هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یه مشکل کوچیک بود مثل اینکه حل شده
-
سلاااااام
باشگاه 6 صبحیا:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
audio_2019-01-12_06-27-37.ogg -
-
اسپم ندین
برا چت کردن تاپیک تو دلی هست. -
سلام یه سوال خیلی ساده دارم ممنون یکی جواب بده تو یه قسمت سوال دامنه جی ایکس لازمه بعدش اونجا که علامت زدم مساوی گذاشته منفی یکم بسته گذاشته غلط ننوشته باید باز میزاشت

دانش-آموزان-آلاء -
@m__sadra__b من قبلنا نمیخوابیدم اینجا شعرای مزخرف فوروارد میکردم
الان دارم تو این فشار بیخوابی نکته میگم
خیر سرت المپ داری چن هفته دیگع
یه اشتیاقی چیزی نشون میدادی
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس درسته عبارت جلوی لگاریتم باید منفی باشه حلش درسته:flushed_face::thinking_face: :thinking_face:
mostafa_j :neutral_face: پایه و مبنا باید بزرگ تر از صفر باشه تو لگاریتم پایه هم مخالف یک اون بسته که گذاشته بود اشتباه بود باید باز میزاشت
باز من خدافظی کردم اومدم:face_with_tears_of_joy: به روم نیارید:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
mostafa_j :neutral_face: پایه و مبنا باید بزرگ تر از صفر باشه تو لگاریتم پایه هم مخالف یک اون بسته که گذاشته بود اشتباه بود باید باز میزاشت
باز من خدافظی کردم اومدم:face_with_tears_of_joy: به روم نیارید:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:نه بابا منظورم داداش بزرگتر بود😑
اکالیپتوس شرمنده عزیزم من متوجه نشدم که اومدی دیشب..
موفق باشی عزیزدلم😍
فااطمه انشالله که بخوبی تموم میشن😉 -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:نه بابا منظورم داداش بزرگتر بود😑
اکالیپتوس شرمنده عزیزم من متوجه نشدم که اومدی دیشب..
موفق باشی عزیزدلم😍
فااطمه انشالله که بخوبی تموم میشن😉 -
@sara-66 شما لایک کردی درسته؟
میشه نظرتو بگی؟
قبل خواب باید بدونم برنامه م چیه که بدونم کی قراره بیدار شم و چه کار دقیقا قراره بکنمصوفی سلام به نظر من باید خوابت تنظیم باشه و هشت ساعت رو بخوابی چون (به نظر من البته)اگه خوابت کم باشه یادگیریت کم میشه تو میتونی برنامتو یکم فشرده کنی و اگه یه روز نتونستی بخونی کم کم تو برنامت جایگزینش کنی و جبران کنی