری، یه داستان تو پاکت هم بگم؛ میدونم که وقتت گرفته میشه ها! بابام میگه اون موقع ها که دبیرستان بود، تو یه منطقه فقیر نشین زندگی می کردن و خودشون هم وضع مالی خیلی خوبی نداشتن؛ وضعشون در این حد خراب بود که حتی نمیتونستن یه چراغ مطالعه کوچیک بخرن. بابام میگه اون زمان باید شب بیدار میموند (تا ساعت 11،12) و خوب بقیه ساعت 9 میخوابیدن، به همین خاطر اگه چراغ روشن بود بقیه اذیت میشدن. بابام نشست فکر کرد و فکر کرد تا ببینه چطوری بیدار بمونه و دیگران اذیت نشن؟! میدونی چیکار کرد؟ سماور خونه رو برداشت، با دو تا سیم. هر شب وقتی همه میخوابیدن چراغ سقف رو در میاورد، فرو میکرد توی در اون سماور که گرد بود. با این درس میخوند. نهایتا هم قضاوت دانشگاه تهران قبول شد. (البته چون بهش علاقه نداشت انتخابش نکرد.) خواستم بهت بگم که یه سری افراد، بدون هیچ امکاناتی به هدف شون رسیدن. بنابراین از رسیدنت به هدف ناامید نشو!!!)
                    خیلی ببخشید که سرت رو درد آوردم.

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • E آفلاین
                      E آفلاین
                      ehsankarami
                      دانش آموزان آلاء تجربی

اکالیپتوس الان دقیقا شبیه یه شمعم. شمعی که با هر کلیک شما داره آب میشه، از خجالت آب میشه. البته شمعی که نصف بود، نصف دیگش رو @زمستان آب کرده بود!!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • E ehsankarami

@زمستان بازم سلام؛
                        فردا امتحان زیست داریم. یه لحظه رفتم زیست خوندم اومدم دیدم 24 تا نوتیفیکیشن برام تو انجمن اومده!!!! هنوز تو هنگم. نمیتونم باور کنم همچین آدمایی مثل @زمستان توی انجمن باشن! اصلا نمیتونم باور کنم که من ( من حقیر!) دارم با همچین آدمایی توی این کشور زندگی میکنم! @زمستان عزیز، شما که اینقدر توی فضای مجازی خوبی، شما که همون طور که گفتی، "تو عالم رفاقت" همچین کارایی رو توی دنیای مجازی میکنی، توی زندگی واقعی چطوری پس؟!!! ( البته برای بقیه سوء تفاهم نشه ها! من الان از لایک ها (ی انبوهی) که @زمستان عزیز به من اهدا (!) کرده ذوق مرگ نشدما! فقط یه لحظه فکر کنید؛ یه نفر، توی دنیای مجازی، تو موقعی که دانش آموزه، تو موقعی که کنکور داره، تو موقعی که امتحان داره، اومده و وقت گذاشته و این کار رو "تو عالم رفاقت" انجام داده!)
                        @زمستان عزیز، من دهمم و ازت خیلی کوچکتر. اما خوب چون توی مدرسه تیزهوشان (!!!!) که جو رقابتی شدیدددددد و کنکوری داره درس میخونم و همچنین چون پدر و مادرم هر دو دبیرن کاملا از کنکور خبر دارم. نمیخوام وقتتو بگیرم، فقط خواستم بگم که شما انسان بزرگی هستی و روح بزرگ و لطیفی داری (بازم بگم نه به خاطر لایکا!). مطمئنم که ذهن، جسم و توانایی هاتون هم همینقدر بزرگ و زیاده. پس لطفا قدرشون رو بدون. مطمئن باش که به هدفت میرسی! امیدوارم که این طور بشه. ( به قول استاد موقاری، یه داستان تو پاکت هم بگم؛ میدونم که وقتت گرفته میشه ها! بابام میگه اون موقع ها که دبیرستان بود، تو یه منطقه فقیر نشین زندگی می کردن و خودشون هم وضع مالی خیلی خوبی نداشتن؛ وضعشون در این حد خراب بود که حتی نمیتونستن یه چراغ مطالعه کوچیک بخرن. بابام میگه اون زمان باید شب بیدار میموند (تا ساعت 11،12) و خوب بقیه ساعت 9 میخوابیدن، به همین خاطر اگه چراغ روشن بود بقیه اذیت میشدن. بابام نشست فکر کرد و فکر کرد تا ببینه چطوری بیدار بمونه و دیگران اذیت نشن؟! میدونی چیکار کرد؟ سماور خونه رو برداشت، با دو تا سیم. هر شب وقتی همه میخوابیدن چراغ سقف رو در میاورد، فرو میکرد توی در اون سماور که گرد بود. با این درس میخوند. نهایتا هم قضاوت دانشگاه تهران قبول شد. (البته چون بهش علاقه نداشت انتخابش نکرد.) خواستم بهت بگم که یه سری افراد، بدون هیچ امکاناتی به هدف شون رسیدن. بنابراین از رسیدنت به هدف ناامید نشو!!!)
                        خیلی ببخشید که سرت رو درد آوردم.

