تو عالم رفاقت یه لطفی میکنید؟(:
-
میگم خوشحالم که برگشتی
میگم خوشحالم که باحال خوب برگشتی
ولش کن بقیشو نمیگممهم اینه که گذشته رفته بدرک
بعدها یادم بنداز یچی بهت بگم..
علی یارت -
@زمستان
هیچ وقت دیر نیست به شرطی که وقتی که به خودت قولی میدی پاش وایستی . حتی ممکنه چندسال هم طول بکشه ولی مهم اینجاس که تونستی خودتو به دیگران ثابت کنی . و این همیشه باعث میشه ی حس افتخار بهت دست بده . واِلا هیچ وقت از کسی نمیپرسن چه سالی و کِی از دانشگاه قبول شدی ... با ارزوی موفقیت -
دلم نیومد برات ننویسم صوفی جان (: البته بچه ها انقدر با انرژی و خوب و کافی هستن که شاید خوندن این متن فقط وقتت رو بگیره و به خوبی حرفای بقیه نباشه ( بابا فروتن بابااا تواضع
)
جدا از این تعارفات .. واقعابهت احسنت میگم و مطمئنم اگر همینجوری پیش بری به هدفت خواهی رسید خداروشکر صدهزار مرتبه که میبینم حالت خوبه و راه رو شروع کردی این عالیه .
من هم هروقت تایپیک و گزارشت رو ببینم لایک میکنم و اگر تونستم کمکی کنم دریغ نمیکنم .
هم رشته نیستیم اما هرچه باشه درخدمتم ..
ی چیزکوچک هم بگم واقعا دمتون گرم بچه ها درسته که رقابت هست اما خوشحالم که همدیگرو درک میکنیم و کنار همیم .. این چند وقت همش انرژی منفی بوده واسه خودم اما اومدم محبت ها رو دیدم نسبت بههم دیگه یاد شعر سهراب افتادم ... حال دلتون خوب مواظب حال دل خوبتون باشید -
دلم نیومد برات ننویسم صوفی جان (: البته بچه ها انقدر با انرژی و خوب و کافی هستن که شاید خوندن این متن فقط وقتت رو بگیره و به خوبی حرفای بقیه نباشه ( بابا فروتن بابااا تواضع
)
جدا از این تعارفات .. واقعابهت احسنت میگم و مطمئنم اگر همینجوری پیش بری به هدفت خواهی رسید خداروشکر صدهزار مرتبه که میبینم حالت خوبه و راه رو شروع کردی این عالیه .
من هم هروقت تایپیک و گزارشت رو ببینم لایک میکنم و اگر تونستم کمکی کنم دریغ نمیکنم .
هم رشته نیستیم اما هرچه باشه درخدمتم ..
ی چیزکوچک هم بگم واقعا دمتون گرم بچه ها درسته که رقابت هست اما خوشحالم که همدیگرو درک میکنیم و کنار همیم .. این چند وقت همش انرژی منفی بوده واسه خودم اما اومدم محبت ها رو دیدم نسبت بههم دیگه یاد شعر سهراب افتادم ... حال دلتون خوب مواظب حال دل خوبتون باشید -
دم همتون گرم
ولی چرا اینقدر تعارف تیکه پاره می کنید . یالا پاشید برید درس هاتونو بخونید..... اه خستم کردید!!!!!
یه ذره از من یاد بگیرید !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعله بعله ؟ چرا از من یاد بگیرید؟
خوب به زودی معلوم خواهد شد شاید زودتر.....
اسمم یادتون نره ها اااا قول؟
معین علیزاده
Coming soon -
دم همتون گرم
ولی چرا اینقدر تعارف تیکه پاره می کنید . یالا پاشید برید درس هاتونو بخونید..... اه خستم کردید!!!!!
یه ذره از من یاد بگیرید !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعله بعله ؟ چرا از من یاد بگیرید؟
خوب به زودی معلوم خواهد شد شاید زودتر.....
اسمم یادتون نره ها اااا قول؟
معین علیزاده
Coming soonmoein_alizadeh
بابا ساعت مطالعه م روتاپیک دیگه ای گزارش میدم پدرم دراومده -
@زمستان چه لطفی؟
-
درود(:
بنده که معرف حضور هستم
داشتم فکر میکردم احتمالا چند وقت دیگه کسی بخواد ازم یاد کنه میگه همونی که اصن درس نمیخوند، 4دی شروع کرد تا 7ام کج دار و مریز خوند، 8ام و 9ام ترکوند بعد یه نفر رفت رو مخش ول کرد درسو؟از بس غر زدم احتمالا هر 20K کاربر منو به همین میشناسن
اما صبر کنید ببینم... قصه هنوز تموم نشدههمون آدم چند روزیه که داره خودتکونی(!) شدید انجام میده. میخوام از فردا قدم های جدی تری بردارم. و الانم اینجام چون کودک درونم ازتون یه خواهش داره
میخوام گزارش کاربنویسم. نمیدونم تا کی شاید برای یه مدت خیلی محدود مثلا یک هفته. اگه موثر بود حتما ادامه میدم. نمیدونم چقد قراره بخونم حواستون باشه حرفی از ترکوندن و این اصطلاحات خنده دار نمیزنم. حتی نمیدونم فقط حجمی قراره کار کنم یا تایم هم میگیرم. سوالی پیش میاد: دقیقا چی میدونم؟نمیدونم
از اتاق فرمان اشاره میکنن وقت ملتو نگیر :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خب رفقا همونطور که از اسم تاپیک پیداست میخوام از سر مرام و معرفت یه لطفی در حقم بکنید. میخوام پستای گزارش مطالعه م رو لایک کنید.ندایی از درون میگه خجالت بکش
ببینید چیز پیچیده ای نیست. ازتون نمیخوام به خاطر دیدن پست من بیاید فروم. حتی نمیخوام وقتی لاگین کردید اون تاپیکو چک کنید. فقط میگم شماها که خیلیاتون مخفیانه میرید به تاپیکا سرمیزنید. اگه یه موقع حال کردید برید اون تاپیک و چشمتون به پستم خورد لایک کنید. منصفانه س دیگه
خب خنده تونو کنترل کنید تا توضیح بدم چراببینید اینکه بدونم چندنفر لایک کردن معنیش اینه که اون تعدادنفر حواسشون به کاری که انجام میدم هست. بعضا اینکه کی لایکش کرده هم ممکنه برام اهمیت پیدا کنه. اینکار تعهدمو بالا میبره. دیدن پیشرفت دیگران حال آدمای شریفو خوب میکنه. پس یه انگیزه م هم این میشه که به دیگران روحیه بدم.
یه پرانتز هم باز کنم. بعضیا میگن دیره. چند روز پیش یه نفر داشت باهام دعوا میکرد انگار، که دیر شده! به این بعضیا باس گفت دقیقا واسه چی دیره ها؟ واسه چی دیره؟
ممکنه بگن واسه قبولیِ ... همینجا باس زد تو دهنشون:/ کی از نتیجه حرف زد؟ من دارم از تلاش حرف میزنم.واسه تلاش دیره؟
خب این دقیقا قدرتیه که همیشه در اختیار اوناییه که به مسیر بیشتر از مقصد علاقمندن. اینطوری همیشه آمادگی اینو داریم که همه ی تلاشمونو بکنیم
اگه طرف بیشعورتر از این حرفا باشه (!) میگه این تلاش بی فایده س. اینجور وقتا دیگه حرف زدن فایده نداره همون تودهنی کارسازتره
دِ آخه درس نخونیم قراره چه کار کنیم؟ بله اگه یه دوراهی بود که ادامه ندم، برم دانشگاه آزاد مثلا یا یه کسب و کاری رو راه بندازم یا ... اینا یه چیزی. ولی طرف میاد میگه بخونم ؟ میپرسی بخونی یا چی؟ بخونی یا نخونی؟ نخون آقاجان!
در جریان باشید این طرف میتونه ضمیر ناخودآگاهتون باشهمِن بعد هرکی اومد پرسید میشه یا نمیشه بهش بگید نمیشه حالا بگیر بخواب
خب برگردیم به بحث... قبوله دیگه؟ از فردا پست بذارم اینجا پایه این رفاقتو درحقم تموم کنید؟این لایکا ثواب داره ها
به قول رز دارم تاتی تاتی میکنم
دستمو میگیرین نیفتم؟(: مهم نیست تا کجا پیش برم. فقط میخوام پیش برم(: سپاس
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاء
@M-an
yasamanbanu
@marylotfi
فااطمه
@خوشدل
اکالیپتوس
najafiali78
@DAN-I
@فاطمه23
@zedtwo
فاطمه بوشهر
@Amir-Bernousi
Brilliant
Vezra
@DR-moein
@Miss-Flower
Mahsa Ss
@MM-zahed
MahDs
ایهام
@tajrobi-nil
اوووووه چقد زیادن رفیقام(: همه تون(:@زمستان با اینکه اسمم نبود ولی چشم
-
صوفی ولی من دیگه لایک نمیکنم
-
-
نمیدونم دقیقا چندنفر در جریان اشتباهی که مرتکب شدم هستن
الان یه راهی به ذهنم رسید که به نظرم یکم اوضاعو به حالت عادیش برگردونه
شایدم پیچیده ترش کنه نمیدونم
الان بخوابم
بیدار که شدم اول 6 دیروزو بکنم 9
بعد ادامه بدم
چون فردا (امروز در واقع:/ ) نوع برنامه هم کلا متفاوته حجمی نیست اصن
فقط مشکلی که هست اینه که چند روز کم خوابیدم ، دو روز نخوابیدم. خواب لازم داره بدنم . الانم که 5 و نیمه:/
اول اینکه چقد بخوابم؟:/
بعدم اینکه باید 12-13 بخونم دیگه . خب اونم شدنی نیست چون اصن اونقد زمان ندارم.
باز از روز بعد قرض بگیرم؟:///
فقط هم تا پس فردا فرصت دارم سر و سامون بدم اوضاعو://
برم تا یکشنبه شب نیام؟:///
برم تو دو روز بیست و یک ساعتو هرجور شده بخونم بعدش بیام انجمن؟
راه حل مزخرفیه ولی مغزم خسته س واقعا نمیتونم خلاقیت بیشتری به خرج بدم
مگه اینکه همین الان پرونده ی دیروزو ببندم
حس میکنم اعتبار حرفم زیر سوال میره با اینکار
میره دیگه خدایی نمیره؟://
یجورایی قول دادم بهتون
نمیدونم کار درست چیه
الان میخوابم
شاید همینو عملی کردم
یکشنبه شب گزارش سه روز
میشه روزی ده و نیم ساعت که میانگین سه روز بشه همون نه
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
فقط یک ونیم ساعت اضافه تره دیگه