هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@FatiJoooooni میشه از روی خصلت فلزی فعالیت شیمیایشون را توضیح بدی
Mohsenkarbasian شما ک میدونی جوابشو چرا میپرسی؟
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی میدونه این موزیک ویدیو مال کیه!؟
موضوع حیثتیه،یکی کمک کنه..
خودم فندق شکن ندارم الان برم پیش بگردم..
کمک لدفا
دانش-آموزان-آلاءنمیدونه کسی یعنی؟
-
درمورد واکنش پذیری فلزای واسطه نمیشه زیاد اظهار نظر کرد، ارایش الکترونیشون فراتر از کتابه البته به جز گروه 6 و 11
-
Mohsenkarbasian شما ک میدونی جوابشو چرا میپرسی؟
@FatiJoooooni ببخشید من که زورکی از شما جواب نخواستم من فقط یه کم بر اساس خصلت فلزی گیج شدم
-
@FatiJoooooni من فقط نمیدونم چطوری خصلت فلزی را تو چند ردیف مختلف با گروه متفاوت تشخیص بدهیم مثل همون تیتانیوم و مولیبدن
-
@FatiJoooooni ببخشید من که زورکی از شما جواب نخواستم من فقط یه کم بر اساس خصلت فلزی گیج شدم
Mohsenkarbasian اهان فکر کردم دارن مچ میگیرین ی جوری شدم ببخش اگه ناراحن شدین بر اون اساس یکم متفاوت هس تو واسطه ها به این ک از بالا ب پایین افزایش داریم بیشتر باید توجه کنین مثل شعاع اتمی
-
Mohsenkarbasian اهان فکر کردم دارن مچ میگیرین ی جوری شدم ببخش اگه ناراحن شدین بر اون اساس یکم متفاوت هس تو واسطه ها به این ک از بالا ب پایین افزایش داریم بیشتر باید توجه کنین مثل شعاع اتمی
@FatiJoooooni خوب اگه بر اساس شعاع اتمی بخوابیم فعالیت شیمیایی برسی کنیم طلا از آهن شعاع اتمی بزرگتری داره پس باید فعالیت شیمیایی بیشتری داشته باشد حالا نظرتان چیه
-
-
@FatiJoooooni من فقط نمیدونم چطوری خصلت فلزی را تو چند ردیف مختلف با گروه متفاوت تشخیص بدهیم مثل همون تیتانیوم و مولیبدن
Mohsenkarbasian از بالا ب پایین تو اولویت هست نسبت به ازچپ ب راست دقیقا مثل شعاع اتمی اگه گروه و ردیف فراموشتون شد شعاع اتمی هارو مقایسه کنین هرکودوم شعاع بیشتری داشته باشه خصلت فلزی بیشتر و در نتیجه واکنش پذیری بیشتری هم خواهد داشت
-
@FatiJoooooni خوب اگه بر اساس شعاع اتمی بخوابیم فعالیت شیمیایی برسی کنیم طلا از آهن شعاع اتمی بزرگتری داره پس باید فعالیت شیمیایی بیشتری داشته باشد حالا نظرتان چیه
Mohsenkarbasian در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیشه اینطوری گفت چون طلا پروتونای زیادی داره، این مسائل تو کنکور مطرح نمیشه، بیشتر روی عناصر اصلی و دوره 4 متمرکز هست سوالای کنکور
-
Mohsenkarbasian از بالا ب پایین تو اولویت هست نسبت به ازچپ ب راست دقیقا مثل شعاع اتمی اگه گروه و ردیف فراموشتون شد شعاع اتمی هارو مقایسه کنین هرکودوم شعاع بیشتری داشته باشه خصلت فلزی بیشتر و در نتیجه واکنش پذیری بیشتری هم خواهد داشت
@FatiJoooooni یعنی طلا واکنش پذیری از آهن بیشتره
-
Mohsenkarbasian توی شیمی همیشه استثنا وجود داره همیشه یادتون باشه ک ا یو یا همون طلا واکنش پذیریش برابر صفره
-
نمیشه اینطوری گفت چون طلا پروتونای زیادی داره، این مسائل تو کنکور مطرح نمیشه، بیشتر روی عناصر اصلی و دوره 4 متمرکز هست سوالای کنکور
@Amir-Bernousi ولی معلمون یکی سوالاتی پیش امتحان نوبت اول همین واکنش پذیری آهن و طلا بود
-
@Amir-Bernousi ولی معلمون یکی سوالاتی پیش امتحان نوبت اول همین واکنش پذیری آهن و طلا بود
این توی پیش دانشگاهی مطرح شده فکر کنم تو بخش سینتیک
طلا واکنش پذیریش کمتره -
Mohsenkarbasian اهن از طلا بیشتره
-
این توی پیش دانشگاهی مطرح شده فکر کنم تو بخش سینتیک
طلا واکنش پذیریش کمتره@Amir-Bernousi راست میگی واقعا
ولی من تازه یازدهم هستم حالا باید چیکار کنم -
@Amir-Bernousi راست میگی واقعا
ولی من تازه یازدهم هستم حالا باید چیکار کنمMohsenkarbasian
نظام جدید رو نمیتونم نظری بدم :| خیلی قروقاطی شده