صوفیص آفلاین
                        صوفیص آفلاین
                        صوفی

ehsankarami
                        نمیتونم توصیف کنم چقدر تحت تاثیر پستت هستم
                        من هیچ کار خاصی نکردم
                        عین تعارفی که به کاربردی حسی بود که خود من نسبت به انسانیت شما داشتم
                        بی پاسخ نمیمونه احسان جان
                        من آدم قدرنشناسی نیستم
                        دم همه ی آدمای شریف گرم
                        خدا رو شکر(:

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • صوفیص صوفی

ehsankarami
                          نمیتونم توصیف کنم چقدر تحت تاثیر پستت هستم
                          من هیچ کار خاصی نکردم
                          عین تعارفی که به کاربردی حسی بود که خود من نسبت به انسانیت شما داشتم
                          بی پاسخ نمیمونه احسان جان
                          من آدم قدرنشناسی نیستم
                          دم همه ی آدمای شریف گرم
                          خدا رو شکر(:

E آفلاین
                          E آفلاین
                          ehsankarami
                          دانش آموزان آلاء تجربی

@زمستان در تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(: گفته است:

که به کاربردی حسی بود که خود

شما تحت تاثیر پستمی، من تحت تاثیر روح، ذهن، شخصیت و انسانیتت!
                          فقط میتونم بگم موفق باشید! (البته نه از اون موفق باشیدهای ته ورقه امتحان ریاضی!) همچنین: "مرسی که هستی"!!!!!!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          6
                          • dlrmD آفلاین
                            dlrmD آفلاین
                            dlrm

تحت تاثیر قرار گرفتم دیگه واقعا:))))
                            چقد تربیت
                            چقد شعور
                            @زمستان
                            ehsankarami
                            ماشالله چه ادبی:)
                            موفق باشین
                            خواسته ی شما هم @زمستان چشم:)

• اگه با من کار داشتی، پی‌وی پیام بده♡
                            صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • dlrmD dlrm

تحت تاثیر قرار گرفتم دیگه واقعا:))))
                              چقد تربیت
                              چقد شعور
                              @زمستان
                              ehsankarami
                              ماشالله چه ادبی:)
                              موفق باشین
                              خواسته ی شما هم @زمستان چشم:)

صوفیص آفلاین
                              صوفیص آفلاین
                              صوفی

dlrm لطف داری(:
                              ممنونم واقعا
                              ehsankarami از پدرش یه روایت گفت
                              پرواضحه که حاصل تربیت ایشون چه جواهری میشه(:
                              پسر کاو ندارد نشان از پدر....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • sonicS آفلاین
                                sonicS آفلاین
                                sonic

بعد یه مدتی که نمیدونم چقدر بود یهویی دستم رفت رو دکمه کیس و روشن شد و گفتم یه سریم به آلا بزنم که این تاپیکو دیدم...
                                خوشحال شدم ... واقا خوشحال شدم.
                                خوش اومدی به راهپیمایی هفتصد هشتصد هزار نفری کنکوریا...
                                مطمئنم کلی خوش میگذره...
                                شاید یکم سخت باشه ها ولی این مسیر سبز ارزششو داره .
                                با
                                کلی هم سفر مهربون ...
                                😉

ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن:)

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • sonicS sonic

بعد یه مدتی که نمیدونم چقدر بود یهویی دستم رفت رو دکمه کیس و روشن شد و گفتم یه سریم به آلا بزنم که این تاپیکو دیدم...
                                  خوشحال شدم ... واقا خوشحال شدم.
                                  خوش اومدی به راهپیمایی هفتصد هشتصد هزار نفری کنکوریا...
                                  مطمئنم کلی خوش میگذره...
                                  شاید یکم سخت باشه ها ولی این مسیر سبز ارزششو داره .
                                  با
                                  کلی هم سفر مهربون ...
                                  😉

صوفیص آفلاین
                                  صوفیص آفلاین
                                  صوفی

@shining-way ممنونم(:
                                  میخوام کنکور ریاضی بدما😂
                                  به قول ایهام این ایموجی داره گریه میکنه😂 😂
                                  چطوری این همه محبتو جبران کنم؟(:

najafiali78N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • صوفیص صوفی

@shining-way ممنونم(:
                                    میخوام کنکور ریاضی بدما😂
                                    به قول ایهام این ایموجی داره گریه میکنه😂 😂
                                    چطوری این همه محبتو جبران کنم؟(:

najafiali78N آفلاین
                                    najafiali78N آفلاین
                                    najafiali78

@زمستان
                                    چی شد پس گزارش کارت

ما همواره زندانی هویتمان هستیم ...

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • najafiali78N najafiali78

@زمستان
                                      چی شد پس گزارش کارت

marylbM آفلاین
                                      marylbM آفلاین
                                      marylb

najafiali78 تا فردا شش صبح وقت داره. شاید بخواد شب بیدار بمونه. در ضمن امروز هنوز تموم نشده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      6
                                      • صوفیص آفلاین
                                        صوفیص آفلاین
                                        صوفی
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط صوفی انجام شده

آقا من تازه موتورم روشن شده:/
                                        تا همین دو ساعت پیش خوابم میومدا
                                        #ملت_دقیقه_نودی
                                        صب کم کاری کردم شب مهمون داشتیم یکم بیدار میمونم ادامه بدم
                                        پ.ن: عاشقتونم😐 😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        9
                                        • ا آفلاین
                                          ا آفلاین
                                          ایهام

میگم خوشحالم که برگشتی
                                          میگم خوشحالم که باحال خوب برگشتی
                                          ولش کن بقیشو نمیگم😉مهم اینه که گذشته رفته بدرک
                                          بعدها یادم بنداز یچی بهت بگم..
                                          علی یارت🙂💪🏻

صوفیص 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          5
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه